Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Sexy... αγιοβασιλίτσες


Λιγότερο από ένας μήνας μας χωρίζει από τα Χριστουγέννα. Οι περισσότερες πρωτεύουσες του Κόσμου έχουν αρχίσει και βάζουν τα καλά τους, ενώ τα πολύχρωμα λαμπιόνια που θα στολίσουν τους δρόμους θα δημιουργήσουν για μία ακόμα φορά ατμόσφαιρα παραμυθιού. Παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση μικροί και μεγάλοι γράφουν γράμματα στον Άγιο Βασίλη για να κρατήσουν ζωντανή τη μαγεία των γιορτών. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι αγιοβασίληδες...που μάλλον προκαλούν και η εμφάνιση τους δεν θυμίζει σε τίποτα τον σεβάσμιο γέροντα των παιδικών μας χρόνων. H Victoria Secret κάθε χρόνο ντύνει τα εκρηκτικά μοντέλα της με μικροσκοπικά κόκκινα γιορτινά εσώρουχα μετατρέποντας τα σε σέξι "αγιοβασιλίτσες" που ανεβάζουν τη θερμοκρασία στις παγωμένες μέρες και νύχτες του χειμώνα.


Φέτος η εταιρεία προχώρησε σε μία ακόμα γιορτινή έκπληξη.


Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, η Αντριάνα Λίμα, η Ιμάν Σανέλ, η Κάντις Σούανπολ και πολλά ακόμα μοντέλα τραγούδησαν ή τουλάχιστον προσπάθησαν να τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να μην τα κατάφεραν πολύ καλά αν και η εικόνα τους και μόνο αποζημιώνει την μάλλον...άφωνη ερμηνεία τους.



Σε πολλές αμερικανικές μεγαλουπόλεις δεν είναι λίγοι οι ιδιοκτήτες πολυκαταστημάτων που επιλέγουν να ντύνουν...ή μάλλον να γδύνουν κάποιες από τις υπαλλήλους τους λόγω της εορταστικής περιόδου.



Στη Βοστόνη τα 10 τελευταία χρόνια έχει γίνει έθιμο το...Santa Speedo Run. Μερικές εκατοντάδες "καυτοί" άντρες τρέχουν στους δρόμους της πόλης φορώντας ένα κόκκινο εσώρουχο και το σκουφί του Αγιο-Βασίλη.

Όλα ξεκίνησαν το 2000 όταν πέντε φίλοι φορώντας καυτό μικροσκοπικό μαγιό, καπέλο του Άι Βασίλη και ψεύτικες γενειάδες βγήκαν στους δρόμους κρατώντας ένα μουσικό κουτί για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα!







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger