Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Δόξα Δράμας-Κέρκυρα 0-1

Με γκολ του Αγρίτη η Κέρκυρα πήρε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα επί της Δόξας Δράμας με 1-0.

τ ην πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της Super League πέτυχε η Κέρκυρα η οποία με γκολ του Αγρίτη επικράτησε με 1-0 της Δόξας Δράμας στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στον εξ αναβολής αγώνα της 7ηυς αγωνιστικής. Η νίκη που έρχεται μετά από έξι άτυχα αποτελέσματα για τους "Φαιάκες" αποκτά διπλή σημασία, καθώς με το "τρίποντο" άφησαν τους "μαυραετούς" και πάλι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η Κέρκυρα έφτασε έτσι στους 15 βαθμούς αφήνοντας την Δόξα στους 12, ενώ οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν εκ νέου την προσεχή Κυριακή στο νησί των "Φαιάκων" στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Στο πρώτο ημίχρονο η Κέρκυρα έπαιξε πολύ καλά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων και εκτός από το γκολ του Αγρίτη είχε και ένα δοκάρι. Από την άλλη η Δόξα φάνηκε κουρασμένη από τα συνεχή παιχνίδια και δεν είχε ουσία στο παιχνίδι της.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα με τις αλλαγές που έγιναν προσπάθησε και πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση αλλά χωρίς αποτέλεσμα, καθώς η αμυντική λειτουργία της Κέρκυρας ήταν καλή και κράτησε σχετικά εύκολα το υπέρ της αποτέλεσμα.

Γήπεδο: Καυτανζόγλειο Στάδιο
Διαιτητής/Βοηθοί: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)/Καρατζίκας (Αθηνών), Τουμπακάρης (Αθηνών)
4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)/ Σίπκας (Φλώρινας)
Καιρός: Αίθριος

Δόξα Δράμας (Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Ψυχογιός, Βέρτζος, Τριποτσέρης, Γελαδάρης (61' Κατσικογιάννης), Λεάντρο (36' Αγγελούδης), Λίμα, Κάπελ, Παπαδόπουλος (46' Ρούτσης), Αραβίδης, Κυβελίδης.

Κέρκυρα (Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Ηλιάδης (10' λ.τρ. Σακελλαρίου), Μαϊστόροβιτς, Βέντσελ, Κοντοδήμος, Οσμάν, Ερίθε, Καλαντζής, Γραμμόζης, Αγρίτης (88' Γιάντσης), Ιωάννου (71' Μπάρκογλου).

Κίτρινες κάρτες: Τριποτσέρης (69', Δόξα Δράμας)-Γραμμόζης (32', Κέρκυρα), Σακελλαρίου (35', Κέρκυρα), Βέντσελ (48', Κέρκυρα)

Σκόρερ: Αγρίτης (20', Κέρκυρα)

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Ανέστης Αγρίτης σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης για την ομάδα της Κέρκυρας η οποία πήρε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο αδύναμος κρίκος

Η κούραση από τα συνεχή παιχνίδια έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο για την Δόξα Δράμας και ήταν ο αδύναμος κρίκος στην αναμέτρηση για τους γηπεδούχους. Οι "μαυραετοί" δεν μπόρεσαν να έχουν το καθαρό μυαλό ούτος ώστε να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του ΑΟΚ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger