Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Η Gaga είναι “απειλή” για την Τζακάρτα!







Η Lady Gaga είναι απαγορευμένο “προϊόν” στην Ινδονησία… Η διάσημη αμερικανίδα τραγουδίστρια αναγκάστηκε να υποκύψει στις πιέσεις των ισλαμιστών, φανατικών πολέμιών της, και να ακυρώσει τη συναυλία που ήταν προγραμματισμένη για τις 3 Ιουνίου!

Οι διοργανωτές του “Born This Way Show” ανακοίνωσαν ότι, λόγω των έντονων απειλών των ισλαμιστών που είχαν υποσχεθεί να προκαλέσουν «χάος» στην περίπτωση που η εκκεντρική σούπερ σταρ πραγματοποιούσε τη συναυλία, αποφάσισαν να την ακυρώσουν.

«Η συναυλία της Lady Gaga δυστυχώς πρέπει να ματαιωθεί», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Michael Rusli, πρόεδρος της εταιρείας Big Daddy, που οργάνωνε τη συναυλία.



Ο δικηγόρος της Big Daddy, Minola Sebayang επικαλέσθηκε «απειλές που διατυπώθηκαν εάν πραγματοποιείτο η συναυλία».

Η αστυνομία της Ινδονησίας είχε ανακοινώσει στα μέσα Μαΐου ότι, λόγω αντιρρήσεων συντηρητικών μουσουλμανικών οργανώσεων, η Gaga δεν είναι ευπρόσδεκτη στη χώρα τους, επομένως δεν θα χορηγήσει άδεια για την πραγματοποίηση της συναυλίας, τα 50.000 εισιτήρια για την οποία πωλήθηκαν μέσα σε δυο εβδομάδες.



Η Ινδονησία είναι η πολυπληθέστερη μουσουλμανική χώρα του κόσμου και φανατικές οργανώσεις είχαν απειλήσει να εμποδίσουν τη διοργάνωση της συναυλίας με το αιτιολογικό ότι τα τραγούδια της Lady G. προωθούν την λατρεία του σατανά και την ομοφυλοφιλία.



Το Μέτωπο των Υπερασπιστών του Ισλάμ (FPI), γνωστό για τις συχνά βίαιες εφόδους του σε μπαρ και ινστιτούτα μασάζ, είχε υποσχεθεί να προκαλέσει «χάος» εάν η σταρ της ποπ εμφανιζόταν στην Τζακάρτα.

Συγκεκριμένα, το FPI είχε διαβεβαιώσει ότι είναι σε θέση να συγκεντρώσει 30.000 διαδηλωτές για να εμποδίσουν τη Lady Gaga, υπέρμαχο των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, να «διαδώσει τη σατανική της πίστη».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger