Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Κωνσταντίνου: "Γραφικός ο Τσάκας"

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου τονίζει πως δεν υπάρχει πρίγκιπας και χαρακτηρίζει τον Βλάση Τσάκα γραφικό. Τι λέει ο παλαίμαχος τερματοφύλακας για το μέλλον της ΠΑΕ και τη διαιτησία. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ Fm, τόνισε πως δεν τίθεται κανένα θέμα πρίγκιπα και πως όσα λέει ο Βλάσης Τσάκας είναι ψέματα. Μάλιστα, τον αποκάλεσε γραφικό και ανέφερε πως το θέμα θα ξεχαστεί γρήρορα.
Βέβαια, από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα εξακολουθεί να δηλώνει πως το θέμα θα λήξει σήμερα θετικά Όσον αφορά στις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού για τη διαιτησία, είπε πως ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να ασχολείται, ενώ μοίρασε συγχαρητήρια στον Δημήτρη Γόντικα και τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για την καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου:
για τις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού για τη διαιτησία: "Σαφώς και δεν ασχολούμαστε με το τι λένε οι αντίπαλοι και απορώ γιατί δεν ασχολούνταν με τον Παναθηναϊκό όταν δεν είχε καλά αποτελέσματα και εμφανίσεις στην αρχή της σεζόν. Ξαφνικά όταν έγινε δεύτερος, το κάνουν. Από την αρχή έλεγαν πως δεν υπάρχει αντίπαλος και πως θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα από τον πρώτο γύρο. Μετά την πορεία του Παναθηναϊκού έχουν βάλει την ουρά στα σκέλια και φοβούνται μήπως ο κόσμος τούς κράξει. Γι’ αυτό να χαμηλώσουν τους τόνους και να κοιτάξουν τα δικά τους αποτελέσματα. Εμείς κερδίζουμε με την αξία μας κι όταν χάνουμε δεν ρίχνουμε αλλού τις ευθύνες. Εμείς θέλουμε το 50-50 κι όχι το 60-40, όπως όταν εκείνοι έπαιρναν τα πέναλτι με την παράγκα. Πρέπει να τηρηθεί η στάση εμπιστοσύνης απέναντι στην ελληνική διαιτησία, κάτι στο οποίο συμφώνησαν οι ομάδες από την αρχή της σεζόν. Εδώ δεν διαμαρτύρονται οι ομάδες που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός και διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός για λογαριασμό τους".
για την πορεία του Παναθηναϊκού: "Όσο περνά ο καιρός, ο Παναθηναϊκός θα θυσιάζει το θέαμα για την ουσία. Όμως πιστεύω πως θα συνεχίσει να έχει διαστήματα καλού ποδοσφαίρου, ενώ θα επιστρέψουν και οι τραυματίες, όπως ο Νίνης και ο Χριστοδουλόπουλος, με αποτέλεσμα να υπάρχουν περισσότερες επιλογές. Να γίνει καλά και ο Φερέιρα, για να επιστρέψει με την ομάδα στο γήπεδο και θα πάμε πολύ καλά".
για τη μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού: "Οι παίκτες που στα παιχνίδια του Europa League ήταν κακοί, κατόρθωσαν με τη δουλειά, την υπομονή και την αγάπη τους για τον Παναθηναϊκό τους να φέρουν τον κόσμο πίσω στο γήπεδο. Συγχαρητήρια και στον κόσμο που έδειξε εμπιστοσύνη στην ομάδα και στον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Δόθηκε η πίστωση χρόνου στον προπονητή και ήρθαν τα αποτελέσματα. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια και στον Δημήτρη Γόντικα, επειδή κράτησε τον Φερέιρα και του έδειξε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από όλα τα μέλη του ΔΣ".
για το ενδιαφέρον του πρίγκιπα και τον Βλάση Τσάκα: "Πιστεύω πως δεν υπάρχει πρίγκιπας. Δεν υπάρχουν έγγραφα. Αν υπήρχαν γιατί να μην είχαν εμφανιστεί τόσο καιρό; Σιγά-σιγά αυτή η ιστορία δεν ενδιαφέρει κανέναν, ούτε τον κόσμο ούτε τη διοίκηση. Ήταν ένα παιχνίδι του κυρίου Τσάκα, που είναι γραφικός. Θα είναι κάτι που θα ξεχάσουμε γρήγορα όλοι".
για το πώς θα πορευτεί η ΠΑΕ χωρίς νέο επενδυτή: "Μέχρι το Φλεβάρη και με τη βοήθεια του κόσμου θα λυθεί το πρόβλημα, τουλάχιστον ως τη λήξη του πρωταθλήματος. Αν πάρουμε τον τίτλο, θα λυθεί και το συνολικό πρόβλημα της ομάδας, γιατί με τη συμμετοχή στο Champions League θα υπάρχουν πολλά έσοδα. Επίσης, αλλιώς αντιμετωπίζει ένας μέτοχος ή ένας επενδυτής μία ομάδα που παίρνει το πρωτάθλημα κι αλλιώς όταν παίρνει τίτλους και συμμετέχει στο Champions League. Αν δεν υπάρξει επενδυτής, ο Δημήτρης Γόντικας θα απευθυνθεί με επιστολές στους μετόχους. Εφόσον αυτοί δεν ανταποκριθούν, αν και νομίζω πως θα ανταποκριθούν, θα δούμε τι θα γίνει από εκεί και πέρα"..





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger