Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Τα νέα κατορθώματα της Lady Gaga


Πώς καταφέρνει πάντα η 24χρονη εκκεντρική τραγουδίστρια να τραβά επάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, αν μη τι άλλο είναι άξιο θαυμασμού!
Αυτή τη φορά έχει πολλά η λίστα με τα κατορθώματά της. Πρώτα πρώτα, λίγες μέρες αφού ματαίωσε τις συναυλίες της στο Παρίσι λόγω των εκεί αναταραχών και απεργιακών κινητοποιήσεων η Lady Gaga εμφανίστηκε στο Μπέλφαστ, αλλά όπως φάνηκε στις φωτογραφίες με μερικά κιλάκια παραπάνω. Μάλλον τρώει καλά τώρα τελευταία η σταρ που σύμφωνα με φήμες αρραβωνιάστηκε τον καλό της κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού της στην Κρήτη.
Στην τελευταία της συναυλία, η Gaga εμφανίστηκε λίγο πιο στρογγυλεμένη! Μήπως να πρόσεχε τη διατροφή της;
Στην τελευταία της συναυλία, η Gaga
εμφανίστηκε λίγο πιο στρογγυλεμένη!
Μήπως να πρόσεχε τη διατροφή της;
Και η λίστα συνεχίζει με ακόμη μια εξωφρενική εμφάνιση της διάσημης τραγουδίστριας. Κατά τη διαμονή της στην Ιρλανδία, η Gaga πήγε σε ιδιωτικό πάρτι μεταμφιεσμένωνκαι -όπως ήταν φυσικό- βρέθηκε στο στοιχείο της.
Μάλιστα, η Στέφανι Τζερμανότα (Stefani Germanotta), όπως είναι το κανονικό της όνομα, επέλεξε να "ντυθεί" Κρουέλα ντε Βιλ. Όχι όμως έτσι απλά... Στην προσπάθειά της να έρθει όσο το δυνατό πιο κοντά στη διάσημη κακιά του Disney, η Gaga φόρεσε μια ασπρόμαυρη περούκα και υπερμεγέθη γυαλιά, ενώ το μακρύ παλτό της που υποτίθεται ότι ήταν φτιαγμένο από τα δέρματα των άτυχων κουταβιών έμενε ανοιχτό για να φαίνεται περίτρανα το καλυμμένο από αίμα σώμα της.
Μαζί της η Lady είχε φυσικά και τα απαραίτητα αξεσουάρ που για την προκειμένη περίπτωση δεν ήταν άλλα από μερικές χορεύτριες του μπαλέτου της τις οποίες είχε ντύσει ως "σκυλιά της Δαλματίας" -όχι 101 φυσικά- τα οποία ήταν επίσης ματωμένα με τον ίδιο τρόπο.
Για το αμερικανικό καρναβάλι, η Gaga ντύθηκε Κρουέλα ΝτεΒιλ, ενώ ως... αξεσουάρ είχε μαζί της μερικές κοπέλες  (όχι 101 πάντως) ντυμένες ως σκυλιά της δαλματίας. Λεπτομέρεια στην  αμφιέση όλων, το αίμ
Για το αμερικανικό καρναβάλι, η Gaga
ντύθηκε Κρουέλα ΝτεΒιλ, ενώ ως...
αξεσουάρ είχε μαζί της μερικές κοπέλες
(όχι 101 πάντως) ντυμένες ως σκυλιά
της δαλματίας. Λεπτομέρεια στην
αμφιέση όλων, το αίμα επάνω τους!
Στην τελετή απονομής των 52ων  βραβείων κράμι φέτος, η Lady Gaga  τραγούδησε μαζί με τον Σερ  Έλτον Τζον, ο οποίος πρόσφατα  δήλωσε ότι δεν μπορεί να τη συναγωνιστεί με τίποτα.
Στην τελετή απονομής των 52ων
βραβείων κράμι φέτος, η Lady Gaga
τραγούδησε μαζί με τον Σερ
Έλτον Τζον, ο οποίος πρόσφατα
δήλωσε ότι δεν μπορεί να τη
συναγωνιστεί με τίποτα.
Τελευταίο στα παράξενα της λίστας την αφορά έμμεσα και έρχεται από δήλωση του Σερ Έλτον Τζον (Sir Elton John) σύμφωνα με την οποία ο διάσημος τραγουδοποιός και τραγουδιστής "κρεμάει" τα μικρόφωνά του, εν μέρει εξαιτίας της!
"Είμαι 63 χρονών. Δεν θέλω να βγαίνω στα κανάλια VH1 ή MTV. Δεν μπορώ να ανταγωνιστώ με καλλιτέχνες όπως οι JLS ή η Lady Gaga", παραδέχτηκε μιλώντας στο περιοδικό "GQ" ο καλλιτέχνης που έδωσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της παγκόσμιας ποπ σκηνής τα τελευταία 40 χρόνια.
"Ανεβαίνω στη σκηνή και νιώθω ότι δεν μπορώ να γράψω μουσική ποπ ξανά. Δεν μπορώ να καθίσω κάτω και να γράψω ούτε ροκ. Ήταν εντάξει όταν ήμουν 25 ή 26 αλλά όχι πια. Δεν είναι ότι εγκαταλείπω τα πάντα, δηλαδή. Θα κάνω και τα μικροπραγματάκια που μου αρέσουν. Θα κάνω τα ντουέτα που θέλω αλλά σόλο τραγούδι ξανά δεν θα γράψω", δήλωσε ο Έλτον Τζον ο οποίος είχε εμφανιστεί μαζί με τη Gaga στην τελετή απονομής των φετινών βραβείων Γκράμι και έβαλαν -κυριολεκτικά- φωτιά στη σκηνή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger