Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Τι λένε σήμερα τα ζώδια Παρασκευή 30/3;

 Ζώδια 30 Μαρτίου 2012


Κριός
21/3-20/4

Ό,τι κι αν κάνεις αυτή την περίοδο, αγαπητέ Κριέ, θα πετύχει. Οι πλανήτες συνωμοτούν, για να πετύχεις τους στόχους σου. Ξαφνικά θα σου έρθουν από το πουθενά μερικές απαντήσεις, σε κάποια παλιά ζητήματα που σε απασχολούσαν και σε καταστάσεις που ήταν προβληματικές. Είναι η ιδανική στιγμή για να λάβεις έξυπνα μέτρα και να θωρακίσεις τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Κριός, θα έχεις έντονη γοητεία και ρομαντισμό, που θα καταπλήξουν. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την καλή επικοινωνία που σε διακρίνει αυτή την περίοδο, θα κατακτήσεις το πρόσωπο που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, σήμερα πρέπει να προσέχεις σε ό,τι αφορά σε θέματα, που ακόμη είναι στάσιμα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Καλό θα είναι να αποφύγεις σήμερα τις οικονομικές συναλλαγές.

Έχεις γενέθλια σήμερα; 
Αν ανήκεις στους Κριούς που σήμερα γιορτάζουν τα γενέθλιά τους, η ανάπτυξη του σπιτιού και της οικογένειας θα σε απασχολήσει έντονα κατά τους επόμενους δώδεκα μήνες. Αν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η αγοραπωλησία ενός ακινήτου, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να την ολοκληρώσεις με τους καλύτερους όρους. Ο επαγγελματικός τομέας πρόκειται να σου δώσει μεγάλες χαρές, καθώς θα δεις τις φιλοδοξίες σου να πραγματοποιούνται και τα έσοδά σου να αυξάνονται σημαντικά. Ωστόσο, κάποιες δοκιμασίες μπορεί να προκύψουν στον συναισθηματικό τομέα και ίσως πρέπει να κάνεις μερικές υποχωρήσεις, ώστε να αποκατασταθεί η αρμονία.



Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, φρόντισε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου γιατί στο τέλος, με τους ρυθμούς που δουλεύεις, θα εξαντληθείς. Μπορεί να έχουν συσσωρευτεί αρκετές υποχρεώσεις, που πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα, αλλά από ευκαιρίες, άλλο τίποτα!!! Αρκεί να τις αρπάξεις και θα δεις το μέλλον σου να πηγαίνει πολύ καλά. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη, το ίδιο και οι ιδέες που θα έχεις σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου θα σου φτιάξει σήμερα τη διάθεση, αν είσαι Ταύρος, και θα θέλεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σου, για να βελτιώσεις καταστάσεις, που σε στεναχωρούν στη σχέση σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι μην απελπίζεσαι, γιατί με την κοινωνικότητα που έχεις, είναι σίγουρο ότι θα προκύψει και η γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Ταύρε, μπορείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν στη δουλειά σου και σε αγχώνουν αρκετά. Καινούργιες συνεργασίες ή αλλαγές, ευνοούνται. Στα οικονομικά, θα έχεις την τάση να ξοδεύεις χρήματα άσκοπα. Καλό θα είναι να δείξεις αυτοσυγκράτηση, για να μη βγεις εκτός προγραμματισμού.



Δίδυμοι
21/5-21/6

Θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές, αγαπητέ Δίδυμε, στην καθημερινότητά σου. Άλλωστε εσύ είσαι από τα άτομα που ξέρουν πάντα πιο είναι το σωστό για τον εαυτό τους, αλλά και για τους άλλους. Άριστες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου, γι’ αυτό φρόντισε την κατάλληλη στιγμή να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Δίδυμε, φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος που μπορεί να έχεις από άλλες δραστηριότητες και μετά να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου, για πιθανά προβλήματα που υπάρχουν μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνος, πρέπει να δεχτείς μία πρόσκληση που σου έχει κάνει ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και να το γνωρίσεις καλύτερα, γιατί μπορεί όντως να έχει κάτι ενδιαφέρον να σου πει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, σήμερα θα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου και θα έχεις όλη την επιτυχία δική σου. Όμως, απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, αλλά μην ανοιχτείς ακόμη σε πολλά θέματα.




Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα ενδιαφερθείς περισσότερο για τη συμπεριφορά σου και θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στο πώς θα βελτιωθεί. Θα εδραιώσεις κάποιες σημαντικές επαφές ή σχέσεις, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η δραστηριότητά σου θα τραβάει την προσοχή των άλλων και κάποιοι από αυτούς θα σε ευνοήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σε ευνοεί, φίλε Καρκίνε. Θα μπορείς να κάνεις πάρα πολλά για τη σχέση σου, ώστε να γίνει καλύτερη, και να δώσεις και όλα αυτά που μπορεί να λείπουν στο σύντροφό σου. Αν ακόμη δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, μπορείς να βγεις σήμερα έξω και να ψάξεις να το βρεις, γιατί η τύχη είναι με το μέρος σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, σήμερα μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στη δουλειά σου και θα έχεις πολλές ιδέες, που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, ενώ αναζητάς και νέες πηγές εσόδων. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, σχετικές με οικονομικά θέματα.



Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, πρέπει να κινηθείς δυναμικά προς την κατεύθυνση που επιθυμείς και να μην υποχωρήσεις σε τίποτε. Ο δυναμισμός σου θα εντυπωσιάσει το περιβάλλον σου και, με την αποφασιστικότητά σου, θα ξεκαθαρίσεις τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Το βράδυ, φρόντισε να κάνεις ένα μικρό απολογισμό της ημέρας και μην ξεχάσεις να πεις ένα μπράβο στον εαυτό σου, για όλα αυτά που κατάφερες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φίλε Λέοντα, μην ξεχνάς ότι η Αφροδίτη στον Ταύρο σε ευνοεί και θα δεις πολλές καταστάσεις στη σχέση σου να αλλάζουν προς το καλύτερο. Και αν συνεχίζει να σε συντροφεύει η μοναξιά αυτή την περίοδο, αυτή η κατάσταση θα αλλάξει, γιατί θα κάνεις πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, σήμερα πρέπει να εκμεταλλευτείς ανάλογα τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν στη δουλειά σου, για να μπορέσεις να φτάσεις στο στόχο σου. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα, αλλά πρέπει ο χειρισμός σου να είναι πολύ προσεκτικός, γιατί θα έχεις μια τάση για άσκοπα έξοδα.



Παρθένος
24/8-22/9

Η επιτυχία είναι δική σου σήμερα, φίλε Παρθένε. Ξεκινάει μια περίοδος που όλα θα αλλάζουν κι εσύ θα παρακολουθείς τις εξελίξεις που έρχονται. Όλα θα πάνε καλά, αρκεί να μπορέσεις να χειριστείς τις καταστάσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μην ξεχνάς ότι σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεται αρκετός προγραμματισμός και μεθοδικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το σύντροφό σου, αγαπητέ Παρθένε, και να τακτοποιήσεις πολλά θέματα στη σχέση, που μπορεί να μην σου αρέσουν. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου βγες έξω, διασκέδασε και φλέρταρε με όποιον ή όποια σου προκαλέσει το ενδιαφέρον. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, σήμερα στη δουλειά σου θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να τελειώνεις με κάποια θέματα που έχουν μείνει στην μέση. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Έχεις πάρα πολλές οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις, γι’ αυτό καλό θα είναι να προγραμματιστείς περισσότερο.




Ζυγός
23/9-22/10

Κάποιες απερίσκεπτες κινήσεις που μπορεί να κάνεις σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, και ο εκνευρισμός για κάποιες υποθέσεις που συναντούν εμπόδια στην ολοκλήρωσή τους, πρέπει να αποβληθούν άμεσα και τη θέση τους να πάρουν η υπομονή, ο προγραμματισμός και η ψυχραιμία. Κινήσου μεθοδικά και έξυπνα και θα δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Ζυγός, θα καταπλήξεις το σύντροφό σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Η καλή σου διάθεση και η καλή επικοινωνία, θα σε κάνουν να έρθεις περισσότερο κοντά του. Εσύ που είσαι σε ερωτικές μοναξιές, ετοίμασε την αγκαλιά σου, γιατί μία πολύ ευχάριστη είδηση σε περιμένει από το άτομο που επιθυμείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Ζυγέ, η δυναμικότητα που θα έχεις στη δουλειά σου θα είναι μεγάλη και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα, που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου είναι στάσιμα. Καλό θα είναι να κάνεις υπομονή, γιατί οι βάσεις που έχεις είναι γερές και στο μέλλον θα έχεις σημαντική βελτίωση.


Σκορπιός
23/10-22/11

Αγαπητέ Σκορπιέ, κάποιοι πιστεύουν ότι μπορούν να διακόψουν την πορεία σου προς την κορυφή, αλλά δυστυχώς για αυτούς, θα μείνουν με την χαρά. Μέσω διαφόρων δοκιμασιών θα προσπαθήσουν να σε εμποδίσουν και να σε καθυστερήσουν από την επίτευξη των στόχων σου. Εσύ θα πρέπει να εμπιστευτείς τις δυνάμεις σου και να προτάξεις τα θέλω σου, ώστε να τα καταφέρεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από σήμερα, φίλε Σκορπιέ, μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές στη σχέση σου, ώστε να ικανοποιήσεις το σύντροφό σου, αλλά να περνάς και εσύ καλά μαζί του. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, ξαφνικά θα δεχτείς προτάσεις, που θα σε κάνουν να χαρείς πάρα πολύ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Σκορπιός, σήμερα στη δουλειά σου ξεκινά μια ημέρα γεμάτη συζητήσεις και σχέδια. Θα μπορέσεις να λύσεις με πολύ εύκολο τρόπο προβλήματα που είχες από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου παρουσιάζουν στασιμότητα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές.




Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, πρέπει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά σε κάποιες εκκρεμείς υποθέσεις, που σε απασχολούν. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι πολύ μετρημένες και μην ανακατεύεσαι σε παρασκηνιακές καταστάσεις που δεν σε αφορούν, γιατί μόνο μπλεξίματα θα σου φέρουν. Σχεδίασε μεθοδικά το πρόγραμμά σου κι άρχισε να υλοποιείς τους στόχους σου, που θα σου φέρουν την επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Τοξότης, μπορείς να πεις ξεκάθαρα τις απόψεις σου στο σύντροφό σου για κάποια πράγματα που θέλεις να πραγματοποιηθούν στη σχέση σας, ώστε να περνάτε καλύτερα και οι δύο. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, φρόντισε να περνάς καλά, να μην αγχώνεσαι και θα έρθει και η καινούργια γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Τοξότη, στη δουλειά σου δεν έχεις κανένα πρόβλημα και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια, που ήταν σε στασιμότητα. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Καλό θα είναι σήμερα είναι να είσαι πολύ ψύχραιμος, αγαπητέ Αιγόκερε, σε ό,τι ανεπιθύμητο κι αν προκύψει. Δεν πρέπει να εκνευριστείς, για να μην κάνεις λανθασμένες κινήσεις. Έχεις θέσει πολύ γερές βάσεις και κάποια προσωρινά μικροπροβλήματα δεν μπορούν να ανακόψουν την πορεία της επιτυχίας σου. Αρκεί να κάνεις υπομονή και να επιμένεις στο δρόμο που έχεις χαράξει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φίλε Αιγόκερε, η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα σε προικίσει με πολύ ερωτισμό και θα θέλεις να περνάς καλά στη σχέση σου. Ακόμη και αν δεν υπάρχει κάτι στη ζωή σου και είσαι μόνος, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις καλύτερα ένα άτομο από τη δουλειά σου και να γοητευτείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα στη δουλειά σου, αν είσαι Αιγόκερως, οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα, παρόλο που μπορεί να υπάρχουν κάποιες προτάσεις, που θα σε βοηθήσουν μελλοντικά να αυξήσεις τα έσοδά σου.



Υδροχόος
20/1-19/2

Ξεκινάει μια νέα περίοδος στη ζωή σου, αγαπητέ Υδροχόε, και παρουσιάζονται νέες εξελίξεις και ευκαιρίες στις υποθέσεις που σε απασχολούν. Έχεις πολλές δυνατότητες, που θα πρέπει κάποια στιγμή να τις αξιοποιήσεις, για να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Το βράδυ, μην αρνηθείς ενδεχόμενες προσκλήσεις, για να περάσεις όμορφα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη που σε ευνοεί από τον Ταύρο, φίλε Υδροχόε, θα στρώσει έτσι τις καταστάσεις, ώστε να κάνεις τη σχέση σου ιδανική. Κι αν ακόμη έχεις ερωτικές μοναξιές, μην το βάζεις κάτω και στεναχωριέσαι, αλλά βγες έξω και διασκέδασε με τους φίλους σου. Η αποψινή νύχτα θα σε αποζημιώσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στη δουλειά σου, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν σημαντική ανοδική πορεία. Σήμερα μπορείς να κάνεις κάποιες κινήσεις, για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.



Ιχθείς
20/2,20/3
Αγαπητέ Ιχθύ, η αστάθεια και η ασάφεια θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της σημερινής ημέρας για εσένα. Πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και ταυτόχρονα να φυλαχτείς, γιατί μπορεί να υπάρχουν κρυμμένες παγίδες, που δεν τις έχεις προσέξει. Με τον προγραμματισμό και την ευστροφία σου, είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τους στόχους σου πολύ εύκολα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η δυναμικότητά σου είναι στα ύψη και θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν στη σχέση σου, φίλε Ιχθύ. Με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθείς, να περιμένεις μία ευχάριστη είδηση, που θα αφορά στο άτομο που θέλεις καιρό τώρα, και θα σου φτιάξει τη διάθεση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα  μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις εδώ και καιρό. Απόφυγε στα οικονομικά σου να πάρεις σημαντικά ρίσκα, καθώς έχουν έρθει πίσω, σε σχέση με κάποια αναπάντεχα έξοδα που είχες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger