Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Ταινία: John Carter (2012)


Ο John Carter είναι ένας βετεράνος του Εμφύλιου Πολέμου και μεταφέρεται με μυστηριώδη τρόπο στον Άρη ο οποίος κατοικείται από μια βαρβαρική φυλή ύψους τεσσάρων μέτρων. Αιχμαλωτίζεται από τα τέρατα αλλά κατορθώνει και δραπετεύει για να  συναντήσει μια πριγκίπισσα που ζητά σωτηρία και να μάθει πως είναι το μοναδικό άτομο που μπορεί να σώσει τον πλανήτη από την καταστροφή.
Ταινία επιστημονικής φαντασίας του Andrew Stanton (WALL-E, Finding Nemo) βασισμένη στη σειρά των 11 μυθιστορημάτων του Edgar Rice Burroughs με τίτλο Barsoom και συγκεκριμένα στο πρώτο από αυτά με τίτλο A Princess of Mars.
Στο ρόλο του John Carter έχουμε τον Taylor Kitsch (Χ-Μen Origins: Wolverine) και την Lynn Collins (Χ-Μen Origins: Wolverine) ως πριγκίπισσα Dejah Thoris ενώ ένα πολύ καλό καστ από ηθοποιούς είναι στους υποστηρικτικούς ρόλους: Mark Strong, Ciarán Hinds, Bryan Cranston και Willem Dafoe.
Το trailer βγήκε προχθές στο διαδίκτυο και χθες προστέθηκε και το HD, έτσι πήραμε μια πρώτη ιδέα για το τί θα δούμε. Με μουσική υπόκρουση μια μέτρια διασκευή του Cashmir και τα τετράμετρα τέρατα να θυμίζουν έντονα Jar Jar Binks δεν είναι ότι καλύτερο για πρώτες συστάσεις, αλλά ας μην βιαστούμε να το κακολογήσουμε και ας περιμένουμε να δούμε την ταινία.
Το John Carter θα βγει στις αίθουσες στις ΗΠΑ στις 9 Μαρτίου 2012.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger