Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Venice Carnival

Το Καρναβάλι της Βενετίας είναι μια πόλη σε όλη την μεταμφίεση, το οποίο δημιουργήθηκε ως μια μέρα διακοπών την τελευταία ημέρα πριν τη Σαρακοστή κατά τη διάρκεια του 14ου αιώνα. Παρά το γεγονός ότι το Βενετσιάνικο Καρναβάλι σηματοδοτεί την έναρξη της Σαρακοστής, αν δεν έχει άμεση σύνδεση και θρησκευτικά ήταν παραδοσιακά μια νύχτα ακολασίας, πόσιμο, θαμπή κοινωνική θέση, ντύσει με κοστούμι και μάσκες Ειρωνικά, το Βενετσιάνικο Καρναβάλι διέπονταν από αυστηρούς κανόνες πίσω στο 14ο αιώνα, και η Carnival-θεατών δεν είχαν τη δυνατότητα να φορούν μάσκες γύρω από την πόλη κατά τις νυκτερινές ώρες, και οι άνδρες δεν μπορούν να εισέλθουν μονές αν ήταν μεταμφιεσμένοι ως γυναίκες. Εορτασμοί στο Ινστιτούτα καλόγρια απαγορευόταν αυστηρά, και εν όψει της έλλειψης του Καρναβαλιού της θρησκευτικής σημασίας, οι υπάλληλοι της πόλης ήταν αποφασισμένος να διατηρήσει την ηθική του ενετικού πολιτών. Οι συνέπειες για το σπάσιμο κάθε των νόμων αυτών ήταν δραστικά, και οι άνδρες θα μπορούσε να καταδικαστεί σε δύο χρόνια στη φυλακή, 18 μήνες υπηρεσία στο μαγειρείο Δημοκρατία-κωπηλασία, καθώς και ένα πρόστιμο 500 λιρών. Οι γυναίκες ήταν αναμφισβήτητα τιμωρηθεί ακόμη πιο αυστηρά για τα παραπτώματά τους. Εκτός από το πρόστιμο, ήταν χτυπημένη, κοινωνικής διαπόμπευσης στην πλατεία του Αγίου Μάρκου και δεν επετράπη να εισέλθει στη Δημοκρατία της Βενετίας για τέσσερα χρόνια.

Δεν ήταν μέχρι τα τέλη του 1700 ότι οι νόμοι ήταν χαλαρό και οι πολίτες είχαν τη δυνατότητα να φορούν μάσκες όλο το σύνολο της Αποκριάς. Η Βενετία Καρναβάλι έγινε μια φορά να ξεχάσουμε το φύλο του ατόμου και την κοινωνική θέση, και να χάσει τον εαυτό του σε γλέντι. Η συνήθης ενδυμασία ήταν ένα μανδύα και μια μεγάλη μύτη, λευκή μάσκα. Οι μουσικοί έπαιξαν σε πλατείες, διασκεδαστικό πολίτες με κιθάρες και τραγούδι. Άνθρωποι θα μπορούσαν να ξοδεύουν τα χρήματά τους σε τραπέζια τυχερών παιχνιδιών και να περιπλανηθείτε στους δρόμους ακούγοντας μουσική.

Σήμερα, το Βενετσιάνικο Καρναβάλι είναι ακριβώς αυτό το όνομα διακηρύσσει το σε ένα καρναβάλι. Είναι δεν αντικατοπτρίζει πλέον οι περισσότερες από τις παραδόσεις της παλιάς. Κοστούμια έχουν γίνει πιο περίτεχνα και κόμματα έχουν γίνει πιο άγρια. Το Καρναβάλι της Βενετίας προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο, καθώς και εκείνων που δεν φορούν στολές και μάσκες είναι μερικές φορές υπόκεινται σε πειράγματα από συμμορίες νεαρών αγοριών βενετσιάνικο. Βενετία Καρναβάλι πραγματοποιείται σε δέκα ημέρες πριν τη Σαρακοστή, και μόνο οι πιο ένθερμοι celebrators μπορεί να διαρκέσει όλο το δεκαήμερο των κομμάτων, δεξιώσεις, μουσική και χορό-που λαμβάνουν στους δρόμους και τα κανάλια. Οι άνθρωποι συρρέουν στους δρόμους να δαπανώνται χρήματα σε τραπέζια τυχερών παιχνιδιών, απολαμβάνοντας τις γιορτές και η ανωνυμία μια παραδοσιακή μάσκα καρναβαλιού παρέχει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger