Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Όλγα Φαρμάκη: «Θέλω να ξεφύγω από τον εφιάλτη»!

Γιατη σοβαρή περιπέτεια υγείας της μικρότερης αδερφής της, Γωγώς, αλλά και για τα επαγγελματικά της σχέδια μίλησε η Όλγα Φαρμάκη,στην εφημερίδα "Real News".
Η Γωγώ Φαρμάκη, αν και κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τον θάνατο μετά την επιτυχημένη επέμβαση αφαίρεσης της σφαίρας, η νεαρή ηθοποιός παρουσίασε υψηλό πυρετό και έντονα συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, γεγονός που παρέτεινε την παραμονή της στο νοσοκομείο.
Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε φυσικά έντονη ανησυχία στην Όλγα, η οποία όμως παραμένει αισιόδοξη, παρά την δύσκολη κατάσταση: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θεό. Μας βοήθησε να ξεπεράσουμε αυτό που μας συνέβη. Γυρίζουμε σελίδα στη ζωή μας». Όσο για τις δύσκολες στιγμές που έζησε εκείνο το βράδυ, αλλά και για το αν κρατάει κακία σε κανέναν, λέει: «Θέλω να ξεφύγω από τον εφιάλτη, να προχωρήσω μπροστά και να ξεχάσω όλα όσα έγιναν. Ανήκουν πια όλα στο παρελθόν».
Η Όλγα πάντως, ύστερα από το τραγικό αυτό συμβάν, αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση να εμφανιστεί στο νυχτερινό κέντρο Sugar της Κηφισιάς σε ρόλο dj, μαζί με την Μαριάντα Πιερίδη και τον Νίκο Απέργης: «Ποτέ δεν βγήκα να ισχυριστώ ότι είμαι τραγουδίστρια. Στην πραγματικότητα, όλα ξεκίνησαν από μια πλάκα. Έκανα ένα ντουέτο ενώ ήμουν σε ραδιοφωνικό σταθμό και αμέσως ο κόσμος αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια. Εγώ είμαι μοντέλο, αλλά οι συνθήκες και η κρίση που βιώνουμε όλοι στα επαγγελματικά, σε κάνουν να σκέφτεσαι πλέον τα πάντα».



πηγή: yupi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger