Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Η απάντηση της Κατερίνας Στικούδη για το πανό


Δεν πτοείται η νεαρή τραγουδίστρια από τα επικριτικά σχόλια «Σε κάποιους αρέσουμε, 
σε κάποιους δεν αρέσουμε» απάντησε η Κατερίνα Στικούδη στους οπαδούς της Ομόνοιας, οι οποίοι την υποδέχτηκαν στην Κύπρο με ένα πανό που έγραφε: «εεε, οοο, άσε το τραγούδι και γύρισε πορνό».



Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Espresso», ύστερα από επικοινωνία με την νεαρή τραγουδίστρια, εκείνη φέρεται να απάντησε: «Δε μπορώ να κρίνω τους οπαδούς μιας ομάδας και τους ανθρώπους μιας χώρας, επειδή αποφάσισαν να γράψουν ένα σύνθημα σ’ ένα πανό.
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί έχει πάρει τόση έκταση όλο αυτό. Ποιος δίνει σημασία σε όλα αυτά; Πιστεύω ότι ο καθένας πορεύεται μ’ αυτά που έχει και κάνει και με αυτά που έχει μέσα στο μυαλό του».

Η Κατερίνα εκείνη τη στιγμή δεν είδε το πανό, όμως χτες, γράφει η εφημερίδα, το κινητό της δε σταματούσε να χτυπά από φίλους και δημοσιογράφους που ήθελαν να τη ρωτήσουν τι ακριβώς συνέβη.

Η ίδια πάντως δε φαίνεται να πτοείται. «Δε στεναχωριέμαι διόλου και κάθε άσχημο σχόλιο με κάνει ακόμη πιο δυνατή. Δεν καταλαβαίνω τι λένε, όπως λέει και το τραγούδι των Goin’ Through» πρόσθεσε.
Κατά τ’ άλλα η νεαρή τραγουδίστρια ετοιμάζει νέα δουλειά για το καλοκαίρι: «Ετοιμάζω νέο τραγούδι, ενώ σε λίγες μέρες θα γίνει και το γύρισμα για το βίντεο κλιπ, που θα διαρκέσει δύο μέρες.
Θα είναι ένα σούπερ κομμάτι, άκρως καλοκαιρινό και χορευτικό και ελπίζω να αρέσει και να γίνει το hit του καλοκαιριού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger