Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Πασίγνωστη ηθοποιός εμπλέκεται σε σκάνδαλο... πορνείας



Σε σκάνδαλο πορνείας εμπλέκεται η πιο διάσημη ηθοποιός της Κίνας, Zhang Ziyi, γνωστή από την ταινία «Αναμνήσεις μιας γκέισας».
Η διάσημη ηθοποιός που της έχει απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα, κατηγορείται ότι τα τελευταία χρόνια έχει λάβει περισσότερα από 80 εκατ. δολάρια για τις ερωτικές υπηρεσίες που προσέφερε σεισχυρούς άντρες πολιτικούς και πλούσιους Κινέζους επιχειρηματίες.

Ανάμεσα σε αυτούς που έχει έρθει σε σεξουαλική επαφή επί πληρωμή, είναι και ο πρώηνυπουργός Εμπορίου Bo Xilai.

Συγκεκριμένα κατηγορείται ότι από το 2004 μέχρι το 2007 έλαβε τεράστια χρηματικά ποσά από τον Bo, ως αντάλλαγμα για τις ερωτικές της υπηρεσίες, ενώ τα 10 κρυφά ερωτικά ραντεβού μαζί του στην περιοχή του Πεκίνου, της απέφεραν περίπου 1,25 εκατ. ευρώ τη φορά!

Η Zhang Ziyi στις Κάννες το Μάιο του 2010

Η Ziyi γνώρισε τον πρώην υπουργό από τον επιχειρηματία Xu Ming, ο οποίος εμπλέκεται σε σκάνδαλο διαφθοράς. Όπως ισχυρίστηκε ο επιχειρηματίας στις Αρχές, μόνο το 2007 πλήρωσε την ηθοποιό με 750.000 ευρώ για μία ερωτική συνεύρεση μαζί της, ενώ αργότερα έκανε παρόμοια συμφωνία και για τον πρώην υπουργό.

Συνολικά δήλωσε ότι για τις ερωτικές υπηρεσίες που του προσέφερε η διάσημη σταρ πλήρωσε 23 εκατ. ευρώ!

Τα Μ.Μ.Ε. της Κίνας κάνουν λόγο για το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει απασχολήσει την Κίνα στην μετά Μάο εποχή, αφού φαίνεται ότι παρόμοιες συμφωνίες έκανε και με άλλους πλούσιους και ισχυρούς άντρες.

Η διάσημη ηθοποιός στην ταινία «Αναμνήσεις μιας γκέισας»

H Κινέζα ηθοποιός Zhang Ziyi που φέτος δεν έδωσε το παρών στο φεστιβάλ των Κανών για την προώθηση της νέας της ταινίας «Dangerous Liaisons», κάνει λόγο για συκοφαντική δυσφήμιση μέσω των δικηγόρων της, αρνούμενη τις κατηγορίες ότι εξέδιδε τον εαυτό της.

Ωστόσο ήδη γίνονται έλεγχοι όχι μόνο για τα παράνομα κέρδη που εισέπραττε από τις πληρωμένες υπηρεσίες που προσέφερε, αλλά και για το ενδεχόμενο φοροδιαφυγής χάρη στις παρεμβάσεις του Xu και ανώτερων αξιωματούχων της κυβέρνησης.


Η Zhang Ziyi, μία από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς του κινέζικου κινηματογράφου ήταν τρεις φορές υποψήφια για βραβείο BAFTA.

Πρωταγωνίστρια των ταινιών «Τίγρης και Δράκος», «Ήρωας» και «Ιπτάμενα Στιλέτα» με την υπέροχη ταινία «Αναμνήσεις μιας γκέισας» μας έβαλε στα άδυτα του μυστηριώδη και γοητευτικού κόσμο της γκέισας, με το λευκό μακιγιάζ και τα τελετουργικά ακριβά κιμονό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger