Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Τί λένε τα άστρα σήμερα!!!!



Συζητήστε σήμερα τις σκέψεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα νιώσετε καλύτερα. Κάποια ξεκαθαρίσματα στον επαγγελματικό τομέα, θα σας αναπτερώσουν το ηθικό και θα σας ωφελήσουν μελλοντικά. Θα έχετε μια έντονη συναισθηματική φόρτιση, που θα σχετίζεται με κάποια εκκρεμή ζητήματα στην καριέρα σας. Μην αφήσετε να δημιουργηθεί σύγχυση σε αυτά που λέτε. Θα φτιάξουν επιτέλους τα πράγματα στο πρόβλημα που σας απασχολεί.


TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-signTAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Θα αισθάνεστε εγκλωβισμένοι γιατί θα σας πιέζουν οι άλλοι. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις διότι οικονομικά και εργασιακά θέματα θα παρουσιάσουν άνοδο πολύ σύντομα. Αποφύγετε τα λάθη και την ένταση με τρίτους. Θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να βρεθείτε µε φίλους σε ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον. Κάποια λόγια των άλλων ίσως να σας ενοχλήσουν. Αλλά είναι προτιμότερο να µην εμπλακείτε σε συζητήσεις οι οποίες μπορούν να σας χαλάσουν την διάθεση.


Προσέξτε τις συζητήσεις που θα κάνετε με τους συνεργάτες σας, γιατί θα υπάρχει ασυνεννοησία. Να είστε ήρεμοι και αποφύγετε τις λογομαχίες που θα προκύψουν με τρίτα πρόσωπα στον εργασιακό και οικογενειακό τομέα. Το άγχος σας δεν υποχωρεί, αλλά είναι ζήτημα προσωπικής σας τακτικής το να αλλάξετε την ζωή σας. Ευκαιρία να κάνετε τον απολογισμό σας και να σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε στο μέλλον. Χρησιμοποιήστε την διπλωματία σας σε µια προσπάθεια να πετύχετε αυτό που θέλετε.


Θα πρέπει να φανείτε διαλλακτικοί σε ορισμένα ζητήματα και να προσαρμόσετε τις προσδοκίες σας σε ρεαλιστική βάση. Μόνο με λογική και μεθοδική συμπεριφορά, θα καλυφθούν τα χρέη σας, και θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες που σας απασχόλησαν τις προηγούμενες μέρες. Κάποιες φοβίες και ανησυχίες σας είναι µάλλον αβάσιμες. Αν ψάχνετε για κάποια ισχυρή συναισθηματική συγκίνηση θα την έχετε τώρα που μπορείτε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας.

Θα αναζητήσετε την θαλπωρή του σπιτιού σας γιατί είστε αρκετά κουρασμένοι. Με την γοητεία σας θα προσελκύσετε αρκετά ενδιαφέροντα άτομα που θα σας ενθουσιάσουν. Αναμένεται να κάνετε σημαντικές αλλαγές που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο εργασιακό σας περιβάλλον και την βελτίωση των συνθηκών της εργασίας σας. Μπορεί να είστε πιεσμένοι στη δουλειά και ο χρόνος σας να είναι περιορισμένος, αλλά θα αναγνωριστείτε.

Μην χάνετε τον χρόνο σας ξεσπώντας στα συγγενικά σας πρόσωπα όλη την συσσωρεμένη επιθετικότητα που έχετε μέσα σας. Προσπαθήστε να προωθήσετε τους στόχους και τις επιδιώξεις σας. Αποδράστε ρομαντικά με τον σύντροφο σας και αναθερμάνετε με τρυφερότητα και ερωτισμό την σχέση σας. Η σκληρή δουλειά θα αποδώσει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Η συμπεριφορά σας αντανακλά θετικά στην επαγγελματική σας ζωή.




Θα κάνετε νέες γνωριμίες που θα έχουν τις καλύτερες προοπτικές μελλοντικά. Με την γοητεία σας και το πάθος σας θα έχετε θετικές εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή. Οργανώστε τα οικονομικά σας και ξεκαθαρίστε κάποια πράγματα στη σχέση σας. Η διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν. Προσπαθήστε να δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον στα δικά σας άτομα για να μην έχετε πρόβλημα.

Πιθανόν να μην αισθάνεστε τόσο καλά σήμερα εξαιτίας κάποιων υποχρεώσεων ή λόγω άγχους για κάποια επαγγελματικά σας θέματα. Θα φτιάξουν επιτέλους τα πράγματα στο πρόβλημα που σας απασχολεί. Νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους θα σας ωφελήσουν. Μην έχετε επιθετική διάθεση αλλά κάντε μια συνειδητή προσπάθεια να ελαττώσετε την εριστικότητα σας. Θα αναζητήσετε την θαλπωρή του σπιτιού σας γιατί θα είσαστε αρκετά κουρασμένοι.

Έχετε ανάγκη τώρα από διασκέδαση, ηρεμία και ξεκούραση. Αποβάλλετε το έντονο άγχος και τις ανασφάλειες σας και προχωρήστε σε αλλαγές που θεωρείτε ότι είναι καλές. Μην έχετε περισσότερες απαιτήσεις από τους άλλους από όσες πρέπει. Τα θετικά αισθήματα των άλλων θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε να στεναχωριέστε για τα προβλήματα σας. Προσπαθήστε νε βελτιώσετε τις ερωτικές και φιλικές σχέσεις σας. Η δύναμη σας θα σας οδηγήσει σε σωστές επιλογές.

Θα έχετε ευχάριστες και ερωτικές στιγμές. Τώρα θα νιώσετε την ευχαρίστηση και την συμπαράσταση που τόσο έχετε ανάγκη. Θα αναλάβετε αρμοδιότητες και ευθύνες που θα αναδείξουν τις ικανότητες σας. Προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο πλησιάζετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Η υπερβολική άνεση σας και τα λόγια σας ίσως προκαλέσουν την οργή του. Θα νιώθετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα πολύ δικά σας πρόσωπα.

Κάποιες φοβίες σας είναι µάλλον αβάσιμες και άδικα ανησυχείτε. Θα βρείτε εύκολα ανταπόκριση από τους άλλους. Φανείτε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε και σε αυτά που αισθάνεστε για να μην προσβάλλετε τους άλλους. Αποφύγετε να στεναχωριέστε για την καθημερινή ρουτίνα σας. Θα πρέπει να δείξετε υπομονή και επιμονή αυτές τις ημέρες. Η καλή επικοινωνία που θα έχετε με τους ανωτέρους σας θα σας ανοίξει νέες πόρτες στα επαγγελματικά σας.

Μπορείτε να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας και να βάλετε ένα πρόγραμμα. Θα νιώσετε πιο ελεύθεροι σε ό, τι έχει να κάνει με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλάι σας. Θα κάνετε μεγάλους αγώνες για την επαγγελματική και κοινωνική σας καταξίωση. Μην κουράζετε τους άλλους και μην λέτε πράγματα που μπορεί να τους αγχώσουν. Παρά τις δυσχερείς καταστάσεις που βιώνετε στην καθημερινότητα σας, μην πτοείστε, καθώς τώρα μπορείτε να διευθετήσετε τα πράγματα ευκολότερα από πριν.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger