Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Barbara Palvin:Πόσο …αθώος μπορεί να είναι αυτός ο άγγελος της Victoria’s Secret;






Η Barbara Palvin είναι τοπ μόντελ από την Ουγγαρία και πριν από λίγες μέρες ανήκει στο δυναμικό της Victoria’s Secret. H 19χρονη Barbara ανακαλύφθηκε στους… δρόμους της Βουδαπέστης το 2006 στην ηλικία των 13.


Την πρώτη της φωτογράφηση την έκανε για το περιοδικό Spur. Η Palvin μετακόμισε στην Ασία όπου έφτιαξε το book των φωτογραφιών της. Εχει κάνει εξώφυλλα για τα περιοδικά L'Officiel, τη ρωσικήVogue, το ουγγρικό Glamour Hungary και το Jalouse.

Για χρόνια ήταν το μοντέλο των Armani, H&M και Pull and Bear. Τον περασμένο Φεβρουάριο η γαλανομάτα Barbara έγινε πρέσβειρα της L'Oreal Paris. Η ίδια λέει πως είναι πολύ τυχερή καθώς έχει καταφέρει σε τόσο νεαρή ηλικία να λάβει μέρος στα fashion shows του Μιλάνου όπου περπάτησε για τους οικούς Louis Vuitton, Miu Miu, Nina Ricci, Emanuel Ungaro, Christopher Kane, Julien MacDonald, Jeremy Scott, Vivienne Westwood, Etro ενώ το 2011 άνοιξε το show της Chanel.

Η Palvin ανήκει στη λίστα του models.com με τα 50 πιο περιζήτητα μοντέλα του πλανήτη. Οι fashion editors μάλιστα πίνουν νερό στο όνομά της και δεν διστάζουν να την συγκρίνουν με την Ρωσίδα καλλονή Natalia Vodianova, Η διευθύντρια της βρετανικής Vogue Miranda Almond είπε: «Επιλέξαμε την Barbara γιατί η ομορφιά και το στιλ της είναι ασυναγώνιστα. Είναι ένα μίγμα από Brooke Shields και Natalia Vodianova». Η ίδια η Palvin λέει πως είναι μεγάλη της τιμή όλα αυτά τα σχόλια καθώς τα δικά της αγαπημένα μοντέλα είναι η Vodianova και η Kate Moss.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger