Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Προπονήθηκε ο Βενετίδης

 Ο Στέλιος Βενετίδης έλαβε μέρος στη σημερινή προπόνηση της Λάρισας και μπήκε στο τελικό στάδιο για την επιστροφή του στις επίσημες υποχρεώσεις των «βυσσινί». Ατομικό, ο Νεμπεγλέρας, κανονικά και οι Σεσίνια, Κατσιαρός.

Την προετοιμασία της για τον εξ' αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής συνέχισε η Λάρισα. Στη σημερινή προπόνηση ο Κρις Κόουλμαν είχε ευχάριστα νέα, καθώς είδε τον Στέλιο Βενετίδη να λαμβάνει κανονικά μέρος σε αυτή και να μπαίνει στο τελικό στάδιο για να επιστρέψει στις επίσημες υποχρεώσεις των «βυσσινί».
Κανονικά προπονήθηκαν και οι Σεσίνια, Κατσιαρός. Ο πρώτος αν προπονηθεί και αύριο χωρίς ενοχλήσεις θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, ενώ ο δεύτερος θα είναι σίγουρα στη διάθεση του προπονητή του την Τετάρτη, καθώς δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους απέναντι στον Εθνικό Αστέρα.
Αντίθετα, ο Κώστας Νεμπεγλέρας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Τόνι Γκονζάλες αποκόμισε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς από τη χθεσινή αναμέτρηση και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στις Σέρρες. Τέλος, η θεσσαλική ομάδα ενημέρωσε τους φιλάθλους της ότι στο γήπεδο των Σερρών θα είναι στη διάθεσή τους η Θύρα 8.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι για τον εκτός αγώνα της Τετάρτης με τον Πανσερραϊκό στη διάθεσή τους θα βρίσκεται η θύρα 8 του γηπέδου των Σερρών. Εισιτήρια θα προπωλούνται από το αντίστοιχο εκδοτήριο, στην τιμή των 15 ευρώ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger