Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Τί λένε τα άστρα σήμερα!!!!
















Κριός
21/03 - 20/04
Κριός



Σήμερα πολλές αρνητικές πιθανότητες. Μπορεί να μπερδεύετε την φαντασίωση με την πραγματικότητα, πράγμα καθόλου ασυνήθιστο σε πολλές φανατικές θρησκευτικές οργανώσεις. Μπορεί να παρασυρθείτε από την λάμψη κάποιου και να αποκτήσετε μια εντελώς ψεύτικη εικόνα γι' αυτό το άτομο, πράγμα καθόλου ασυνήθιστο για κάποιο πάθος σ' ένα σταρ του σινεμά ή τραγουδιστή.




Τάυρος
21/04 - 20/05
Τάυρος


Αυτή είναι μια χρονική ημέρα όπου πολλά πράγματα στην ζωή σας θα τα θεωρήσετε σαν υπερβολική εύνοια της τύχης. Ευκαιρίες σε πράγματα που πριν από αρκετό καιρό επιθυμούσατε εμφανίζονται σήμερα στην ζωή σας. Για παράδειγμα μπορεί να πάρετε κάποια δουλειά που θα σας αυξήσει σημαντικά τα εισοδήματά σας, αλλά θα είναι και ενδιαφέρουσα σαν ενασχόληση. Σε μια άλλη περίπτωση αν είστε υπάλληλος σήμερα θα σας αναγνωριστούν κάποιες ξεχωριστές σας ιδιότητες τις οποίες δεν είχανε λάβει υπόψιν τους στα σοβαρά οι προϊστάμενοι σας πριν. Οι καλές ιδέες οι οποίες θα σας έρχονται με ξαφνικό τρόπο θα σας βοηθήσουν στο να οργανώσετε τις υποθέσεις σας και τη ζωή σας καλύτερα.


Δίδυμοι
21/05 - 21/06
Δίδυμοι


Αυτή επίσης είναι μια ημέρα, όπου τα αισθήματα για τον εαυτό σας μπορούν να γίνουν μη ρεαλιστικά. Μπορεί, είτε να χάσετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, στις ικανότητές σας ή να νιώσετε πολύ αποθαρρυμένοι, ή να περάσετε στο αντίθετο άκρο και να υποφέρετε από αυταπάτη και μεγαλομανία. Και στις δυο περιπτώσεις, το πρόβλημα τίθεται, στο αν θα πρέπει να αφήσετε τις φαντασιώσεις σας να πάρουν από σας ή να πείσετε τον εαυτό σας, ότι πρέπει να ακολουθήσετε τον τρόπο ζωής των άλλων, έστω και αν δεν τον εγκρίνετε.



Καρκίνος
22/06 - 22/07
Καρκίνος

Μια ασυνήθιστη δύναμη και ενεργητικότητα θα σας βοηθήσει στο να πετύχετε πολλούς από τους στόχους σας. Παλιές φιλοδοξίες ή σχέδια θα τα δείτε να πραγματοποιούνται με μεγαλύτερη ευκολία. Η επιθυμία για να δημιουργήσετε κάτι πολύ σημαντικό αδιαφορώντας για τις συνέπειες ή απώλειες. Τα πάντα όμως θα εξαρτηθούν από το πόσο σωστά θα κατευθύνετε όλη αυτή την ενέργεια σας.


Λέων
23/07 - 23/08
Λέων


Η ζωντάνια και η αυτοπεποίθησή σας είναι μεγάλες και μπορείτε να επιτύχετε τους στόχους σας πολύ πιο ευκολότερα από ότι συνήθως. Αναλαμβάνετε δύσκολες, φυσικές δραστηριότητες, ανταγωνιστική δουλειά ή σπορ και δέχεστε προκλήσεις με μεγαλύτερη ευκολία σήμερα. Ίσως αποκτήσετε (αν δεν την έχετε) την τάση να ενεργείτε μόνοι σας, όχι μόνον από καθαρή αυτό-επιβεβαίωση ικανοτήτων αλλά και από πραγματική δύναμη θέλησης για να πετύχετε κάποιους στόχους. Ακόμα το να συναντήσετε κάποιες δυσκολίες ή ασυμφωνία των άλλων στα σχέδιά σας αυτό να το θεωρήσετε φυσικό.


Παρθένος
24/08 - 22/09
Παρθένος


Περισσότερο διορατικοί και εφευρετικοί στον τρόπο που επικοινωνείτε σήμερα. Εντελώς ξαφνικά γεγονότα ή νέα θα σας βρουν απομονωμένους κατά κάποιο τρόπο μέσα στον χώρο της ενασχόλησής σας. Είναι γεγονός ότι έχετε έναν ιδιαίτερα έξυπνο τρόπο για να αυξάνετε τα αγαθά σας, αυτή την ημέρα όμως η προετοιμασία που είχατε κάνει τα τελευταία χρόνια θα σας αποδώσει πολύ πιο περισσότερα από ότι υπολογίζατε. Συγγενείς, πιθανόν και πολύ κοντινοί φίλοι θα συμμετάσχουν μαζί σας σε ένα πολύ ευχάριστο και ξαφνικό γεγονός. Ένα μακρινό ταξίδι που σχεδιάζατε από καιρό πλησιάζει στην πραγματοποίησή του. Προσοχή όμως στις μετακινήσεις σας και ιδιαίτερα αν οδηγείτε.


Ζυγός
23/09 - 22/10
Ζυγός


Είστε υπεραισιόδοξοι, γεμάτοι από φιλοδοξίες και υπερβολικό ενθουσιασμό για τα σχέδια και επιχειρήματά σας. Επίσης όμως, μπορεί να γίνετε απρόσεκτοι, υπεροπτικοί και να υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας αναλαμβάνοντας υποχρεώσεις και υποθέσεις που με δυσκολία θα μπορέσετε να τις φέρετε σε πέρας.



Σκορπιός
23/10 - 22/11
Σκορπιός



Πιθανόν να γνωρίσετε ανθρώπους, για των οποίων την ειλικρίνεια και τιμιότητα έχετε σοβαρές αμφιβολίες, αλλά τείνετε να τους δώσετε το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Αποφύγετε δεσμεύσεις και εξαρτήσεις απ' αυτούς τους ανθρώπους, γιατί πιθανότατα να έχουν τα κακά στοιχεία, που ανησυχούσατε πως θα έχουν Τείνετε επίσης να είστε πολύ γενναιόδωροι και να κάνετε αυτοθυσίες. Θα προκύψουν περιπτώσεις, όπου θα ανακαλύψετε πως μπορείτε να συνεισφέρετε σε άτομα που έχουν μεγάλη ανάγκη και νιώθετε την ανάγκη να προσφέρετε χωρίς εγωισμό και έννοιες. Αυτή η εμπειρία μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε μια 'καλή θέση στον παράδεισο' και να είναι πολύ θετική, αλλά να είστε προσεκτικοί για το αν οι άνθρωποι που βοηθάτε πραγματικά ωφελούνται από τις υπηρεσίες σας και δεν σπαταλούν τις συνεισφορές σας.


Τοξότης
23/11 - 21/12
Τοξότης

Αν είστε παντρεμένοι ή έχετε κάποιο δεσμό, θα ερωτευτείτε ακόμα περισσότερο τον σύντροφό σας ή θα απομακρυνθείτε εντελώς από κοντά του. Τα αισθήματά σας, θα σας οδηγούν από το ένα άκρο στο άλλο, απλά και μόνο, γιατί δεν είστε ευχαριστημένοι με τίποτα λιγότερο, από την υπεροχή του παραμυθιού και τη μαγεία μιας ρομαντικής σχέσης.


Αιγόκερως
22/12 - 19/01
Αιγόκερως


Μια ημέρα που η υποστήριξη, αναγνώριση και κατανόηση από το περιβάλλον θα γίνει πολύ εμφανής. Η επιθυμία για κάτι καινούργιο συναισθηματικά φαίνεται πως είναι πολύ κοντά σήμερα, και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις η εκπλήρωση κάποιου σκοπού θα είναι γεγονός. Εσωτερική ικανοποίηση σε ότι αφορά τα συναισθήματα των άλλων απέναντί σας και αναγνώριση σήμερα ( σε εξαιρετικές περιπτώσεις αρραβώνας, γάμος ή και η δημιουργία μιας μόνιμης σχέσης στην ζωή κάποιου). Ενθουσιασμός για κάποιο άτομο ή σχέδιο. Χαρούμενη διάθεση.


Υδροχόος
20/01 - 19/02
Υδροχόος


Συμπεριφέρεστε περισσότερο αιρετικά, αυθόρμητα και αναξιόπιστα ακόμα και στον ίδιο σας τον εαυτό. Πειραματίζεστε με διάφορες μεθόδους και κινήσεις και ίσως υιοθετήσετε μια ασυμβίβαστη και ατομικιστική συμπεριφορά.Η εσωτερική σας ανησυχία και η ανάγκη σας να κάνετε αλλαγές ίσως σας ωθήσουν να επανατοποθετηθείτε ή να κάνετε κάποια ριζική αλλαγή, απομακρυνόμενοι από τον τρόπο ζωής που ακολουθούσατε ως σήμερα.


Σήμερα ακολουθήστε το ένστικτό σας γιατί θα είναι ως επί το πλείστον σωστό. Θα νιώσετε μια ακατανίκητη ανάγκη να εισάγετε νέα στοιχεία στην δουλειά σας και θα αρχίσετε να πειραματίζεστε αυθόρμητα με ιδέες ή με θέματα και πράγματα που πριν σας ξένιζαν. Το αποτέλεσμα αυτής της καινοτομίας είναι μια πολύ πλουσιότερη και πολύ ζωντανή δημιουργική έκφραση. Είτε η δραστηριότητά σας είναι το γράψιμο, η ζωγραφική, διακόσμηση, ή κάποια έρευνα σε έναν συγκεκριμένο τομέα θα ανακαλύψετε πως μπορείτε να δώσετε τον εαυτό σας περισσότερο στην δουλειά και πως είστε περισσότερο δημιουργικοί από ποτέ. Αυτή είναι κατάλληλη ημέρα για να αφοσιωθείτε σε πράγματα που είναι πολύ σημαντικά για σας και μπορείτε να επιταχύνετε την αποτελεσματικότητά τους σε μεγάλο βαθμό. Ακολουθήστε την διαίσθησή σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger