Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Αφροδίτη Μπάρμπα: Ήρθε για να... μείνει! Δείτε "καυτές" φωτογραφίες...



 

ο μελαχρινό κορίτσι το γνωρίσαμε μέσα από τον διαγωνισμό Playmate την περσινή σεζόν και αμέσως γοήτευσε με τα προσόντα της και το ύψος που έχει. Η προσωπική της ζωή μπήκε αμέσως σε πρώτο πλάνο μιας και ακούστηκαν πολλά ότι είχε σχέση με πολύ γνωστό ποδοσφαιριστή αλλά ποτέ μέχρι σήμερα δε βγήκε να μιλήσει γι αυτό.
Είναι εγωίστρια, έχει το πάνω χέρι σε όλες τις αποφάσεις της ζωής της και στις σχέσεις της με τους άνδρες απλά με μια της ματιά καταφέρνει πάντα αυτό που θέλει. Η έκπληξη γι αυτήν ήρθε πριν λίγες μέρες όταν σε ένα ταξίδι αναψυχής στο Ντουμπάι, δέχτηκε πρόταση να φωτογραφηθεί εντελώς γυμνή έναντι 10.000 ευρώ αλλά απάντησε αρνητικά.
«Ίσως αν το σκεφτόμουν λίγο να απαντούσα θετικά αλλά δε μπορούσα σε έναν άγνωστο που με είδε μαζί με την παρέα μου να πω ναι σε μια πρόταση τέτοια. Είναι δέλεαρ τα χρήματα και πολλές κοπέλες πάνε στο Ντουμπάι να δουλεύουν. Δίστασα, αλλά με την πρώτη ευκαιρία όταν τελειώσουν από εδώ κάποιες υποχρεώσεις που έχω με επιδείξεις μόδας θα πάω και πάλι και μπορεί να το δω υπό καλύτερες συνθήκες», μας λέει το σέξι μοντέλο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger