Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Τί λένε τα άστρα σήμερα!!!!



Θα λάβετε σήμερα κάποια ικανοποίηση από την οικογένεια ή από τους φίλους σας. Τελειώστε με παλιές σας οφειλές και μετά κάντε σχέδια για το πώς θα σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας. Αποφύγετε να πείτε ευθέως την γνώμη σας για κάτι που σας ενοχλεί. Η σχέση σας θα είναι αρμονική και ισορροπημένη και θα λάμπετε στις κοινωνικές συναναστροφές και τις εξόδους σας. Μην βιάσετε τις καταστάσεις τώρα.


TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-signTAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Μη εκτονώνετε πάνω σε κάποιο στενό σας πρόσωπο, τον εκνευρισμό σας και συγκρατηθείτε. Οι διαμάχες που δημιουργείτε αυτή την περίοδο, θα χρειαστούν μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να ξεχαστούν. Ο ενθουσιασμός σας θα είναι μεγάλος και θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Η δουλειά σας πηγαίνει μια χαρά, παρόλο που έχετε πολλές ευθύνες. Θα έχετε πολύ συμφέρουσες προτάσεις. Κάποια συζήτηση θα χρειαστεί την δική σας θέληση για να αποδώσει.


Μια νέα πρόταση θα σας τραβήξει την προσοχή στην εργασία σας. Θα αντιμετωπίσετε ένα μικρό πρόβλημα στη σχέση σας. Όμως όλα θα ξεπεραστούν πολύ γρήγορα. Μην αφήνετε τον χρόνο να περνά τώρα αναξιοποίητος. Δείξτε ψυχραιμία και ωριμότητα στις συζητήσεις, ώστε να αντιληφθείτε το συμφέρον σας. Θα ασχοληθείτε με τα προβλήματα στην σχέση σας και θα προσπαθήσετε να βρείτε από κοινού λύσεις. Στον αισθηματικό τομέα, να ξέρετε ότι τώρα είστε αρκετά ευνοημένοι.


Με την ωριμότητα που έχετε θα αντιμετωπίσετε με περισσότερη σοβαρότητα κάποιες καταστάσεις που σας αγχώνουν. Φιλικές ή οικογενειακές συγκεντρώσεις ευνοούνται. Άτομα που έχετε πολύ καιρό να δείτε, είναι πολύ πιθανό να επικοινωνήσουν μαζί σας. Έχοντας την στήριξη των ανθρώπων του περιβάλλοντος σας μπορείτε να έχετε θετική πορεία και εξέλιξη. Θετικές οι εξελίξεις στα οικονομικά σας αλλά μην παρασυρθείτε σε υπερβολές.

Υπάρχει ένα κλίμα ασάφειας και ασυνεννοησίας αλλά με τους κατάλληλους χειρισμούς θα προκύψουν ευκαιρίες για άνοδο. Στον οικονομικό τομέα, θα παρουσιαστούν κάποιες καλές ευκαιρίες για συμφωνίες και το εισόδημα σας θα βελτιωθεί. Προγραμματίστε τις κινήσεις που θα κάνετε, φροντίζοντας για την οικονομική σας ασφάλεια. Παραμείνετε επιφυλακτικοί στις υποσχέσεις των άλλων. Το άγχος σίγουρα δεν θα βοηθήσει την κατάσταση.

Πάρτε τώρα αποφάσεις που αναβάλλετε εδώ και καιρό. Προσπαθήστε να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί και μην είστε τόσο εγωιστές. Δώστε ευκαιρίες σε άτομα που σας στεναχώρησαν. Κάποιες οικογενειακές αντιπαραθέσεις είναι πολύ πιθανές τώρα. Προσπαθήστε να κινηθείτε μεθοδικά και μην ακολουθήσετε ριψοκίνδυνες ή ακραίες συμπεριφορές. Θα έχετε την επιθυμία να βοηθήσετε κάποιους ανθρώπους που εκτιμάτε ιδιαίτερα.




Αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις για οικονομικά θέματα τώρα. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά ακολουθώντας μια προσεκτική τακτική. Θα αντιμετωπίσετε ορισμένες δυσκολίες αλλά εμπιστευτείτε τις δικές σας δυνάμεις και προχωρήστε μπροστά. Οικογενειακές υποθέσεις θα τραβήξουν την προσοχή σας γι’ αυτό δείξτε το ενδιαφέρον σας. Μέσα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε έχετε συλλέξει πολύτιμες εμπειρίες που θα σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον σας.

Παρόλο που θα περνάτε καλά με τον σύντροφο σας θα έχετε κάποιες αμφιβολίες. Μην χάνετε το κουράγιο σας από τα διάφορα προβλήματα και τις παρεξηγήσεις με τους γύρω σας. Θα υπάρξουν εμπόδια σε συμφωνίες γι’ αυτό χρειάζεται να δείξετε ψυχραιμία. Θα βρείτε τις ισορροπίες που θέλετε αν αποφύγετε τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις με τους άλλους. Μην διστάσετε να προχωρήσετε μπροστά αφού ξεκαθαρίσετε με ορισμένα πράγματα από τα παλιά.

Αποφύγετε τους διαπληκτισμούς και τις αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας και κάντε υπομονή στις καθυστερήσεις και στα εμπόδια που θα δημιουργηθούν. Δείξτε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά σας. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται τώρα. Ενδέχεται να δεχτείτε κάποιες οικονομικές προτάσεις, που θα πρέπει να τις μελετήσετε πολύ προσεκτικά.
Μπορείτε να αποφύγετε µια συναισθηματική ένταση τώρα.

Τώρα μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας, χωρίς να αναγκαστείτε να κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Αν σκοπεύετε να κάνετε κάποιες δουλειές να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Οι συζητήσεις που θα γίνουν με τους συνεργάτες σας, σας βοηθούν να σχεδιάσετε την επαγγελματική σας πορεία. Αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με τους γύρω σας. Τώρα θα αισθάνεστε ανικανοποίητοι με την προσωπική σας ζωή.

Ευνοούνται νέα ερωτικά ξεκινήματα και ευχάριστες συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Πλησιάστε περισσότερο τον σύντροφο σας και δείξτε το ενδιαφέρον σας. Στα επαγγελματικά σας θα υπάρξουν αλλαγές. Μην χάνετε το κουράγιο σας και όλα θα πάνε καλά. Προβλήματα που θα προκύψουν θα σας αγχώσουν λίγο, όμως με ψυχραιμία θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε. Τώρα θα ανακαλύψετε ό, τι ενήργησε ανασταλτικά στην πορεία σας και σας έχει ανατρέψει τα σχέδια που έχετε κάνει.

Στα οικονομικά σας θα πρέπει να οργανωθείτε. Ευχάριστες εκπλήξεις σας περιμένουν γι’ αυτό εκφράστε αυτό που έχετε στην καρδιά σας. Γίνετε πιο κοινωνικοί και αρχίστε να βρίσκεστε πάλι με κόσμο. Η συναισθηματική σας ζωή είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας. Όσον αφορά θέματα επαγγελματικά δείξτε λίγο προσοχή και αυτοσυγκράτηση. Θα έρθετε σε επαφή με φίλους και άτομα που σας κάνουν να νιώθετε ευχάριστα. Μην ξεγελαστείτε με υποσχέσεις από το παρελθόν που σας δίνουν.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger