Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Απίστευτο: Η σωσίας της Μενεγάκη στην Ιταλία! (φωτογραφίες)



 

Βρήκαμε την Ιταλίδα Μενεγάκη και σας την παρουσιάζουμε: Είναι το ίδιο σέξι και λαμπερή με την Ελένη, ενώ η δημοφιλία της είναι επίσης τεράστια! Τι κάνει η σωσίας της "Βασίλισσας" και γιατί απασχολεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης;


Πρόκειται για μία υποψήφια στις Ιταλικές δημοτικές εκλογές, την οποία παρουσίασε ο "Ελεύθερος τύπος", μαζί με άλλες κούκλες, σε ρεπορτάζ του: Δείτε τι έγραφε το θέμα της εφημερίδας αναλυτικά:


Οι πορνοστάρ μπαίνουν δυναμικά στην πολιτική σκηνή της Ιταλίας. Είκοσι πέντε χρόνια μετά τη θριαμβευτική είσοδο της Τσιτσιολίνα στο ιταλικό Κοινοβούλιο, "οι κληρονόμοι" της διεκδικούν την ψήφο των Ιταλών στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Η προεκλογική εκστρατεία θα είναι "πολύ καυτή", έγραφε σκωπτικά η "Corriere della Serra" και αυτή τη φορά όχι λόγω των ροζ σκανδάλων του πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι που γέμιζαν καθημερινά τις σελίδες του Τύπου.
Η Μίλι Ντ’ Αμπράτσιο μετά την αποτυχημένη προσπάθειά της για τη δημαρχία της Μόντσα το 2008 αυτή τη φορά αποφάσισε να χαμηλώσει τον πήχυ, διεκδικώντας το Δήμο του Τόρε ντελ Γκρέκο. «Μετά τον Μαραντόνα είμαι η πιο αγαπητή στην περιοχή», θα πει η πρωταγωνίστρια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger