Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Πρόβλημα και με τον Μανιάτη

Εμπύρετος και ο Γιάννης Μανιάτης από το βράδυ του Σαββάτου χάνει κατά πάσα πιθανότητα το ματς με τον Πανιώνιο. Τα περιορισμένα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε  Το κρύο της Μόσχας που αφού άφησε νοκ-άουτ Μιραλάς και Μοδέστο, ήρθε να δημιουργήσει πρόβλημα και στον Μανιάτη. Ο διεθνής αμυντικός ο οποίος ένιωθε αδυναμία τα προηγούμενα 24ωρα, ανέβασε πυρετό το βράδυ του Σαββάτου και αναμένεται να τεθεί νοκ-άουτ από το ματς με τον Πανιώνιο το απόγευμα (17:15).

Από το ματς με την Ρουμπίν ο Βαλβέρδε έχασε και τον Μέλμπεργκ, ενώ με τους "κυανέρυθρους" δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Ιμπαγάσα και φυσικά ο Πάντελιτς που τραυματίστηκε την Παρασκευή και θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν. Πλέον τα πλάνα του προπονητή περιορίζονται και άλλο με μια πιθανή ενδεκάδα να είναι η εξής: Στο τέρμα ο Μέγιερι και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά οι Τοροσίδης, Αβραάμ, Παπάζογλου και Χολέμπας.

Η τριάδα στα χαφ θα αποτελείται από Ορμπάιθ, Μανιάτη, Φουστέρ ενώ στην επίθεση οι Αμπντούν (αριστερά), Καζίμ-Ρίτσαρντς (δεξιά) και Τζεμπούρ (κορυφή).

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν και οι Φετφατζίδης, Ντιόγκο, ενώ ο Μαρκάνο λογικά θα είναι στον πάγκο αφού ταλαιπωρήθηκε με πυρετό και αυτός μεσοβδόμαδα.

Στην αποστολή είναι επίσης και οι Κάρολ, Ποτουρίδης, Μόνχε.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger