Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Τα εννέα μύρια της Βόλφσμπουργκ για «Τόρο»!

Τα εννέα μύρια της Βόλφσμπουργκ για «Τόρο»! Γερό μπάσιμο για την απόκτηση του αρχηγού του Ολυμπιακού, Βασίλη Τοροσίδη είναι έτοιμη να κάνει η Βόλφσμπουργκ, η οποία σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, «Nrd.de» προτίθεται να καταθέσει πρόταση εννέα εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό.
Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ αναμένεται πως οι «λύκοι» είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να αποκτήσουν τον «Τόρο». Είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε μία κίνηση εννέα εκ. ευρώ με τη συμφωνία να μην αποκλείεται να περιλαμβάνει πιθανώς και έμψυχα ανταλλάγματα. Μεταξύ αυτών βρίσκεται ο αμυντικός, Αλεξάντερ Μάντλουνγκ, οι χαφ Σίντσιρλοτς, Χασέμπε και Ζοσούε, αλλά και ο επιθετικός Πάτρικ Χέλμεζ
Το ίδιο ρεπορτάζ, βέβαια, υπάρχει και μία δήλωση που μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει. Και τι ακριβώς εννοούμε; Η απάντηση βρίσκεται στο όνομα του Φέλιξ Μάγκατ, ο οποίος ως τεχνικός της Βόλφσμπουργκ φέρεται να ΄χει δηλώσει πως «ο Τοροσίδης είναι η προσωπική μου επιλογή».
Στο όλο ρεπορτάζ, βέβαια, υπάρχει και ένα «φάουλ». Και ποιο είναι αυτό; Μα, φυσικά, η λανθασμένη φωτογραφία, καθώς αντί του Τοροσίδη φιγουράρει ο Μανιάτης.
Βέβαια, το θέμα Τοροσίδη ίσως να ΄χει μεγάλη ισχύ, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Μάγκατ αρέσκεται στο να δουλεύει με Ελληνες ποδοσφαιριστές. Το ΄χε κάνει με Χαριστέα, Πλιάτσικα, ενώ μην ξεχνάμε πως πήρε και τον άσο του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger