Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Ζώδια 11 - 02 - 2012!!!


 


Μια πολλά υποσχόμενη ευκαιρία μπορεί να σας παρουσιαστεί σήμερα. Αν φτάνετε στα άκρα θα έχετε προβλήματα. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και διώξτε κάθε αρνητική σκέψη. Κάντε όμορφες αλλαγές, καινούργια σχέδια και όνειρα. Ξαφνικά νέα θα σας κάνουν να δουλέψετε κάποιο καινούργιο σχέδιο με πιθανότητες επιτυχίας. Οι καινούργιες ιδέες που θα έχετε θα σας διευκολύνουν στο να πραγματοποιήσετε κάποιες ξαφνικές αλλαγές.


TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-sign TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Προσπαθήστε να ελέγξετε τις παρορμήσεις σας γιατί έτσι θα κερδίσετε πολλά. Θα μπορέσετε να ελιχτείτε και να συμπεριφερθείτε, όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Θα αισθάνεστε κλεισμένοι στον εαυτό σας και θα έχετε υπερευαισθησία. Θα βιώνετε μια νευρικότητα από κάποια απρόοπτα γεγονότα στη δουλειά σας. Ηρεμήστε για να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά. Κάποιες φοβίες θα σας απασχολήσουν έντονα. Πείτε τα πράγματα όπως είναι και ξεκάθαρα χωρίς να φοβάστε.



Με τον δυναμισμό σας θα καταφέρετε πολλά. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Φανείτε διαλλακτικοί με κάποια άτομα που σας έχουν βοηθήσει. Μην είστε τόσο καχύποπτοι. Στην εργασία σας τα πράγματα κυλούν ομαλά γι’ αυτό προωθήστε μερικές ιδέες σας και αναδείξτε τις ικανότητες σας. Αποφύγετε να κάνετε περιττά έξοδα για να μην πιεστείτε. Αποφύγετε τις λογομαχίες, γιατί θα δημιουργήσετε αντιπάθειες.


Προσπαθήστε να ξεφύγετε από το παρελθόν και να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας. Πρέπει να είστε προσεκτικοί με ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σας. Σύντομα θα δημιουργηθεί μία εντελώς διαφορετική κατάσταση από αυτή που υπολογίζετε. Εγκαταλείψτε την απαισιόδοξη στάση σας και γίνετε πιο εξωστρεφής. Ακόμα, μία προσπάθεια αλλαγής του τρόπου σκέψης σας θα βοηθούσε ιδιαίτερα στην πραγματοποίηση ορισμένων σχεδίων σας.


Κάντε κάποια συνεργασία σε σχέση με την δουλειά σας γιατί τα πράγματα είναι ευνοϊκά για σας τώρα. Η ένταση στις σχέσεις σας συνεχίζεται καθώς και τα προβλήματα των υποχρεώσεων σας. Θα βρίσκεστε σε μια συνεχή αντιπαράθεση με τους άλλους και αυτό θα σας χαλάσει την διάθεση. Ευχάριστες στιγμές θα σας προσφέρουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην ξεσπάτε στον σύντροφο σας για ό, τι συμβαίνει γιατί κάθε απότομη κουβέντα σας, μπορεί να φέρει οριστική ρήξη.


Δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό και μην ανησυχείτε. Να έχετε αισιοδοξία και με το πείσμα σας θα καταφέρετε πολλά. Η διάθεση σας θα αλλάξει προς το καλύτερο αφού θα δείτε ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα. Οι υποψίες σας θα σας κάνουν να μην μπορείτε να απολαύσετε τις ευχάριστες στιγμές. Κάποιες φοβίες ενδέχεται να σας απασχολήσουν στην εργασία σας. Θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε κάποια θέματα που σας απασχολούν και θα νιώσετε όμορφα.






Κάποιες προτάσεις που θα έχετε στον χώρο της εργασίας σας, δείτε πρώτα αν είναι συμφέρουσες για σας. Καλύτερα να περιμένετε λίγο. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να έχουν κάποια ισορροπία. Οι ξαφνικές αλλαγές στην ζωή σας θα αποκτήσουν σημαντική θέση προκαλώντας σας παράλληλα ένταση. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να δανειστείτε κάποια χρήματα. Ξεφύγετε από καταστάσεις που σας πιέζουν και σας αγχώνουν.


Κάντε λίγο υπομονή και πολύ σύντομα θα πετύχετε όσα έχετε βάλει στο μυαλό σας. Πιθανόν να έχετε μία νευρικότητα η οποία θα σας επηρεάσει. Θα νιώθετε ατονία και η κούραση θα σας βγαίνει. Στα αισθηματικά σας θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή και θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Οι υποχρεώσεις που θα έχετε είναι πολλές και εσείς θα πρέπει να τα ρυθμίσετε όλα. Περάστε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο σας και δείξτε τρυφερότητα.


Ευνοείται η επικοινωνία τώρα, αρκεί να μην μπλεχτείτε σε παρεξηγήσεις. Κάποια πράγματα δεν θα πάνε όπως τα υπολογίζατε. Μην χάσετε όμως την ψυχραιμία σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τους συναισθηματισμούς και δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τους συνεργάτες σας που θα σας αγχώσουν. Αποφύγετε να κάνετε πολλά έξοδα, γιατί πρέπει να καλύψετε πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.


Θα έχετε αμφιβολίες στην σχέση σας γι’ αυτό προσπαθήστε με τον διάλογο να λύσετε τα πάντα. Με την γοητεία σας και τον αισθησιασμό σας, προσπαθήστε να διεκδικήσετε όλα όσα ποθείτε. Λύσεις που αναζητούσατε εδώ και καιρό θα μπορέσετε να τις βρείτε. Με τον δυναμισμό σας θα καταφέρετε πολλά. Ευχάριστες συζητήσεις θα σας χαλαρώσουν. Προσπαθήστε να μιλήσετε με κοντινά σας πρόσωπα για πράγματα που σας απασχολούν.


Αποφύγετε τις πολύ σοβαρές συζητήσεις και τις σοβαρές αποφάσεις .Μην αφήσετε το παρελθόν να σας επηρεάσει στα μελλοντικά σας σχέδια. Θα υπάρξουν αναπάντεχες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Θα απολαύσετε όμορφες στιγμές και ευχάριστες συζητήσεις θα σας χαλαρώσουν. Θα προχωρήσετε στο να ανατρέψετε κάποια πράγματα αλλά θα έχετε αμφίβολα αποτελέσματα. Θα είστε αισιόδοξοι και πολύ υπερβολικοί γι’ αυτό προσέξτε.


Το σπίτι σας θα παίξει ουσιαστικό ρόλο τώρα και θα νιώθετε συναισθηματική αναστάτωση και σύγχυση. Πολλές φορές θα νοσταλγείτε ανθρώπους και καταστάσεις από το παρελθόν. Δεν είναι τόσο καλή εποχή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Μην ξεσπάτε στον σύντροφο σας και μην τον παραμελείτε. Προσπαθήστε να διορθώσετε καταστάσεις και δείξτε τρυφερότητα. Μια αντιπαράθεση με τους άλλους ίσως σας χαλάσει την διάθεση.


Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger