Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Είχε τον Άγιο στο πλευρό του!



Σοβαρό τροχαίο μετά τον αγώνα ΑΕ Φαιάκων - Αυλιωτών είχε, στο δρόμο για Άη Μαθιά, ο διαιτητής του αγώνα - Σώθηκε από θαύμα, όταν το αυτοκίνητό του πήρε τούμπα και "καρφώθηκε" σε μια ελιά.
*
Άγιο είχε ο Χριστόδουλος Αρμενιάκος, ώρες, μόνο, πριν την εορτή του Αγιού... Πρωταγωνιστής τροχαίου έγινε το απόγευμα του Σαββάτου ο Κερκυραίος διαιτητής. Ευτυχώς, δίχως, να πάθει τίποτα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του corfusports.gr (από αυτόπτη μάρτυρα του συμβάντος), αν και το αυτοκίνητό του έγινε ένα μάτσο λαμαρίνες.
Πιο συγκεκριμένα, μετά τη λήξη του αγώνα ΑΕ Φαιάκων - Οδυσσέα Αυλιωτών, που "σφύριξε" στο Κοντόκαλι (Α1), ο Αρμενιάκος κίνησε οδικώς προς τον Άη Μαθιά, όπου και διαμένει. Ώσπου περίπου δύο χλμ. πριν αφιχθή, λίγο πριν τους Βουνιατάδες, έγινε το κακό. Καθώς, στην προσπάθειά του να αποφύγει ένα άλλο αυτοκίνητο, βγήκε έξω από το δρόμο, έπεσε σε μια παρακείμενη σούδα, κατόπιν παρέσυρε ένα γεφυράκι και αφού πήρε μια - δυο τούμπες, εντέλει "καρφώθηκε" σε μια ελιά!
Παρά την... τρελή πορεία του αυτοκινήτου και τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, ο Αρμενιάκος βγήκε απ' το αυτοκίνητο, δείχνοντας σε καλή κατάσταση. Κι ενώ την ίδια ώρα, στο σημείο, μαζεύτηκε μπόλικος κόσμος απ' το χωριό, προκειμένου να δει αν είναι καλά. Μάλιστα, κάποιοι απ' αυτούς προσεφέρθηκαν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, ο ίδιος, ωστόσο, αρνήθηκε ευγενικά (μέσα στην εύλογη ταραχή του), λέγοντας ότι είναι καλά.
Το εξοργιστικό της ιστορίας; Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου, που, επί της ουσίας, προκάλεσε το τροχαίο, ούτε που σταμάτησε να δει εάν ο άνθρωπος ήταν καλά. Τι να πεις... Για οποιαδήποτε νεότερη πληροφορία, το corfusports.gr θα επιστρέψει. Ελπίζοντας, πάντως, να μη χρειαστεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger