Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Οι stars που αποκαλύπτουν πότε έχασαν την παρθενιά τους


Οι stars που αποκαλύπτουν πότε έχασαν την παρθενιά τους

Από τον 8χρονο Sean Connery μέχρι την 32χρονη Lisa Kudrow, και από την 14χρονη Britney Spears στον 13χρονο Johnny Depp.
Οι stars θυμούνται την πρώτη τους φορά. Άλλοι μετανιωμένοι και άλλοι ακόμα προσπαθούν να θυμηθούν τον/την παρτενέρ.


Η πρώτη φορά (στο σεξ) στους περισσότερους μένει αξέχαστη. Άλλοι τη θυμούνται με νοσταλγία και άλλοι θα ήθελαν να την ξεχάσουν. Έτσι λοιπόν, οι celebrities όπως και εμείς οι κοινοί θνητοί είχαν την πρώτη τους φορά. Και κατά καιρούς έχουν μιλήσει για την πρώτη τους γνωριμία με τη μια εκ των απολαύσεων της ζωής. Το σεξ.

Britney SpearsΣτα 14 της η Britney Spears γνώρισε τις χαρές του έρωτα με έναν παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου. Και όχι, δεν ήταν ο πρώτος της ο Justin Timberlake όπως ήθελε η ίδια να πιστεύουν για εκείνη.




Angelina JolieΑν ήθελες να ήσουν ο πρώτος με τον οποίο θα είχε κάνει σεξ η Angelina Jolie μην κατηγορείς την τύχη σου. Γιατί; Μετά την σεξουαλική πράξη (που έγινε στα 14 της) μαχαίρωσε τον παρτενέρ της για να νιώσει πιο κοντά σε αυτόν. Tragic.




Paris HiltonΟ αδερφός της Tori Spelling, Randy, ήταν ο πρώτος άνδρας με τον οποίο έκανε σεξ η Paris Hilton.




Kate MossΣτις Μπαχάμες και σε ηλικία 14 ετών έχασε την παρθενιά της η Kate Moss.




Lisa KudrowΑπίστευτο και όμως αληθινό! Η Lisa Kudrow, η Φοίβη στα "Φιλαράκια", έχασε την παρθενιά της στα 32 της χρόνια το 1995 όταν παντρεύτηκε.




Adriana LimaΚαι η Adriana Lima αποφάσισε να μείνει παρθένα μέχρι το γάμο της. Έτσι λοιπόν στα 27 της χρόνια την πρώτη νύχτα του γάμου έκανε σεξ για πρώτη φορά με τον άνδρα της Marco Jaric.




Johnny DeppΣτα 13 του αποφάσισε να χάσει την παρθενιά του ο Johnny Depp με μια γκρούπι κατά τη διάρκεια της περιοδείας του συγκροτήματος The Flame στο οποίο ήταν μέλος.





Khloe KardashianΗ αδερφή της Kim, Khloe Kardashian, έχασε την παρθενιά της σε ηλικία 14 ετών από έναν μεγαλύτερο άνδρα. Η ίδια σε παλιά της δήλωση εμφανίστηκε μετανιωμένη, τονίζοντας πως έπρεπε να είχε ακούσει της γονείς της και να μη βιαζόταν.




Daniel RadcliffeΤη μέρα που έσβηνε τα 16 κεράκια της τούρτας του ο Daniel Radcliffe, ή ο Harry Potter, έκανε για πρώτη φορά σεξ με μια μεγαλύτερή του.




Matthew FoxΜόνο Lost στον έρωτα δε θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις τον Matthew Fox ο οποίος έκανε για πρώτη φορά στα 12 με παρτενέρ μια 14χρονη. Όπως είπε στο Playboy δεν ήταν και η καλύτερη εμπειρία στη ζωή του αφού τη χαρακτήρισε τρομακτική και αδέξια. Εμ, Matthew μου, στα 12 τι το ήθελες το σεξ;




Anthony KiedisΣτα 12 επίσης γνώρισε τις χαρές του έρωτα ο frontman των Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis, από την σύντροφο του πατέρα του!




Dustin HoffmanΣτα 15 του έκανε για πρώτη φορά σεξ ο Dustin Hoffman. Το spicy του θέματος δεν βρίσκεται εκεί αλλά στο ότι η κοπέλα με την οποία πήγε τον μπέρδεψε με τον αδερφό του!



Το ρεκόρ

Sean ConneryΣτα 8 του χρόνια έκανε για πρώτη φορά σεξ Sean Connery χωρίς ωστόσο να θυμάται ποια ήταν η παρτενέρ του. Εκείνη όμως σίγουρα θα θυμάται...




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger