Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Έχεις άστρα... Σαββατοκύριακο


Έχεις άστρα... Σαββατοκύριακο 
Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (10 - 11 Μαρτίου 2012)  


Κριός

Άνοιξε τα αυτιά σου και άκου τι έχουν να σου που οι άλλοι. Η γαλήνη της ψυχής είναι λένε μια τέχνη και μια απόφαση. Δεν μπορείς να θες να βρεις τη γαλήνη και να «φουρτουνιάζεσαι»  με το καλημέρα. Διάλεξε τον άνεμο που σου ταιριάζει. 
Την Κυριακή το πάθος χτυπάει καμπανάκια εκτόνωσης - πρόσεξε όμως μην σου θολώσει και τη συνείδηση. Δεν θες πολύ για να ξεφύγεις. Φερ ατανσιόν.   

Ταύρος

Καλή η σημερινή μέρα για να περιποιηθείς το ταυράκι που κρύβεις μέσα σου. Άφησε το να βοσκήσει σε ένα όμορφο λιβάδι και υιοθέτησε την Επικούρεια φρόνηση που συνιστά απλές και συνετές απολαύσεις. (Δεν περιλαμβάνεται ο Ταυρομάχος μέσα σ’ αυτές.) 
Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο Σκορπιό σε κάνει να ξεχνάς τον Επίκουρο, και θέλεις πάλι να τριφτείς  πάση θυσία στο γυαλόχαρτο της ηδονής. Αχ Ταύρε ταύρε.. μια στιγμή δεν ησυχάζεις.   

Δίδυμος

Γλυκόπιοτο αυτό το Σ/Κ. Επέλεξε να κάνεις πράγματα που αγαπάς και να θυμηθείς τι ευχαριστεί τελικά εσένα, γιατί σε παρέσυρε το ρέμα και με τούτα και με κείνα ξέχασες τις «πραγματικές» σου ανάγκες. Η Μπλάνς Ντι Μπουά στο Λεωφορείο ο Πόθος βασιζόταν στην καλοσύνη των ξένων: εσύ πάλι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βασιστείς στις δικές σου δυνάμεις. 
Την Κυριακή η Σελήνη στον Σκορπιό σε βάζει να αποφασίσεις σχεδόν με το μαχαίρι στο λαιμό. Θέλεις να μείνεις σ’ αυτή την σχέση ( κατάσταση) ή θέλεις να την κάνεις για  πιο εξωτικές αγκαλιές;   

Καρκίνος

Έχεις κάπως τις κλειστές σου. Δεν χρειάζεται να δικαιολογηθείς για αυτό. Αφενός αγοράζεις χρόνο. Αφετέρου μαζεύεις ενέργεια. Το έχεις ανάγκη. Μην πιεστείς για τίποτα και σεβάσου τους ρυθμούς σου. 
Την Κυριακή η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει μια εκκεντρική χαρά. Σαν η χήρα να το πήρε τελικά  αλλιώς και να αποφάσισε να είναι εύθυμη. Α γεια σου! Άλλωστε στα σαράντα του μακαρίτη άλλος μπαίνει μες στο σπίτι.   

Λέων

Αυτό το Σ/Κ έχει απ’ όλα. Δεν κάθεσαι στιγμή και θέλεις να τα προλάβεις όλα (εδώ και τώρα). Θέλεις να προλάβεις όλα αυτά, που λόγω αυξημένου φόρτου, έχασες μέσα στη βδομάδα. Οπότε πιάνεις τη μέρα από τα μαλλιά και τη γυρνάς ασταμάτητα σαν σβούρα. Πότε είσαι εδώ και πότε εκεί. Πρόσεξε μην σκορπίσεις και στο τέλος νιώθεις ότι είσαι στους πέντε ανέμους. 
Την Κυριακή η Σελήνη στον Σκορπιό σού κάνει χώρο να απλώσεις το συναίσθημα. Ναι, ω ναι, μια πολύ καλή μέρα για την ερωτική σου ζωή. Ο βασιλιάς επέστρεψε στο βασιλικό του κρεβάτι και προβλέπονται τα  «αχ» να ‘ναι και αυτά βασιλικά και μελιστάλαχτα.   

Παρθένος

Προσπαθείς να χαλαρώσεις, όμως τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε πονοκεφαλιάζουν. Κάνε βήματα μικρά και μετρημένα και μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Θέλεις να λύσεις όλα τα θέματα σου με μια κίνηση. Όμως ξέρεις πολύ καλά ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται. Λειτούργησε ψύχραιμα. 
Την Κυριακή επιτέλους αποφασίζεις να ασχοληθείς με τους ανθρώπους που αγαπάς και να αφήσεις τα προβλήματα στην πάντα. Καιρός ήταν. Η μέρα θα εξελιχθεί πολύ καλύτερα από ότι περίμενες και μπορεί να σε ακούσουμε να νιαουρίζεις πάνω στα ερωτευμένα κεραμίδια.   

Ζυγός

Αφιερώνεις (επιτέλους) χρόνο σ’ αυτούς που αγαπάς. Και ό,τι παίρνεις πίσω είναι ατόφιο συναίσθημα. E, voila!, αυτό το σ/κ το συναίσθημα έχει την τιμητική του. Όσα περισσότερα δώσεις τόσα περισσότερα θα λάβεις. Αλλά μην ξεκινάς με αυτό το σκεπτικό. Δώσε απλά για να δώσεις. 
Η Κυριακή με την Σελήνη στο Σκορπιό είναι μια μέρα που έχετε και βάζει βάλσαμο σε όλες τις πληγές σου. Όλα τα σταματημένα και τα μπλοκαρισμένα περνούν μπροστά και επιτέλους γελάς με την καρδιά σου.   

Σκορπιός

Ό,τι δεν λύνεται κόβεται. Πόσες φορές πρέπει να το επαναλάβεις αυτό μέσα στο κεφάλι σου για να το πάρεις απόφαση;  Ό,τι δεν λύνεται κ-ο-β-ε- τ- α-ι ! Προσπάθησε να απεμπλακείς με αδιέξοδες καταστάσεις που αφορούν το παρελθόν αλλά επηρεάζουν άμεσα το παρόν και κατά πάσα πιθανότητα και το μέλλον σου. 
Την Κυριακή με τη Σελήνη στο ζώδιο σου… «Σήκω χόρεψε κουκλί μου να σε δω να σε χαρώ» ναι μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια - ο ερωτισμός ζητά να ανοίξεις τον χορό. Με ξεκάθαρα τα συναισθήματα άρχισε να κάνεις τις γυροβολιές σου.   

Τοξότης

Είσαι λίγο πιο έντονος από όσο πρέπει - και ενώ ξέρεις ότι πρέπει να ρίξεις τους τόνους εσύ συνεχίζεις να ανεβάζεις τα ντεσιμπέλ. Πάτα φρένο πριν βρεις τοίχο και το χτυπήσεις το κεφαλάκι σου. Τουτέστιν: Είδες το πρόβλημα, κάνε μεταβολή. 
Την Κυριακή η μέρα δίνει ευκαιρίες σε πολλά επίπεδα. Που σημαίνει ότι όλα είναι πιθανά. Για αυτό: Κράτα ψηλά τα κόκκινα φανάρια. Κράτα αναμμένη την καρδιά σου. Να ‘σαι ανοιχτός και δεκτικός στην αλλαγή .   

Αιγόκερως

Κάνε κάτι για να αλλάξεις την μονοτονία σου. Κάνε ένα ταξίδι. Κάνε ένα τηλέφωνο σε ένα πρόσωπο που δεν το περιμένει - γενικά βάλε το ζην επικινδύνως στη ζωή σου. Και όταν λέμε κίνδυνο δεν εννοούμε να περπατάς σε νάρκες, απλά βρες τρόπο να νοστιμέψεις την καθημερινότητα σου.  
Την Κυριακή μην μείνεις στο σπίτι να βγάλεις ρίζες. Βγες έξω να τους δεις και να σε δούνε. Σε κάθε περίπτωση κράτα μικρό καλάθι και απέφυγε να αρπαχτείς απλά με όποιους δεν συμφωνούν μαζί σου.   

Υδροχόος

Σαν τη μύγα χτυπάς πάλι στο ίδιο τζάμι, γιατί δεν μπορείς να δεχτεί ότι κάτι τόσο αόρατο είναι τόσο αδιαπέραστο. Έχεις πεισμώσει και θέλεις να βρεις λύσεις στα οικονομικά σου. Και ενώ είσαι υπέρμαχος του ‘ένα βήμα τη φορά’, κάτι σε έχει πιάσει και βιάζεσαι και σκοντάφτεις. 
Την Κυριακή μην διστάσεις να πεις τις αλήθειες σου ο έρωτας έχει πρόθυμο αυτί και θα σ’ ανταμείψει για αυτό το άνοιγμα σου. Μόλις η τύχη σου κλείσει το μάτι ξέρεις τι να κάνεις. Έτσι δεν είναι;   

Ιχθύες

Σήμερα είσαι ψαράκι με τα όλα του, με τα λέπια του, ξέρεις να ελίσσεσαι και συνδέεσαι με όλα αυτά τα καλά κομμάτια του εαυτού σου (καιρός ήταν). Για λίγο σταματάς να μεμψιμοιρείς και κρατάς μακριά και τη γκρίνια. Τι καλά! Λίγο μετατοπίζεσαι και όλα δείχνουν πιο χαμογελαστά. 
Την Κυριακή η Σελήνη στο Σκορπιό σε βάζει να σουλατσάρεις και έχεις πελώρια όρεξη για ταξιδάκια, βόλτες a la champagne και έρωτα, πράγματα δηλαδή που φέρνουν την άνοιξη ένα βήμα πιο κοντά…    


 Πηγή:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger