Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Νέο μεγάλο συλλαλητήριο ενάντια στο Μνημόνιο αύριο στη Θεσσαλονίκη



Σε νέο συλλαλητήριο κατά του μνημονίου και της τρόικας καλεί αύριο, Κυριακή, τους Θεσσαλονικείς η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα…
Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 17.00 στην πλατεία Αριστοτέλους και θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας.
«Ο λαός μίλησε: Φύγετε τώρα. Συνεχίζουμε μέχρι να γκρεμίσουμε την κυβέρνηση και τις πολιτικές που λεηλατούν τον λαό και τους εργαζόμενους. Δεν θα πληρώσουμε εμείς το χρέος τους. Να ανατρέψουμε το βάρβαρο Μνημόνιο ΙΙ και τη δανειακή Συνθήκη», τονίζεται στη ανακοίνωση με την οποία τα πρωτοβάθμια σωματεία καλούν τους πολίτες να συμμετέχουν και πάλι μαζικά στο συλλαλητήριο.
«Η κυβέρνηση του “μαύρου μετώπου” ψήφισε τελικά τα βάρβαρα μέτρα συνεχίζοντας την πραξικοπηματική της πρακτική. Βγήκε όμως περισσότερο αδυνατισμένη λόγω των διασπάσεων σε όλες τις κοινοβουλευτικές ομάδες των δυνάμεων αυτών. Αποδεικνύεται έτσι ότι παρά τις Κασσάνδρες, παρά τη στάση της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ, παρά τα ενάντια στις δυσκολίες ο μαζικός, μαχητικός παρατεταμένος αγώνας μπορεί να φέρει σοβαρά πολιτικά αποτελέσματα, να καταφέρει ρήγμα στους πολιτικούς συσχετισμούς, να κλονίσει τη συγκυβέρνηση του κεφαλαίου της Ε.Ε. του ΔΝΤ», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger