Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Σάλος με λεσβιακό φιλί σε εστιατόριο

Σάλος με λεσβιακό φιλί σε εστιατόριο  

Οι δύο γυναίκες, η Κενιάτα Γουάιτ και η Έιμι Ντίαζ, αποφάσισαν να γιορτάσουν την επέτειο της σχέσης τους στο εστιατόριο ξενοδοχείου όπου γνωρίστηκαν. Είχαν δώσει ραντεβού κατευθείαν στο ρεστοράντ οπότε μόλις συναντήθηκαν έδωσαν μια αγκαλιά κι ένα τρυφερό φιλί που φαίνεται πως αναστάτωσε τους υπόλοιπους συνδαιτυμόνες.

Πριν ακόμη κοιτάξουν το μενού και δώσουν την παραγγελία τους, ο διευθυντής του εστιατορίου τους ζήτησε να αποχωρήσουν λέγοντας πως έκαναν τους υπόλοιπους πελάτες να αισθάνονται άβολα.
Η μια εκ των γυναικών δημοσίευσε σχόλιο στο facebook όπου εξέφραζε την πικρία της για το περιστατικό. Ακολούθησε μπαράζ σχολίων κατακριτέων για τη «ρατσιστική, όπως σημειωνόταν στάση της διεύθυνσης ενώ η σελίδα του ξενοδοχείο δέχτηκε δεκάδες επικριτικά σχόλια.
Όλα ξεκίνησαν μετά από διαμαρτυρία 8 ηλικιωμένων που διαμαρτυρήθηκαν εντόνως για το… θέαμα. Ο υπάλληλος, ικανοποιώντας το αίτημά τους, πλησίασε το ζεύγος λέγοντας τοους πως επιδείκνυαν ανάρμοστη συμπεριφορά και γι΄αυτό θα έπρεπε να αποχωρήσουν.
Απλά είχα περάσει το χέρι μου γύρω από το λαιμό της συντρόφου μου κι αυτή είχε το χέρι της γύρω από τη μέση μου. Την αγκάλιασα και της έδωσα ένα γρήγορο φιλί και μετά απλά συνεχίσαμε να μιλάμε» είπε η κ. Γουάιτ μιλώντας στην Daily Mail.
Από την πλευρά της η διεύθυνση του ξενοδοχείου τονίζει πως το εστιατόριο είναι ανοιχτό για όλους κι εξέφρασε τη λύπη του αλλά και τη συγγνώμη του για το συμβάν ενώ αμέσως την επόμενη ημέρα απέστειλαν πρόσκληση στις δύο γυναίκες για να απολαύσουν ένα δωρεάν ποτό στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger