Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Τί λένε τα άστρα σήμερα!!!!

Κριός
Κριός 21/3-20/4
Προβλέψεις
Κάποιες ακραίες συμπεριφορές, που θα παρουσιαστούν σήμερα, φίλε Κριέ, από την πλευρά των συναδέλφων σου, καλό θα ήταν να τις αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και διαλλακτικότητα. Μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα, όσο κι αν το νευρικό σου σύστημα δεν αντέχει τέτοιου είδους ξεσπάσματα. Κάνε υπομονή, μέρα είναι και θα περάσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Εξασφάλισε σήμερα την ψυχική ηρεμία του συντρόφου σου και την δική σου, αγαπητέ Κριέ, περνώντας ένα ήρεμο βράδυ μαζί του. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μην γκρινιάζεις για την αισθηματική σου κατάσταση, αλλά βγες έξω να διασκεδάσεις παρέα με τους φίλους σου. Θυμήσου ότι οι εμμονές οδηγούν όλους μας σε ακραίες συμπεριφορές.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Για τους Κριούς, δύσκολη προβλέπεται η σημερινή ημέρα για τα επαγγελματικά σχέδια και για τις σχέσεις στον επαγγελματικό χώρο. Ασχολήσου περισσότερο με το αντικείμενό σου και μην συμμετέχεις σε κουβέντες, που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Οικονομικά μπορείς να αυξήσεις τα έσοδα σου, κάνοντας έξυπνες κινήσεις και διατηρώντας μία συνετή στάση στην διαχείριση τους.
Ταύρος
Ταύρος 21/4-20/5
Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Ταύρος, ο μαγνητισμός και η γοητεία σου δεν θα περάσουν απαρατήρητα. Μπορείς να καταφέρεις απίστευτα πράγματα, αν εξωτερικευτείς περισσότερο κι αρχίσεις κάποια στιγμή να ζητάς επιτέλους αυτά που πραγματικά σε ικανοποιούν. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Επιδίωξε να περάσεις τον χρόνο σου ευχάριστα, για να ξεχαστείς από ορισμένα θέματα, που μπορεί να σε έχουν στεναχωρήσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου θα είναι ιδιαίτερα εύκολη αυτήν την Πέμπτη, φίλε Ταύρε. Μπορείς να τακτοποιήσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν στη σχέση σας. Αν δεν έχεις ταίρι, η Σελήνη σήμερα από τους Διδύμους, σου φωνάζει να κινηθείς άμεσα, γιατί είσαι σε περίοδο που σε περιμένει καινούργια γνωριμία, με άτομο που θα σε γοητεύσει και θα αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα σου. Αρκεί βέβαια να είσαι ανοιχτός και διαθέσιμος!!!
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ταύρε, θα γίνουν πολλές αλλαγές και θα έχεις θετικές εξελίξεις. Θα υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα έχεις την υποστήριξή τους σε θέματα που βλέπεις ότι δεν προχωρούν. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξει στασιμότητα και μερικές υποθέσεις δεν θα εξελίσσονται έτσι όπως τις θέλεις.

Δίδυμοι

Δίδυμοι 21/5-21/6
Προβλέψεις
Σήμερα φίλε Δίδυμε, η συμβουλή των άστρων είναι να επιστρατεύσεις τη διαλλακτικότητά σου σε κάποια θέματα, για να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα, που θα σου δώσουν αρκετή ικανοποίηση. Επιπλέον, αξιοποίησε τη διπλωματία που διαθέτεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και θα μπορέσεις να ξεμπερδέψεις με πολλές εκκρεμότητες που έχεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα που η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου αγαπητέ Δίδυμε, να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να του συμπαρασταθείς, σε κάποια προβλήματα που μπορεί να έχει. Οι ανοιχτές συζητήσεις θα βοηθήσουν και τους δύο σας να χαλαρώσετε και να έρθετε πιο κοντά. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι, καλά θα κάνετε να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, σχετικά με κάποιο νέο άτομο που θα μπει τώρα στην ζωή σας.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων, ενδέχεται να δεχτείς κάποιες προτάσεις. Πριν απαντήσεις, καλό θα είναι να δεις αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις, που ήδη έχεις. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Θα δεχτείς προτάσεις που θα βοηθήσουν να αυξηθούν τα έσοδά σου. Απόφυγε τα περιττά έξοδα και παρέμεινε συγκρατημένος.

Καρκίνος

Καρκίνος 22/6-22/7

Προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Καρκίνε, φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες αλλαγές και προπάντων μην εκνευριστείς, από κάποια πράγματα που μπορεί να ακούσεις. Μπορείς να καταστρώσεις ένα πλάνο για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου. Συζητήσεις με δικά σου άτομα, μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και να σου δώσουν κάποιες απαντήσεις, σε ερωτήματα που ενδεχομένως σε προβληματίζουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, σήμερα μπορείς να ξεκαθαρίσεις πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό με το ταίρι σου και να ξαναφέρεις την ισορροπία, που έχεις ανάγκη. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, η μέρα είναι ιδανική για να ανοίξεις τον κύκλο γνωριμιών σου, ξεκινώντας ένα άθλημα ή ένα χόμπι.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Καρκίνε, ήδη σε προβληματίζουν αρκετά πράγματα, γι’ αυτό απόφυγε να κάνεις αλλαγές. Κάποιες επαφές που θα κάνεις σήμερα, θα σε βοηθήσουν να εδραιώσεις τη θέση σου μελλοντικά. Στα οικονομικά, μην παρασυρθείς σε περιττές αγορές και μπεις σε έξοδα άσκοπα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.


Λέων

Λέων 23/7-23/8

Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, φίλε Λέοντα, να κινηθείς με αρκετή πρακτικότητα και μη σκέφτεσαι παρελθοντικές καταστάσεις, που μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Ανήκεις στα ζώδια που ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και τι ζητούν. Μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει άσκοπα, χωρίς να κάνεις κάτι. Φρόντισε να κινηθείς με μεθοδικότητα, για να πετύχεις τους στόχους σου και να έχεις την επιτυχία που θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, οι συνθήκες που θα επικρατήσουν στη σχέση σου από εδώ και στο εξής αρχίζουν να καλυτερεύουν και τα πράγματα, σε κοινό επίπεδο, αρχίζουν να εξελίσσονται. Εάν είσαι ένας αδέσμευτος Λέων, συνέχισε να κυνηγάς το όνειρό σου και πολύ γρήγορα θα το πραγματοποιήσεις. Το πλανητικό σκηνικό είναι υπέρ σου.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά, αγαπητέ Λέοντα. Σχέδια, συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται και μπορείς τώρα να κάνεις το τολμηρό βήμα, που σκεφτόσουν εδώ και καιρό. Στα οικονομικά, πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση, να την σκεφτείς πολύ καλά. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και για σπατάλες.

Παρθένος 

Παρθένος 24/8-22/9
Προβλέψεις
Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, φρόντισε να μην κάνεις καμία υπερβολή και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να βγάζεις αυτό που νιώθεις σε όσους αγαπάς. Ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα, προς όφελός σου. Έχεις πάρα πολλές ιδέες, που πρέπει να ξεκινήσεις να τις υλοποιείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η κατανόηση που θα λάβεις σήμερα από το σύντροφό σου, αν είσαι δεσμευμένος Παρθένος, θα είναι ζεστή και αυθόρμητη, ενώ το πάθος με το οποίο θα σου εκφράσει τα συναισθήματά του, θα δώσει μία νέα ώθηση στην ερωτική σου ζωή. Εάν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, φρόντισε να μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα σχετικά με το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί πολύ γρήγορα θα απογοητευτείς. Παρέμεινε ρεαλιστής, όσο σκληρό κι αν είναι αυτό, τη δεδομένη στιγμή της ζωής σου.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Μην έχεις ανασφάλειες για τη δουλειά σου, φίλε Παρθένε, γιατί έχεις αποδείξει ότι μπορείς να ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει. Η καλή συμπεριφορά σου σήμερα, θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους στενούς σου συνεργάτες. Σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να προετοιμαστείς ανάλογα.







ΖυγόςΖυγός 23/9-22/10

Προβλέψεις
Πρόσεχε σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, και φρόντισε να μην δώσεις βάση σε λόγια που μπορεί να μη στέκουν, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να χαλάσεις την ψυχολογία σου. Μην ξεφύγεις από τα σχέδια που έχεις θέσει, γιατί με την πορεία που έχεις πάρει, είναι ζήτημα χρόνου να εκπληρώσεις τις προσδοκίες σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Την σημερινή ημέρα, φίλε Ζυγέ, θα προκύψουν κάποια προβληματάκια ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου, γι’ αυτό καλό θα είναι να αποστασιοποιηθείς λίγο από την κατάσταση, να δεις τα πράγματα πιο καθαρά και μετά να πράξεις αναλόγως. Εάν αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποια σχέση στη ζωή σου, εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο σου για να έρθεις κοντά με φιλικά άτομα που έχεις καιρό να δεις και ξέρεις ότι περνάς καλά μαζί τους.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, φρόντισε σήμερα να ρίξεις τους τόνους στη δουλειά σου, για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Με ψυχραιμία, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κρίσιμες διαμάχες που μπορεί να προκληθούν. Στα οικονομικά, κάνε σωστό προγραμματισμό και απόφυγε τα πολλά έξοδα.
Σκορπιός
Σκορπιός 23/10-22/11
Προβλέψεις
Μπορείς να βάλεις στόχους και να τους πετύχεις αυτήν την Πέμπτη, αγαπητέ Σκορπιέ. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και στο χέρι σου είναι να έχεις καλύτερη και πιο ποιοτική επικοινωνία με τον περίγυρό σου, ώστε να μπορέσεις δρομολογήσεις κάποιους στόχους σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η γοητεία σου θα καταπλήξει τους γύρω σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, φίλε Σκορπιέ, θα έχεις τις ευκαιρίες να ξεφύγεις από κάποιες αρνητικές πλευρές, που υπάρχουν και σε προβληματίζουν ακόμη. Αν αυτή την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, να θυμάσαι ότι πρέπει να βγεις έξω από το σπίτι σου για να το βρεις. Μην περιμένεις τον έρωτα να έρθει στο κατώφλι σου.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Σκορπιός, σήμερα η τυπικότητα θα σε βοηθήσει να εδραιωθείς στα επαγγελματικά σου. Μπορεί οι πλανήτες να είναι ευνοϊκοί με το ζώδιό σου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείς να λες και να κάνεις ό,τι σου έρθει στο μυαλό, αν προηγουμένως δεν το έχεις φιλτράρει στη σφαίρα της λογικής. Στα οικονομικά, πρέπει να καλύψεις πολλά κενά και υποχρεώσεις. Μην ανοίγεις καινούργια μέτωπα.

Τοξότης
Τοξότης 23/11-21/12

Προβλέψεις
Αυτή η Πέμπτη θα σε βάλει σε έννοιες και προβληματισμούς, φίλε Τοξότη, εξαιτίας κάποιων πραγμάτων που θα ακούσεις από τους οικείους σου, τα οποία θα σε στεναχωρήσουν. Προσπάθησε να καταλάβεις τι είναι αυτό που σου λένε και αντιμετώπισέ τους θετικά, γιατί είναι οι μόνοι που θέλουν το καλό σου. Μην γίνεσαι απόλυτος και κουβέντιασε μαζί τους, ώστε να διορθώσεις κάποια λάθη σου, που μέχρι τώρα δεν ήθελες να διακρίνεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, φίλε Τοξότη, φρόντισε να μην εκνευριστείς και να μην πεις πράγματα, που μπορεί να στεναχωρήσουν και τους δύο σας. Να θυμάσαι ότι οι περιττές κουβέντες βλάπτουν και δεν πρόκειται να βοηθήσουν κανέναν σας. Εάν είσαι αδέσμευτος Τοξότης, κάνε σίγουρες και ουσιαστικές κινήσεις, ώστε να πλησιάσεις τον ερωτικό σου στόχο. Τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες της ημέρας στο χώρο της δουλειάς σου, δρώντας μόνο με τη λογική σου. Μην αφήνεις άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος να σου βάζουν τρικλοποδιές και μίλα ξεκάθαρα μαζί τους. Είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις, ειδικότερα με γραφειοκρατικά θέματα.
Αιγόκερως

Αιγόκερως 22/12-19/1
Προβλέψεις
Μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί στη ζωή σου, αγαπητέ Αιγόκερε, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, γιατί προοιωνίζουν προβλήματα στο μέλλον. Αυτήν την Πέμπτη, φρόντισε να δείξεις μεγάλη επιφυλακτικότητα σε άτομα που μπορεί να σου λένε ή να σου υπόσχονται πολλά, γιατί μερικά πράγματα ίσως να μην είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις υπέροχα στη σχέση σου, αγαπητέ Αιγόκερε, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου και να εκδηλώσεις τον ερωτισμό που έχεις. Μη σκέφτεσαι αρνητικά και προσπάθησε να χαλαρώσεις. Εάν αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποιο άτομο που να σε ενδιαφέρει ερωτικά, θυμήσου ότι υπάρχουν και οι φίλοι σου, για να περάσεις καλά.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα μην αγχώνεσαι με τα πράγματα που δεν έχεις τελειώσει ακόμη, αλλά κάνε κάτι πιο δραστικό, που θα σε ‘‘ξεκουράσει’’. Δούλεψε!!! Οι συνεργάτες σου θα υποστηρίξουν τις προσπάθειές σου και εσύ με την σειρά σου, θα νιώσεις καλύτερα. Στα οικονομικά θέματα που καθυστερούν, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίσουν να παίρνουν το δρόμο τους, αλλά καλό είναι να αποφύγεις να κάνεις σπατάλες προς το παρόν.


Υδροχόος
Υδροχόος 20/1-19/2
Προβλέψεις
Φίλε Υδροχόε, η ημέρα θα είναι αρκετά κουραστική και καταπιεστική, σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις στα επαγγελματικά σου. Πρέπει να εξετάσεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα που έχεις. Πρέπει επίσης να επιδείξεις μεγάλη προσοχή και ωριμότητα στις κινήσεις σου και να μάθεις να ελέγχεις τον εκνευρισμό σου, που προβλέπεται να είναι έντονος.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αρκεί να αφήσεις στην άκρη το άγχος και τις εντάσεις που μπορεί να έχεις με άλλα θέματα. Αν, αγαπητέ Υδροχόε, η μοναξιά είναι πλέον η μοναδική σου παρέα, να θυμάσαι ότι ξαφνικά κι ευχάριστα γεγονότα θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σε κάνουν να δεις πιο θετικά την κατάσταση.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, θα φορτιστείς αρκετά από θέματα που καθυστερούν. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, ώστε να μπορέσεις να τα λύσεις, διαφορετικά πολύ σύντομα θα τα βρεις μπροστά σου και θα είναι χειρότερα. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παίρνεις αποφάσεις, που έχουν σχέση με έξοδα.

Ιχθείς
Ιχθείς 20/2-20/3 
Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, να δείξεις ευελιξία για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζεις. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς και κάνεις βιαστικές κινήσεις. Η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη. Έχεις όλα τα εφόδια στα χέρια σου, για να διεκπεραιώσεις κάποια ζητήματα του παρελθόντος, με τον πιο πρόσφορο τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αποστασιοποιήσου άμεσα, φίλε Ιχθύ, από άτομα που δεν προσφέρουν ηρεμία στη σχέση σου και δημιουργούν προβλήματα. Εσύ και ο σύντροφός σου είστε οι κατάλληλοι για να λύσετε τις μεταξύ σας διαφορές και κανένας άλλος. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς, φροντίστε περισσότερο την εξωτερική σας εμφάνιση και μετά κάντε κινήσεις, για να γοητεύσετε τον στόχο σας.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ιχθύς, σήμερα στη δουλειά σου θα έχεις θετικές εξελίξεις, σχετικά με την πορεία μίας υπόθεσης που καθυστερεί εδώ και καιρό. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο, σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις που θα παρουσιαστούν. Με τον Ερμή για τελευταία ημέρα στο ζώδιό σου, τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Έχεις γενέθλια σήμερα; Οι προσωπικές προβλέψεις σου για το επόμενο 12μηνο.

Αν ανήκεις στους Ιχθείς που γεννήθηκαν 1 Μαρτίου, τους επόμενους δώδεκα μήνες καλείσαι να αντιμετωπίσεις κάποιες δύσκολες καταστάσεις, που αφορούν στον επαγγελματικό τομέα, καθώς επίσης και το οικογενειακό περιβάλλον σου. Ωστόσο, με λίγη παραπάνω προσπάθεια, θα δεις ότι υπάρχει διέξοδος και μπορείς να καταφέρεις πολλά πράγματα. Η επιμονή και η αφοσίωση στους στόχους σου αργά ή γρήγορα θα επιβραβευθούν και όλοι θα αναγνωρίσουν την αξία σου. Αν σκέφτεσαι να κάνεις επενδύσεις, βάδισε προσεκτικά και απέφυγε επικίνδυνα ρίσκα. Στον αισθηματικό τομέα, ίσως θα πρέπει να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger