Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Γυμνά κορμιά στο ημερολόγιο Pirelli για το 2012



Τα σπίτια, οι δρόμοι, τα καταστήματα έχουν βάλει τα γιορτινά τους. Λαμπιόνια στολίζουν τους δρόμους και τα Χριστούγεννα είναι μία ανάσα μακριά. Οι περισσότεροι κυκλοφορούν με χοντρά μπουφάν, σκούφους και γάντια. Όμως μερικές από τις πιο καυτές γυναίκες της διεθνούς πασαρέλας «βγήκαν» από τα ρούχα τους προκειμένου να φωτογραφηθούν για το θρυλικό πλέον ημερολόγιο Pirelli.





Οι κυρίες: Ισαμπέλι Φοντάνα, Νατάσα, Πόλυ, Σασκία Ντε Μπρο, Λάρα Στόουν, Τζόαν Σμαλς, Γκιούνιβερ Βαν Σίνους, Μαλγκόσια, Εντίτα Βιλκεβικιούτ, Κέιτ Μος, Μίλα Γιόβοβιτς, Μάργκαρετ Μέιντ και Ρίνκο Κικούτσι εμφανίζονται στο ημερολόγιο του 2012 φορώντας αποκλειστικά και μόνο το άρωμά τους.






Την καλλιτεχνική επιμέλεια του ημερολογίου ανέλαβε ο Ιταλός φωτογράφος, Mario Sorrenti, ο οποίος είχε την τύχη να φωτογραφήσει τις πανέμορφες κοπέλες στην Κορσική.



Από τον Ιανουάριο μέχρι και το Δεκέμβριο οι καυτές κυρίες ποζάρουν με φόντο τη θάλασσα, τους βράχους, τα δέντρα και προσφέρουν ένα θέαμα στο οποίο ελάχιστοι μπορούν να μείνουν ασυγκίνητοι.



















Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger