Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Διαβάστε την απίστευτη πρόταση που δέχτηκε η Χριστίνα Παππά απο σκηνοθέτη!


Την περασμένη εβδομάδα μάλιστα, η Χριστίνα Παππά, η οποία βρέθηκε για τέσσερις ημέρες στην Ιταλία, συναντήθηκε με το διεθνούς φήμης ηθοποιού και σκηνοθέτη, με τον οποίο γνωρίζεται προσωπικά και εκτιμά πολύ ο ένας τον άλλον. Άλλωστε και στο παρελθόν επρόκειτο να συνεργαστεί με το Ρομπέρτο Μπενίνι και συγκεκριμένα στην ταινία "Πινόκιο", όπου θα υποδυόταν τη νεράιδα. Η συνεργασία όμως ναυάγησε και τη θέση της Χριστίνας πήρε τελικά η σύζυγός του Νικολέτα.
Η Χριστίνα είναι, σύμφωνα με την "Espresso", γνωστή στην Ιταλία, καθώς στο παρελθόν είχε παίξει σε καθημερινό και σε εβδομαδιαίο σίριαλ. Ο Μπενίνι τη θεωρεί ταλαντούχα και θέλει πολύ να συνεργαστεί μαζί της στη νέα ταινία, αφού οι παραγωγοί του είναι οι ίδιοι με αυτούς που συνεργάστηκε η Ελληνίδα ηθοποιός.
Σήμερα μάλιστα, η Χριστίνα Παππά πραγματοποιεί και πάλι ταξίδι-αστραπή στην Ιταλία προκειμένου να συναντηθεί με τους παραγωγούς της ταινίας και να μιλήσουν για τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους. Η ξανθιά ηθοποιός επιθυμεί να "έχουν κλείσει" όλα με την επιστροφή της. Η Χριστίνα θα επιστρέψει αύριο στην Αθήνα και ευελπιστεί αυτή η συνεργασία να κάνει δυναμικό comeback, και το όνομα του Μπενίνι είναι εγγύηση γι' αυτό.
Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, φήμες τη θέλουν να μην είναι πια ζευγάρι με τον δικηγόρο Γιάννη Παπαποστόλου, κάτι που η ίδια ούτε διαψεύδει αλλά ούτε και επιβεβαιώνει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger