Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Εντοπίστηκαν 1.400 χαρτονομίσματα από τα λύτρα της απαγωγής του Γ. Μυλωνά

Εντοπίστηκαν 1.400 χαρτονομίσματα από τα λύτρα της απαγωγής του Γ. Μυλωνά Σε περιοχές κυρίως της νότιας Ελλάδας έχουν βρεθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα 1.400 χαρτονομίσματα από τα λύτρα που δόθηκαν για να αφεθεί ελεύθερος ο πρώην πρόεδρος του ΣΒΒΕ, Γιώργος Μυλωνάς, που είχε απαχθεί το 2008 στη Θεσσαλονίκη…
Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Το Βήμα», τις τελευταίες εβδομάδες έχουν καταγραφεί σποραδικά ανευρέσεις χαρτονομισμάτων στην Κρήτη, στην Ηλεία, ακόμη και στην πλατεία Συντάγματος.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, τα χρήματα αυτά προέρχονται από τα λύτρα της απαγωγής του επιχειρηματία Γιώργου Μυλωνά, που είχε γίνει τον Ιούνιο του  2008 στη Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι τα συγκεκριμένα χρήματα αποτελούν μερίδιο του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα.
Ο επιχειρηματίας αφέθηκε ελεύθερος το βράδυ της Κυριακής 22 Ιουνίου του 2008, αφού οι συγγενείς του παρέδωσαν στους απαγωγείς του λύτρα ύψους 10.800.000 ευρώ.
Όπως αναφέρει «Το Βήμα», σε αυτή την υπόθεση φέρεται να συμμετείχε ο καταζητούμενος (σσ. και για την δολοφονία του υπασπιστή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Γιώργου Βασιλάκη) Βασίλης Παλαιοκώστας μαζί με αντιεξουσιαστές.
Από αυτά τα λύτρα μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπισθεί ποσό περίπου τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger