Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Ενοχλήσεις για Ζέκα και Ιωαννίδη

Ενοχλήσεις αισθάνθηκαν οι Ζέκα και Ιωαννίδης προβληματίζοντας τον Φερέιρα ενόψει Πανιωνίου. Έτοιμοι Κουίνσι και Σαριέγκι. 

Νέα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό και τον Ζεσουάλδο Φερέιρα λίγο πριν την αναμέτρηση της Κυριακής στην Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο.

Στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Ζέκα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο αριστερό ισχύο και συνέχισε κανονικά το πρόγραμμα και απείχε μόνο από το δίτερμα για προληπτικούς λόγους. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Ιωαννίδης κατά την διάρκεια του διπλού υπέστη κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική και αποχώρησε, ενώ ατομικά προπονήθηκαν οι Χριστοδουλόπουλος και Νίνης.

Επέστρεψαν οι Κουίνσι και Σαριέγκι

Σε αντίθεση με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό και τον αριστεροπόδαρο αμυντικό, ο τεχνικός των "πράσινων" είδε τους Κουίνσι και Σαριέγκι που απουσίαζαν τις προηγούμενες μέρες να δίνουν κανονικά το παρών λιγοστεύοντας τα προβλήματα.

Στη  προπόνηση της Πέμπτης στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ασκήσεις 1v1, δίτερμα με έμφαση στην τακτική και δίτερμα σε τρία γκρούπ εναλλάξ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger