Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Τί λένε τα άστρα σήμερα 6-3-2012!!!!



Κριός

 Κριός
(21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Αντιφατική ημέρα η σημερινή για σας. Την εύνοια πέντε πλανητών από τον φιλικό σας Υδροχόο, έρχεται να σκιάσει η όψη Άρη – Ερμή – Ποσειδώνα. Προσοχή λοιπόν σε εντάσεις κάθε είδους, παρερμηνεύσεις, πλάνες και επιθετικές συμπεριφορές. Αποφύγετε τις υπερβολές σε κάθε τομέα και μην επαναπαυθείτε στην καλή σας τύχη, διότι εμπεριέχει παγίδες.





Ταύρος

(21 Απριλίου - 20 Μαίου)

Ζώδιo της Γης 

Αποφύγετε σήμερα τις παρορμητικές αποφάσεις, μετρήστε μεθοδικά τις κινήσεις σας και δώστε αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας στο περιβάλλον σας. Συναισθηματικές συζητήσεις με φίλους από το παρελθόν, ξεκαθαρίσματα με ερωτικούς συντρόφους αλλά και η αποσαφήνιση οικονομικών υποθέσεων, σας βοηθούν να χαλαρώσετε από ζητήματα που σας απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα μόνο αν γίνουν με ψυχραιμία και σε κλίμα ομόνοιας και συνεργασίας.
 Ταύρος





Δίδυμοι

 Δίδυμοι
(21 Μαίου - 21 Ιουνίου)

Ζώδιo του Αέρα

Μην αναλωθείτε σε άσκοπες συζητήσεις ή τσακωμούς. Κινηθείτε με γνώμονα την δεύτερη σκέψη σε κάθε τομέα. Αν σκέφτεστε να υπογράψετε συμβόλαια, ελέγξτε κάθε παράμετρο. Κινηθείτε με μέθοδο και ρεαλισμό χωρίς να κραυγάζετε την δύναμή σας, αλλά αποδεικνύοντας την ήρεμα όπου χρειαστεί. Στον συναισθηματικό αλλά και επαγγελματικό τομέα, διαφοροποιείστε την θέση σας από ό,τι σας χαώνει.





Καρκίνος

(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Ζώδιo του Νερού 

Η ημέρα σας ανοίγει δρόμους και σας δίνει ευκαιρίες που αιτούνται μια εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση από αυτή του παρελθόντος. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για οριστικές αποφάσεις στον οικονομικό και συναισθηματικό τομέα, αλλά για εσωτερική ταξινόμηση και επανατοποθέτηση. Αν νιώθετε ότι οι άλλοι αδυνατούν να ακολουθήσουν, προχωρήστε μόνοι σας. Μην διαπραγματευτείτε αυτό που επιθυμείτε με ψευδοδιλλήματα.
 Καρκίνος





Λέων

 Λέων
(23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Είναι η κατάλληλη στιγμή να διευθετήσετε οριστικά όσα εκκρεμούν και σας χαώνουν σε κάθε τομέα. Οι πλανητικές όψεις σας δίνουν εξαιρετικές ευκαιρίες να πετύχετε όσα το προηγούμενο διάστημα είχαν καθηλωθεί, και μάλιστα με ευκολία και την στήριξη του περιβάλλοντός σας. Κινηθείτε με αποτελεσματικότητα, ρεαλισμό, ευθύνη και σαφήνεια, ώστε να μην διαρρεύσετε άσκοπα σε λάθος στόχους.





Παρθένος

(24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ζώδιo της Γης 

Η Σελήνη σε θετική όψη με τον ανάδρομο Κρόνο, ευνοεί σήμερα την διαφοροποίηση, τόσο στον προσωπικό, συναισθηματικό και ψυχικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Καταστάσεις που σας κρατούν σε μια χαοτική πορεία, χρειάζεται να ανατραπούν προς όφελός σας αποφεύγοντας παγίδες και πλάνες. Δώστε προσοχή σε εντάσεις αλλά και χρόνια θέματα σωματικής και ψυχικής υγείας.
 Παρθένος





Ζυγός

 Ζυγός
(23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ζώδιo του Αέρα

). Η αναδρομή της κυβερνήτιδάς σας Αφροδίτης από σήμερα το απόγευμα, σας ωθεί σε ξεκαθαρίσματα στον οικονομικό και προσωπικό τομέα. Λάθος επιλογές και χαωμένες συμπεριφορές του παρελθόντος, επανακάμπτουν και χρειάζονται άμεσα κάθαρση και ρεαλιστική, δυναμική διευθέτηση για να σας ωθήσουν σε μια καλύτερη πραγματικότητα.





Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Ζώδιo του Νερού 

Η εύνοια της όψης Ήλιου – Σελήνης, σας βοηθά σήμερα να δείτε τα γεγονότα μέσα από ένα πρίσμα ομόνοιας και αρμονίας και να συνειδητοποιήσετε πως ο παλιός, ελεγκτικός και ανταγωνιστικός τρόπος σχέτισης δεν σας εξυπηρετεί πια, αλλά μόνο αποδυναμώνει κάθε σας προσπάθεια. Αποφύγετε τις άσκοπες λογομαχίες και βρείτε τρόπους να συνεργαστείτε, να μεταλλάξετε ή να αποχωρήσετε από ό,τι δεν σας εξελίσσει.
 Σκορπιός





Τοξότης

 Τοξότης
(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Η όψη Κρόνου - Ουρανού, σας εφιστά την προσοχή σε ανατροπές και αλλαγές όσον αφορά χρόνια ζητήματα προσωπικών σχέσεων αλλά και συνεργασιών. Οικονομικά θέματα και νομικές διαδικασίες χρειάζονται προσοχή όσον αφορά υπονομεύσεις και παγίδες. Επίσης, είναι κατάλληλη στιγμή να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που υπάρχει απόσταση και να διορθώσετε λάθος εκτιμήσεις και συμπεριφορές από μέρους σας.





Αιγόκερος

(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ζώδιo της Γης 

Η από σήμερα ανάδρομη Αφροδίτη σε δυσμενή όψη με το ζώδιό σας, σας λέει πως είναι η ώρα να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας όσον αφορά σχέσεις που σας απομυζούν, δημιουργώντας έτσι γύρω σας ένα κλίμα σταθερότητας και ασφάλειας. Η επαναφορά προσώπων και καταστάσεων του παρελθόντος, σας ζητά να αναλάβετε καρμικές ευθύνες, κυρίως απέναντι στον εαυτό σας, ομαλοποιώντας το κλίμα.
 Αιγόκερος





Υδροχόος

 Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Αποφύγετε σήμερα να χαωθείτε με πλάνες, εντάσεις, οργή και στρεβλώσεις. Σταθείτε με ειλικρίνεια απέναντι στον εαυτό σας και επαναξιολογείστε αν τον αντιμετωπίζετε με υπευθυνότητα και αγάπη. Χαοτικοί κύκλοι που εκκρεμούν χρειάζονται κινήσεις ακριβείας με συνυπολογισμό όλων των παραμέτρων και ξεκάθαρους στόχους για το που θέλετε να πάτε. Προσωπικές καταστάσεις που περιέχουν χαώσεις, θα χρειαστούν διαύγεια και διορατικότητα για να αποσαφηνιστούν.





Ιχθείς

(20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ζώδιo του Νερού 

Η ευνοϊκή όψη της Σελήνης με τον Ήλιο στο ζώδιό σας, φωτίζει την ημέρα με καλή διάθεση και αρμονία. Από την άλλη, η σύνοδος Ποσειδώνα – Άρη – Ερμή, σας εφιστά την προσοχή σε εντάσεις, οξείες αντιπαραθέσεις και χαώσεις, οι οποίες θα χρειαστούν καλή οργάνωση προκειμένου να αποφύγετε ταλαιπωρίες. Δείξτε ευελιξία όσον αφορά τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν σε κάθε τομέα.
 Ιχθείς



Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger