Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Προβλέψεις ζωδίων 15 - 02 - 2012!!!!



Μην βιαστείτε να υπογράψετε σήμερα συμβόλαια ή να κάνετε συμφωνίες και αποφύγετε κάποιες συμβουλές στην καριέρα σας. Η καθημερινότητα σας φαίνεται να αλλάζει ποιοτικά προς το καλύτερο. Στον εργασιακό σας χώρο τα γεγονότα θα τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς και θα πρέπει να προλάβετε τις εξελίξεις. Προσέξτε λίγο με τις συνεργασίες σας γιατί θα προκύψουν προβλήματα και θα έχετε αλλαγές. Κάποιο άτομο θα σας δημιουργήσει πολύ εκνευρισμό και άγχος.


TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-signTAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Προχωρήστε μπροστά με μαχητικότητα και ξεπεράστε οποιαδήποτε δυσκολία σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας και σύντομα θα έχετε την επιτυχία που ζητάτε. Μια γνωριμία θα σας κάνει να νιώσετε μπερδεμένοι γιατί δεν θα ξέρετε τι να κάνετε. Μην χάνετε το χρόνο σας σκεπτόμενοι σκηνικά του παρελθόντος που έχουν περάσει οριστικά. Αξιολογήστε το παρόν και το πολλά υποσχόμενο μέλλον σας. Θα έχετε πολύ εκνευρισμό και άγχος για την οικονομική σας εξέλιξη.


Θα έχετε την ικανότητα να επιβάλλεστε και αυτό θα σας κάνει πιο ανθεκτικούς και γεμάτους αυτοπεποίθηση. Τώρα δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για τη βελτίωση των οικονομικών σας, όμως, προσέξτε να μην είστε βιαστικοί για να μην έχετε απώλειες. Θα νιώθετε πιεσμένοι και αναστατωμένοι και δεν θα έχετε την διάθεση για τίποτα. Ασχοληθείτε με κάποια επαγγελματικά θέματα και αλλαγές που επηρεάζουν την εργασία σας.


Η πίεση από τους άλλους επάνω σας αυξάνει, ενώ ορισμένες αιφνίδιες υποχρεώσεις προστίθενται τώρα στο πρόγραμμα σας. Εάν έχετε ήδη επιβαρύνει πολύ τον προϋπολογισμό σας, αποφύγετε τα καινούργια έξοδα. Μπαίνετε σε μια φάση της ζωής σας, όπου θα έχετε θετικά αποτελέσματα και θα πραγματοποιήσετε πολλά από τα όνειρα σας. Στα οικονομικά σας, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα γι΄ αυτό θα πρέπει να μην ξοδεύετε αλόγιστα τα χρήματα σας.

Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις ή διαφωνίες με τους δικούς σας ανθρώπους οι οποίες θα επηρεάσουν την διάθεση σας. Τώρα φορτίζονται οι σχέσεις σας με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Στα επαγγελματικά σας, παρά τις καθυστερήσεις που θα συμβούν θα τα καταφέρετε στο τέλος. Αποφύγετε τα κτητικά συναισθήματα που μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα και μην γίνεστε καχύποπτοι. Οι ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή σας θα σας γεμίσουν χαρά και αισιοδοξία.

Μην αναλαμβάνετε περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που μπορείτε να αντέξετε. Συζητήστε με τον σύντροφο σας για την πορεία της σχέσης σας τώρα που έχετε έξτρα ενέργεια και δημιουργικότητα. Πολύ πιθανό µια συζήτηση να καταλήξει σε προσωρινή διαμάχη. Έντονη κινητικότητα παρουσιάζεται τώρα με πολλές ευκαιρίες και θετικές επιρροές στα επαγγελματικά σας. Μην παρασυρθείτε σε καβγάδες για οικονομικά θέματα.




Προσπαθήστε να μειώσετε τις απαιτήσεις σας και δείξτε αυτοκυριαρχία. Η ερωτική σας ζωή θα είναι έντονη, καθώς δεν θα λείψουν τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες. Η γοητεία σας δεν θα αφήσει το αντίθετο φύλο ασυγκίνητο. Τα οικονομικά σας είναι σε καλό επίπεδο, αλλά οι υποχρεώσεις σας αρκετές. Τακτοποιήστε τις άμεσα και χωρίς αναβολές. Θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να βρεθείτε µε φίλους σας σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Τώρα το ενδιαφέρον σας για την δουλειά μειώνεται. Θα χρειαστεί να πάρετε σοβαρές αποφάσεις σχετικά με τα οικονομικά σας, ενώ θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις και επαφές, καθώς υπάρχει κίνδυνος εξαπατήσεων. Προσπαθήστε να ασχοληθείτε µε πράγματα που τα είχατε παραμελήσει. Μια καλή πρόταση για διασκέδαση φαίνεται πως σας αποδίδει θετικά συναισθήματα τώρα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες ακόμα και τις προτάσεις που θα δεχτείτε.

Σας περιμένει πολύ δουλειά αλλά θα ανταπεξέλθετε σε πολλές υποθέσεις σας ταυτόχρονα. Δεν πρέπει να αφήσετε να βγουν στην επιφάνεια φοβίες και ανασφάλειες, αλλά να κάνετε μια αυτοκριτική, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά και να έχετε επιτυχίες. Θα βγουν στην επιφάνεια αλήθειες για κάποιους ανθρώπους και θα απογοητευτείτε. Χρησιμοποιήστε περισσότερη διπλωματία στην επικοινωνία σας με τον περίγυρο σας.

Αυτές τις μέρες θα ακούσετε πολλά παράπονα από κάποια άτομα που τελευταία έχει δημιουργηθεί κάποια μικρή απομάκρυνση μεταξύ σας. Θα πρέπει να κάνετε κινήσεις έτσι ώστε να καλύψετε την συναισθηματική απόσταση μεταξύ σας. Αποφύγετε να συγκρουστείτε µε ανθρώπους που επιχειρούν να σας μειώσουν κατά κάποιο τρόπο. Θα θέλετε να ρυθμίσετε πολλές υποθέσεις σας στην καθημερινότητα σας. Προσπαθήστε να περιορίσετε το άγχος σας και βρείτε τρόπο να το αποβάλετε.

Οι απόψεις σας για κάτι που σας απασχολεί φαίνεται πως θα βρουν υποστήριξη από τους δικούς σας ανθρώπους. Αποφύγετε τις υπερβολές, προκειμένου να εντυπωσιάσετε κάποιους για ν’ αποκτήσετε κάποια βοήθεια. Εξερευνήστε βαθύτερα τον εαυτό σας και τα όρια του. Στα οικονομικά σας, αποφύγετε να κλείσετε καινούριες συμφωνίες γιατί κάποια γεγονότα, θα ανατρέψουν τις προσδοκίες σας και θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα.

Αναμένεται μια μικρή αναταραχή στα αισθηματικά σας αλλά μη δίνετε σημασία. Οι κόποι σας θ’ ανταμειφθούν και θα πετύχετε στους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Θα συναντήσετε άτομα που έχετε καιρό να δείτε και θα αναθερμάνετε τις μεταξύ σας σχέσεις. Ένα πρόσωπο ενδέχεται να σας αναστατώσει, ανακοινώνοντας σας μια είδηση. Φανείτε όμως επιφυλακτικοί. Μην ασχοληθείτε πολύ µε λεπτομέρειες σε πράγματα που δεν μπορείτε να μεταβάλλετε.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger