Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Σεξουαλικά μυστικά...


Έχεις σκεφτεί ποτέ τι μπορούν να κάνουν οι γυναίκες στο κρεβάτι;
Ακατάλληλο κάτω των 18 ετών...


Aρ. 10 : Μία νύχτα αυτοϊκανοποίησης
Μία ιδανική εναλλακτική ιδέα είναι κάποιο βράδυ εσύ και η σύντροφός σου να ικανοποιήσετε τους εαυτούς σας. Μερικές φορές το μόνο που θέλεις είναι να το κάνες με τον τρόπο που αρέσει σ’ εσένα. Άναψε κεριά, βάλτε ο ένας στον άλλο αρωματικά έλαια, πάρτε από ένα μαξιλάρι και αράξτε για να έχετε ο ένας τη θέα του άλλου. Ξάπλωσε κοντά της για να έχεις τη δυνατότητα να τη φιλάς όποτε θέλεις στο λαιμό, το στήθος, την κοιλιά και όπου αλλού σου αρέσει. Κάθε άνθρωπος διαθέτει σημεία στα γεννητικά του όργανα τα οποία είναι πιο ευαίσθητα από άλλα, οπότε αυτό που έχεις να κάνεις, εκτός από το να ευχαριστείς τον εαυτό σου, είναι να παρακολουθείς ποια σημεία ακουμπά η σύντροφός σου, ώστε να ξέρεις για την επόμενη φορά. Πρόκειται για μία σπουδαία μέθοδο διδασκαλίας. Από το σκηνικό φυσικά δεν πρέπει να λείπουν και τα βρομόλογα. Παρόλα αυτά κι εν μέσω όλης αυτής της κατάστασης, σκέψου πόσο καλό μάθημα θα πάρεις αν τη στιγμή που αγγίζει τον εαυτό της, ακουμπήσεις απαλά το χέρι σου πάνω στο δικό της και ακολουθήσεις τις κινήσεις της. Πρόσφερέ της κι ένα χέρι βοηθείας, αν σου το ζητήσει.

Aρ. 9 : Πορνό για πάντα

Νέες έρευνες δείχνουν ότι σχεδόν το 30% των online θεατών πορνό είναι γυναίκες. Αυτό είναι πράγματι αλήθεια, πολλές γυναίκες προτιμούν να δουν μία ταινία ενηλίκων ώστε να «ξεσηκώσουν» πατέντες. Υπάρχουν DVD που διδάσκουν τεχνικές, συμπεριλαμβανομένων και των στοματικών παιχνιδιών για εσένα κι εκείνη, των ερωτικών μασάζ και της γυναικείας εκσπερμάτισης. Μπορείτε να τα παρακολουθήσετε μαζί, έχοντας τον ήχο στο mute, ώστε να μπορέσετε να …ρουφήξετε τις πληροφορίες, τις οποίες σίγουρα κάποια στιγμή θα κάνετε πράξη. Η μελέτη ποτέ δεν ήταν τόσο διασκεδαστική.

Aρ. 8 : Μην το κάνεις απλά

Κοινώς, μην νοιάζεσαι μόνο για την πάρτη σου. Συμμετέχει και μια γυναίκα στο ερωτικό σου παιχνίδι, αν θυμάσαι καλά. Δοκίμασε στάσεις που θα τη βοηθήσουν να φτάσει πιο εύκολα στην κορύφωση και κάνε μικρές παύσεις ανά διαστήματα ώστε το παιχνίδι σας όχι μόνο να κρατήσει παραπάνω, αλλά και να φτάσετε στην ολοκλήρωση βλέποντας πυροτεχνήματα.

Aρ. 7 : Χρησιμοποίησε σεξουαλικά βοηθήματα και παιχνίδια

Ορισμένες γυναίκες δυσκολεύονται να φτάσουν σε οργασμό και η χρήση κάποιου ερωτικού παιχνιδιού κρίνεται απαραίτητη. Τα σεξουαλικά βοηθήματα στις μέρες μας είναι για τον καθένα. Δώσε της τον έλεγχο της ταχύτητας και της πίεσης και τα υπόλοιπα θα τα βρει μόνη της. Χρησιμοποίησε δαχτυλίδι για να ερεθίσεις την κλειτορίδα της. Χρησιμοποίησε ακόμα και δονητή. Αν είναι πολύ ερεθισμένη θα θέλει τα πάντα.

Aρ. 6 : Μην υποτιμάς τη δύναμη του στήθους

Το ξέρω ότι πρόκειται για το αγαπημένο σου παιχνίδι και πάω στοίχημα ότι μπορεί να τα έχεις ονομάσει κιόλας. Αλλά πρόσεχε γιατί οι ορμόνες καραδοκούν. Όλες οι ερωτογενείς ζώνες και τα ευαίσθητα σημεία της αυξάνονται και μερικές φορές νιώθει πόνο. Γνωρίζω ότι όταν το στήθος της είναι λίγο πιο πρησμένο απ’ ό,τι συνήθως, γίνεται πιο προκλητικό, αλλά μπορεί να μη θέλει καν να την αγγίξεις. Τσέκαρε τι παίζει. Η ευαισθησία της μπορεί να ξεκινά και να τελειώνει στις ρώγες της ή σε άλλα σημεία του στήθους της. Ξεκίνα με το μαλακό και στην πορεία θα σε κάνει εκείνη να καταλάβεις τι θέλει.

Aρ. 5 : Να τη φιλάς συχνότερα κατά τη διάρκεια της συνουσίας

Για τις γυναίκες τα φιλιά είναι ο πιο γρήγορος και πιο εύκολος τρόπος για να αρχίσει να ερεθίζεται, κι αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο οι άντρες προσπαθούν να τελειοποιούνται στον τρόπο που φιλούν. Μία συμβουλή: Μην ξεχνάς να τη φιλάς όταν θεωρεί ότι είναι πολύ σημαντικό για εκείνη – κατά τη διάρκεια της συνουσίας. Βέβαια, υπάρχουν ορισμένες στάσεις που μάλλον θα δυσκολέψουν την κατάσταση, αλλά γενικά έχε το στο μυαλό σου.

Aρ. 4 : Κάνε κομπλιμέντα για τα ανατομικά της σημεία

Στις περισσότερες γυναίκες, η σκέψη ότι κάποιος χαζεύει τα γεννητικά τους όργανα, προκαλεί δισταγμούς και φόνο. Ακόμα κι όταν είστε πολύ καιρό μαζί, τις γυναίκες πάντα τις απασχολεί το πώς δείχνουν ή μυρίζουν. Αν θέλεις να απελευθερώσεις το άγριο θηλυκό από μέσα της, γέμισέ τη με αυτοπεποίθηση. Θα πρέπει, λοιπόν, να της λες συχνά πόσο ωραίο είναι το σώμα της και πόσο όμορφα μυρίζει.

Aρ. 3 : Γίνε ειδικός στη γυναικεία ανατομία

Εκτός από την κλειτορίδα και το σημείο G, θα πρέπει να ανακαλύψεις κι άλλα μυστικά σημεία του σώματός της, τα οποία τη διεγείρουν. Το 1/3 του κόλπου της είναι γεμάτο από ευαίσθητα ερωτικά σημεία. Πρώτα αναζήτησέ τα με το χέρι σου και στη συνέχεια μπορείς να χρησιμοποιήσεις κι άλλα μέλη του σώματός σου. Επίσης, θα πρέπει να θυμάσαι πως οι ερωτογενείς ζώνες είναι σαν τα δακτυλικά αποτυπώματα. Διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο, οπότε μη θεωρήσεις ότι επειδή η προηγούμενη σύντροφός σου «την έβρισκε» όταν της χάιδευες το γόνατο, θα λειτουργήσει και με την τωρινή.

Aρ. 2 : Ποτέ μην υποτιμάς το στοματικό έρωτα

Εσύ και η σύντροφός σου έχετε περισσότερα κοινά απ’ όσα νομίζεις. Σύμφωνα με έρευνα, ο στοματικός έρωτας αποτελεί μία από τις καλύτερες ερωτικές πράξεις για μεγάλο ποσοστό γυναικών. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαφοροποιείς την τεχνική σου. Τι εννοώ; Ότι δε θα χρησιμοποιείς τον τρόπο που τη φιλάς για να της προσφέρεις στοματικό έρωτα. Πρόκειται για ένα ολοκληρωτικά διαφορετικό σενάριο. Κράτα ένα συγκεκριμένο ρυθμό και αυξομείωνε την πίεση της γλώσσας σου, ανάλογα με τις προτιμήσεις της.

Aρ. 1 : Πρέπει να φτάσει στην κορύφωση τουλάχιστον μια φορά κατά τη διάρκεια των προκαταρτικών
Επειδή βογκάει και σε φιλάει με πάθος αυτό δε σημαίνει ότι το σώμα της είναι έτοιμο να δεχτεί την …εισβολή σου. Αν μια γυναίκα δεν έχει ανάψει αρκετά, δεν είναι και αρκετά υγρή για να προχωρήσετε. Αυτό μπορεί να κάνει τη σεξουαλική πράξη άβολη, άρα κι εκείνη δε θα βιαστεί να επαναλάβετε τη σπουδαία -για σένα- νύχτα. Άλλος ένας σημαντικός λόγος είναι ότι αν φτάσει στην κορύφωση έστω μια φορά, θα αυξηθούν οι πιθανότητες να ολοκληρώσει και πάλι, αν βέβαια χρησιμοποιήσετε τις σωστές στάσεις, ώστε να διεγείρεται η κλειτορίδα της.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger