Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

8 Σημάδια πως σκοπεύει να σε απατήσει!

Μωρέ θα τον πιάσεις μέσα στο ίδιο σου το σπίτι! Μονογαμία, απόλυτος έρωτας, δεν έχω μάτια για άλλη: έννοιες, φράσεις, λέξεις απλές που σου αρέσει τόσο να τις ακούς!
Η σκληρή πραγματικότητα βέβαια, μπορεί να σου διαλύσει το όνειρο αφού πρόσφατες έρευνες δείχνουν πως το 50%- 60% των δεσμευμένων και παντρεμένων αντρών, είχε μια ή περισσότερες εξωσχεσιακές / εξωσυζυγικές σχέσεις. Για την ιστορία, το αντίστοιχο ποσοστό στις γυναίκες φτάνει το 45%-55%!
Πάντως, και επειδή το 70% των απατημένων γυναικών δεν έχει ιδέα για τα τσιλιμπουρδίσματα του συντρόφου, καλό είναι να λάβεις τα μέτρα σου και να αναγνωρίσεις τα σημάδια του Άπιστου Θωμά, προτού καν σου φορέσει το κέρατο!
Προσοχή: τα σημάδια έχουν να κάνουν με κοινά στοιχεία στην προσωπικότητα των κατ' εξοχήν άπιστων αντρών. Όσο περισσότερα αναγνωρίσεις, τόσο έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα, χωρίς να ξεχνάς πως υπάρχουν και τα σιγανά ποταμάκια!
1. Το σούπερ εγώ του, αυτός ο άγνωστος!
Στα μάτια του, είναι ένας Σούπερμαν, οπότε την ίδια οπτική επιθυμεί να έχουν και οι άλλοι για τον ίδιο. Σε επίπεδο ψυχισμού, το αγόρι τούτο μπορείς εύκολα να το αποκαλέσεις και νάρκισσο. Για λόγους αυταρέσκειας και επιβεβαίωσης λοιπόν, το αγόρι τούτο θα σε απατήσει για να επιβεβαιωθεί. Σε δεύτερη ανάλυση, θα σε απατήσει γιατί δεν θέλει να παίζει με τους κανόνες αφού πιστεύει πως εκείνος πρέπει να τους ορίζει. Σε τρίτη ανάλυση, θα σου τα φορέσει γιατί τούτο είναι ένα παιχνίδι κι εκείνος έχει μάθει να είναι νικητής.

2. Οι ενοχές δεν τον απασχολούν!
Κι αν δεν γνωρίζεις από τύψεις και ενοχές γενικά στη ζωή σου, πώς να νιώσεις ενοχές για κάτι κακό όπως η απιστία. Προφανώς, ο άντρας τούτος δεν έχει αναστολές να κάνει και άλλα, ακόμα χειρότερα πράγματα, οπότε εύκολα θα καταλάβεις πως κάτι δεν πάει καλά! Στην αρχή θα τον πεις ριψοκίνδυνο και γοητευτικό αλλά όσο περνά ο καιρός, θα καταλάβεις πως οι τύψεις δεν είναι του τύπου του... Με λίγα λόγια, και να σου φορέσει το κέρατο και να το μάθεις, αυτός δεν θα κατανοήσει ποτέ γιατί το γεγονός σε τάραξε τόσο πολύ.
3. Ο σύντροφός σου αυτός ο ψεύτης!
Δεν λέμε να σου πει ένα αθώο ψεματάκι πως δεν ήταν εκείνος που τελείωσε το γάλα και το άφησε στο ψυγείο. Μιλάμε για ψέματα μικρά ή μεγαλύτερα που διαρκώς εφευρίσκει. Επαγγελματίας ψεύτης δηλαδή που προτιμά να μην πει την αλήθεια και μάλιστα την βρίσκει να ψεύδεται. Ένας τόσο επαγγελματίας ψεύτης, ξέρει πως να καλύψει ακριβώς τα νότα του όταν υπάρξει εξω- σχεσιακή αμαρτία.
4. Και άπιστος και παθιάρης!
Κάποιοι άντρες λατρεύουν την αρχή μιας σχέσης, εκεί που το πάθος κυριαρχεί και οι καρδούλες πλημμυρίζουν τον αέρα. Όσο οι μέρες/οι μήνες παιρνούν, το αγόρι αυτό θα ψάξει για νέες ερωτικές συγκινήσεις. Αν οι προηγούμενες σχέσεις του δεν ξεπερνούν τους τρεις μήνες, δεν θέλει και πολύ να σκεφτείς ποιός φταίει.
5. Το έχει ξανάκανει το έγκλημα!
Κάθε ψυχοθεραπευτής μπορεί να σου πει πως μια άπιστη συμπεριφορά στο παρελθόν του, μπορεί να προδικάζει ένα εξίσου άπιστο μέλλον. Περισσότερες από μία καταστάσεις απιστίας από μέρους του στο παρελθόν, μπορεί να είναι κακό σημάδι για το δικό σας μέλλον. Στη μια φορά μπορείς να πεις πως κάτι πήγε στραβά αλλά αν κάθε φορά βρίσκει την επόμενη αγαπημένη ενώ είναι ακόμα μαζί με την προηγούμενη, μην νομίζεις πως θα αλλάξει. Άλλωστε, τα ερωτικά τρίγωνα μπορούν να εξιτάρουν οποιοδήποτε.
6. Έμεινε πρόσφατα άνεργος!
Το ότι έμεινε άνεργος δεν σημαίνει αυτόματα πως θα σε απατήσει. Το γεγονός αυτό όμως σε συνδυασμό με την δική σου επαγγελματική εξέλιξη και τη δική του αυτοπεποίθηση που πέφτει, μπορεί να τον κάνει ευάλωτο σε μια εξωσυζυγική σχέση με μια γυναίκα όχι καλύτερή σου αλλά κάποια που θα νιώσει πως τον επιβεβαιώνει.
7. Η δέσμευση δεν είναι το καλύτερό του:
Πάντα είχε εντάσεις για τη δέσμευση σε μια κανάρα μόνο. Βάλε στο λογαριασμό και το πατρικό πρότυπο του μπαμπά του που υπήρξε μέγας γυναικάς. Ε, το να αλλάξεις αυτόν τον άντρα σε πιστό αρσενικό είναι εφικτό αλλά: δεν ξέρουμε πόσο θα διαρκέσει. Κάποια στιγμή είναι πιθανό να βγει στην επιφάνεια ο παλιός κακός του εαυτός που είχε μάθει να ζει, ωσάν ελεύθερο πουλί.
8. Και τα μικρά αλλά διαφωτιστικά.
*Η σχέση του με το Facebook είναι μεγάλη και κρυφή. Εσύ μπορεί να βλέπεις τιβί αλλά εκείνος σερφάρει διαρκώς. Φυσικά, με εσένα δεν θέλει και πολλά πολλά στο web, ούτε φίλοι δεν θέλει να είστε στο ίντερνετ αφού είναι περιττό. Μην απορήσεις αν στο inbox του έχει κλείσει ήδη δεκάδες ραντεβουδάκια.
*Η πιστωτική του φορτώνεται χωρίς να αγοράσει ούτε μια καρφίτσα για εσένα.
*Η δουλειά του απαιτεί μυστικοπάθεια λέει. Δηλαδή, όταν εργάζεται θα επικοινωνήσει εκείνος μαζί σου, όταν θα μπορεί. Άσε, μην μιλήσουμε για τα πολλά ταξίδια που πρέπει να κάνει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger