Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Βρήκαν τα σπίτια τους γεμάτα με εκατοντάδες σκορπιούς όταν ξύπνησαν!


Μπορεί να μοιάζει με σενάριο ταινίας τρόμου β' διαλογής αλλά πριν λίγες μέρες οι κάτοικοι ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων στο Shenzen της Κίνας, η οποία συνορεύει με το Χονγκ Κονγκ, ξύπνησαν και βρήκαν εκατοντάδες σκορπιούς να εισβάλουν σπίτια τους και να καλύπτουν τους ορόφους.


Στην περίπτωση ενός τρομοκρατημένου ενοικιαστή, ένας σκορπιός...

σερνόταν πάνω στο σώμα του τον ξύπνησε. Όταν άναψε το φως, βρήκε πολλούς περισσότερους, να σέρνονται σε όλη την κρεβατοκάμαρά του.

Πιστεύεται ότι μία κατασκευαστική εταιρία βρίσκεται πίσω από την κίνηση αυτή, σε μια προσπάθεια της να κάνει έξωση στους ενοίκους.

Οι κάτοικοι είπαν στον Τύπο ότι είδαν έναν άνθρωπο από την κατασκευαστική εταιρία ο οποίος μετέφερε ένα μεγάλο κάδο και έριξε τα περιεχόμενα στα ανοιχτά παράθυρα. Επί του παρόντος, η εταιρεία προσπαθεί να εκδιώξει τους κατοίκους υπέρ ενός πιο επικερδούς κατασκευαστικού έργου.

Η εταιρεία αρνείται τους ισχυρισμούς αυτούς με το σκεπτικό ότι η έξωση των κατοίκων ήταν ήδη συμφωνημένη και δεν θα υπήρχε ανάγκη να τους αναγκάσει.

Τα διαμερίσματα είναι προς κατεδάφιση, αλλά οι ιδιοκτήτες τους δεν έχουν ακόμα υπογράψει τίποτα, καθώς περιμένουν αποζημίωση. Η αστυνομία και οι κάτοικοι πέρασαν 24 ώρες «κυνηγώντας» του σκορπιούς και διώχνοντάς τους από τα σπίτια.

Οι αναγκαστικές εξώσεις και η άρνηση της πλήρους αποζημίωσης από άπληστες εταιρίες συμβαίνουν συχνά στην Κίνα και είναι μια σημαντική πηγή κοινωνικής δυσαρέσκειας.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger