Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Προβλέπουν τα άστρα για σήμερα 16 - 3 - 2012

 Κριός
Κριός

(21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Η όψη της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Δία, ευνοεί σήμερα ξεκαθαρίσματα σε οικονομικά ζητήματα, νομικές διαδικασίες συμβόλαια αλλά και ταξίδια με φίλους. Στον προσωπικό και οικογενειακό τομέα, κρατήστε ισορροπίες και αποφύγετε καταστάσεις που γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι περιέχουν έντονη φόρτιση και δεν είναι ώριμες οι συνθήκες να συζητηθούν. 




Ταύρος

(21 Απριλίου - 20 Μαίου)

Ζώδιo της Γης 

Με την Αφροδίτη και τη Σελήνη σε δύσκολη όψη με το ζώδιο σας, το μέτρο στη δράση σας και η ισορροπία μεταξύ συναισθήματος και λογικής θα είναι το ζητούμενο για εσάς όλη αυτή την περίοδο. Χειριστείτε με προσοχή οικονομικές συμφωνίες, επαγγελματικές σχέσεις αλλά και θέματα ψυχικής και σωματικής υγείας. Λειτουργήστε εξαιρετικά προσεκτικά στον τομέα της οδήγησης.
 Ταύρος

Δίδυμοι

 Δίδυμοι
(21 Μαίου - 21 Ιουνίου)

Ζώδιo του Αέρα

Με την όψη Ερμή – Δία – Πλούτωνα, αποφύγετε σήμερα εντάσεις, διαφωνίες και παρασκήνιο στον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα. Αξιοποιήστε την εύνοια της Αφροδίτης για να χειριστείτε αποτελεσματικά εκκρεμότητες στον οικονομικό τομέα και θέστε με προσοχή «ευαίσθητα» θέματα που αφορούν την σχέση με τον σύντροφό σας. Αποφύγετε να φορτωθείτε την πίεση και το άγχος κοντινών σας προσώπων. 

Καρκίνος

(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Ζώδιo του Νερού 

Η θετική όψη της Σελήνης με το Δία και τον Ερμή, ευνοεί σήμερα συζητήσεις, επαφές αλλά και νέες γνωριμίες στον ερωτικό τομέα. Αποφύγετε εντάσεις, με τον Ερμή και τον Δία σε δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα απέναντι σας, λέγοντας μεν τα πράγματα το όνομα τους, αλλά αποφεύγοντας παρασκήνιο και περιττές αψιμαχίες που μόνο θα σας απορυθμίσουν.
 Καρκίνος







Λέων

 Λέων
(23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας δίνει την εύνοια της σε συναισθηματικά αλλά και οικογενειακά ζητήματα που περνούν το τελευταίο καιρό από φάση πίεσης και έντασης. Αξιοποιήστε με ρεαλισμό ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο αισθηματικό τομέα για αναθέρμανση των σχέσεων που ήδη έχετε αλλά και για νέες γνωριμίες. 


Παρθένος

(24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ζώδιo της Γης 

Η θετική όψη της Σελήνης, του Δία και του Ερμή, σας δίνει σήμερα την δυνατότητα για συζητήσεις αλλά και επαφές με αγαπημένα σας πρόσωπα. Γεμίστε την ψυχή σας με θετικά συναισθήματα που τόσο τα έχετε ανάγκη αυτή τη δύσκολη περίοδο. Με τον Άρη απέναντι σας, αποφύγετε να αφήσετε εκκρεμότητες και ασάφειες στον επαγγελματικό τομέα.
 Παρθένος






Ζυγός

 Ζυγός
(23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Η διευθέτηση μιας παλιάς εκκρεμότητας στον επαγγελματικό τομέα αλλά και η προοπτική μιας νέας συνεργασίας που θα ανοίξει καινούριους δρόμους στη εργασία σας, φορτίζουν θετικά τη διάθεσή σας σήμερα, με την όψη Σελήνης – Ουρανού - Δία. Η επαφή και οι συζητήσεις με φιλικά σας πρόσωπα που σας γνωρίζουν αρκετά σας βοηθούν να δώσετε ουσιαστικές λύσεις. 



Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Ζώδιo του Νερού 

Αποφύγετε υπερβολές στον οικονομικό και συναισθηματικό τομέα, με τον κυβερνήτη σας τον Πλούτωνα σε όψη με τον Δία και τον Ερμή. Αν σκέφτεστε να μετακινηθείτε, οργανώστε επαγγελματικά και πρακτικά θέματα ώστε να μην αντιμετωπίσετε ανατροπές κατά την διάρκεια των διακοπών σας. Θέματα υγείας είναι σημαντικό να μην παραμεληθούν.
 Σκορπιός





Τοξότης

 Τοξότης
(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Θετικές επαφές σήμερα, με την εύνοια της Σελήνης, του Δία κα του Ουρανού στον συναισθηματικό αλλά και επαγγελματικό τομέα, σας προσφέρουν μέσα από συζητήσεις που προκύπτουν σημαντικές λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Ελαφρώστε τον εαυτό σας από αρνητικές πεποιθήσεις, και αδράξτε θετικές στιγμές και σημαντικές ευκαιρίες. 
Αιγόκερος

(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ζώδιo της Γης 

Με τον Ερμή σήμερα σε δύσκολη όψη με τον Κρόνο, κρατήστε απόσταση από εντάσεις και διαφωνίες με το εξωτερικό περιβάλλον. Πάρτε χρόνο να διευθετήστε μέσα σας φόβους και συναισθηματικές διαστρεβλώσεις που σας κάνουν ευάλωτους σε συμπεριφορές τρίτων και γεγονότα. Η όψη Κρόνου - Αφροδίτης δείχνει ότι φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα σας στηρίζουν προς αυτή την κατεύθυνση.
 Αιγόκερος

Υδροχόος

 Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Η μέρα ευνοεί τις θετικές επαφές τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Συζητήσεις με συνεργάτες περιέχουν δημιουργικές προοπτικές και εγκάρδιο κλίμα. Το ίδιο ισχύει και στον συναισθηματικό τομέα, όπου θα σας δοθεί η δυνατότητα να εκφράσετε συναισθήματα στον σύντροφό σας και σε κοντινά σας πρόσωπα, με την βεβαιότητα ότι θα σας κατανοήσουν. 
Ιχθείς

(20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ζώδιo του Νερού 

Έντονα συναισθηματικά ζητήματα διακινεί η σημερινή μέρα αλλά και όλη η τελευταία περίοδος για εσάς. Σχέσεις που έχουν τελειώσει με δύσκολο τρόπο σας απασχολούν έντονα, ενώ αδιευθέτητα οικονομικά, επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα απορροφούν την ενέργειά σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να πείτε οριστικά αντίο σε ό,τι σας πισωγυρίζει.
 Ιχθείς


Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger