Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Η λαμπερή πρεμιέρα της ταινίας Wrath of the Titans (Η οργή των Τιτάνων)

 Ο Liam Neeson και ο Sam Worthington έδωσαν το λαμπερό παρών στην πρεμιέρα της ταινίας τους Wrath of the Titans...

(Η οργή των Τιτάνων), που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Μαρτίου στο Λονδίνο.
Οι δυο σταρ συγκέντρωσαν πάνω τους τα φλας των φωτογράφων. Ο Sam Worthington πόζαρε για τους φωτογράφους στο πλευρό της Crystal Humphries, που τον συνόδευε.

Στην λονδρέζικη πρεμιέρα της ταινίας το παρών έδωσαν ακόμη ο ηθοποιός Tobby Kebbell, που επίσης εμφανίζεται στην ταινία, και ο σκηνοθέτης του φιλμ Jonathan Liebesman.
Στο The Wrath of the Titans, ο Sam Worthington ενσαρκώνει τον Περσέα και ο Liam Neeson τον Δία. Η ταινία περιστρέφεται γύρω από την μάχη επιβολής ανάμεσα στους θεούς που πρόκειται πολύ σύντομα να απειλήσει την ειδυλλιακή ζωή του, ως ψαράς επικεντρωμένος στην ανατροφή του γιου του, Ήλιου.

Η δύναμη των Τιτάνων αυξάνεται, ενώ οι θεϊκές δυνάμεις του Δία αρχίζουν να εξασθενούν... με αποτέλεσμα να επικρατήσει το χάος. Με τη βοήθεια της βασίλισσας Ανδρομέδας (Rosamund Pike), του ημίθεου γιου του Ποσειδώνα, Αγήνορα (Tobby Kebbell), και του έκπτωτου θεού Ήφαιστου (Bill Nighy), ο Περσέας θα ξεκινήσει μια επικίνδυνη αποστολή στον Κάτω Κόσμο για να γλιτώσει τον Δία, να ανατρέψει τους Τιτάνες και να σώσει την ανθρωπότητα.

Στην ταινία συμμετέχουν ακόμη οι ηθοποιοί: Rosamund Pike, Bill Nighy και Ralph Fiennes.

 



 



 




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger