Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Φόντε και Φορναρόλι για «Τριφύλλι»




Ο Πορτογάλος επιθετικός της Εσπανιόλ και ο Ουρουγουανός άσος της Σαμπτόρια είναι μεταξύ των επιθετικών που εξετάζονται από τον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Σε προχωρημένες επαφές φέρεται να είναι οι «πράσινοι» με τους Μπρούνο Φορναρόλι και Ρουί Φόντε, οι οποίοι είναι οι εκλεκτοί του Φερέιρα για την επίθεση του «Τριφυλλιού».

Ο πρώτος είναι Ουρουγουανός, 24 ετών, και ανήκει στην Σαμπτόρια από την οποία δόθηκε δανεικός την περασμένη σεζόν στην Νασιονάλ του Μοντεβιδέο. Μάλιστα, την περασμένη χρονιά βρέθηκε μια ανάσα από την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό Βόλου, λίγο πριν η ομάδα της Μαγνησίας αντιμετωπίσει τον υποβιβασμό για τους γνωστούς λόγους.

Ο Ρουί Φόντε είναι διεθνής με τις Ελπίδες της Πορτογαλίας και διανύει το 22ο έτος της ηλικίας του, ενώ ανήκει στην Εσπανιόλ. Στο παρελθόν έχει περάσει από τις Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Άρσεναλ.

Ακόμη δεν έχει κλείσει κάποιος από τους δύο, ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας έχει δώσει την συγκατάθεσή του και για τους δύο παίκτες και απομένει να ολοκληρωθούν οι τελικές επαφές μέσα στις επόμενες ημέρες ή ακόμη και ώρες, ώστε να γίνει γνωστό ποιος εκ των δύο killer θα ηγείται την επόμενη σεζόν των «πράσινων» επιθέσεων.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι αμφότεροι αγωνίζονται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και ταιριάζουν «γάντι» στα θέλω του 66χρονου προπονητή. Πάντως, στην περίπτωση που οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν καταφέρουν να αποκτήσουν έναν από τους δύο, υπάρχει και τρίτη λύση, όμως το όνομά του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger