Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Λαΐς Ριμπέιρο: Νέος Άγγελος Μας Διαολίζει Ναι, είναι κι αυτή από τη Βραζιλία.

Η Λαΐς Ριμπέιρο Ο Θεός έφτιαξε την γυναίκα. Την κοίταξε και είπε: “Είναι καλό”. Μετά όμως έπρεπε να μεριμνήσει για τις λεπτομέρειες. "Πού θα γεννιούνται οι πιο όμορφες γυναίκες;" αναρωτήθηκε. Και αποφάσισε να δώσει αυτό το προνόμιο στην Βραζιλία. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι αυτή η χώρα δεν σταματά να τροφοδοτεί τον κόσμο με μοντέλα. Κάποια στιγμή, λες, θα σταματήσει. Αλλά όχι. Αυτή η προοπτική μοιάζει πολύ μακρινή, ίσως κι απίθανη. Και η Λαΐς Ριμπέιρο, με το σοκολατένιο της κορμί, έχει έρθει για να μας δώσει τη χαριστική βολή.

Γεννημένη το 1992 -ναι, κι εγώ απορώ, γεννιόντουσαν παιδιά κι αυτή τη δεκαετία;- στα βάθη της Βραζιλίας, σε ένα χωριό που περνά ο Αμαζόνιος, δεν έχει ακόμα περπατήσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες, όμως έχει ήδη προλάβει να κάνει συνεργασίες που για θα ζήλευαν πολλές συνάδελφοί της.


Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Dolce & Gabbana, Versace είναι μερικοί μόνο από τους οίκους που δεν έμειναν αδιάφοροι απέναντι στις εκπληκτικές της αναλογίες (με ύψος 1,83 παρακαλώ), ενώ κατάφερε να πάρει τον υπέρτατο τίτλο, αυτόν του Αγγέλου της Victoria's Secret. Και έχει καταφέρει όχι μόνο στις φωτογραφίσεις με εσώρουχα αλλά και στο ετήσιο catwalk της ευλογημένης αυτής εταιρίας  να μας διαολίσει για τα καλά. Να μας κόψει την ανάσα και να μας μείνει αξέχαστη.





Υ.Γ.: Έχει έναν γιο. Το ξέρω. Τα μάτια σου έμειναν ορθάνοιχτα για αρκετά δευτερόλεπτα μόλις διάβασες αυτή την πληροφορία. Προσπέρασέ το γρήγορα κι απόλαυσέ την μαζί με άλλα αγγελάκια στο υπέροχο αυτό βιντεάκι:



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger