Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Γ. Κότσιρας: Δείτε το σπίτι που πουλάει λόγω... κρίσης!










Ο κορυφαίος ερμηνευτής, όπως αποκαλύπτει η Reallife, πουλάει τη μονοκατοικία του στην Καλλιτεχνούπολη της Ραφήνας λόγω... κρίσης! Η εφημερίδα παρουσιάζει αναλυτικά τους χώρους, αλλά και το πόσο κοστίζει το σπίτι...


Με την επισήμανση "κατάλληλο για πολυπληθείς οικογένειες ή για μουσικούς", πωλείται το σπίτι του Γιάννη Κότσιρα. Βρίσκεται στην Καλλιτεχνούπολη της Ραφήνας, στις ανατολικές παρυφές του Πεντελικού όρους. Η μονοκατοικία του γνωστού καλλιτέχνη εκτείνεται σε τρεις ορόφους εμβαδού 225 μέτρων. στους οποίους βρίσκονται 4 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 2 μπάνια, 2 WC, μία θέση κλειστού πάρκινγκ με τηλεχειρισμό και αποθηκευτικοί χώροι. Στην ανακαίνιση που έγινε το 2009 δόθηκε σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια που θα μπορούσε να κάνει πιο άνετη και ασφαλή τη ζωή όσων μένουν στο σπίτι.





Όλα τα κομφόρ
Τα δύο τζάκια προσδίδουν καλαισθησία και ζεστασιά τον χειμώνα, ενώ κάθε όροφος διαθέτει αυτόνομη θέρμανση, κλιματισμό και δορυφορική εγκατάσταση. Επειδή το σπίτι βρίσκεται σε μια περιοχή όπου σημειώνονται συχνά διαρρήξεις, διαθέτει και συναγερμό με ραντάρ σε όλους τους κλειστούς και ανοιχτούς χώρους ώστε να μένουν μακριά οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες.


Είναι επίσης εξοπλισμένο με ηλεκτρογεννήτρια και δεξαμενή νερού, αφού έχουν προβλεφθεί ακόμα και τα ενδεχόμενα διακοπής ρεύματος ή προβλημάτων στην υδροδότηση. Το κτίριο βρίσκεται σε ήσυχο, αδιέξοδο δρόμο και από τα μεγάλα μπαλκόνια του έχει θέα στον νότιο Ευβοϊκό κόλπο. Στην αυλή υπάρχει μια μικρή πισίνα, ενώ το ισόγειο μπορεί να λειτουργήσει και ως ανεξάρτητο διαμέρισμα. αν χρειαστεί. Η τρίωρη κατοικία του Γιάννη Κότσιρα πωλείται επιπλωμένη με όλον τον εξοπλισμό στην τιμή των 650.000 ευρώ. Οι υποψήφιοι αγοραστές, ωστόσο, έχουν τη δυνατότητα να την αγοράσουν και χωρίς έπιπλα σε χαμηλότερη τιμή. Το κτίριο βρίσκεται σε οικόπεδο 600 τ.μ εξ αδιαιρέτου με άλλο οίκημα, αλλά είναι πλήρως ανεξάρτητο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger