Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Στοιχειωμένη τουαλέτα σε σχολείο προκαλεί κραυγές και λιποθυμιές στους μαθητές!



Τα παιδιά αγαπούν να ανταλλάσσουν ιστορίες τρόμου στο σχολείο, ακόμα και αν αυτό σημαίνει εβδομάδες από άγρυπνες νύχτες. Τι γίνεται όμως αν ένα πραγματικό φάντασμα αποφασίσει να κάνει μια guest εμφάνιση; Θα μπορούσε να κάνει τα παιδιά όχι μόνο να χάσουν τον ύπνο τους, αλλά ακόμη και πνευματική υγεία τους. Στο Βιετνάμ, ένα τέτοιο γεγονός έχει... 
προκαλέσει λιποθυμίες των παιδιών σε τακτική βάση.

Οι μαθητές του Γυμνάσιου Son Hoa Ethnic στην περιοχή Son Hoa ισχυρίζονται ότι είχαν "υπερφυσικούς επισκέπτες" στην τουαλέτα το βράδυ, με αποτέλεσμα πολλούς από αυτούς να χάσουν τις αισθήσεις του. Όλα ξεκίνησαν με τον K Pa Ho Luon, έναν μαθητή του σχολείου. Επέστρεψε στην εστία, μια νύχτα του Νοεμβρίου, από την περιοχή της τουαλέτας, σε κατάσταση υστερίας. Μιλούσε με ασυναρτησίες, έπεσε στο πάτωμα και άρχισε να γρατζουνάει από το πουθενά τους τοίχους και το πάτωμα. Όλα αυτά, λίγο πριν λιποθυμήσει. Ο Luon στη συνέχεια έσπευσε στο νοσοκομείο από τις σχολικές αρχές. Όταν συνήλθε, ισχυρίστηκε ότι συνάντησε ένα φάντασμα στην τουαλέτα.

Μετά από αυτό το συμβάν, δώδεκα άλλοι μαθητές αναφέρθηκαν που έχουν εμφανίσει παρόμοια συμπτώματα. Αυτό έχει προκαλέσει ανησυχία και φόβο στους μαθητές και έχουν φύγει από τους κοιτώνες σε δωμάτια και διαμερίσματα, έξω από το σχολείο. Δεν είναι καθόλου έκπληξη ότι οι σχολικές αρχές απορρίπτουν τη θεωρία ότι φαντάσματα είναι πίσω από τα περίεργα περιστατικά που συμβαίνουν. Ωστόσο, δεν έχουν καμία εναλλακτική εξήγηση μέχρι στιγμής. Η διεύθυνση του σχολείου διαβεβαίωσε τους γονείς ότι δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν και ότι έρευνες για το θέμα βρίσκονται σε εξέλιξη. Οι γιατροί στο νοσοκομείο, όπου οι μαθητές υποβλήθηκαν σε θεραπεία λένε ότι τα χαμηλά επίπεδα του ασβεστίου στο αίμα τους θα μπορούσαν να είναι μια από τις αιτίες. Προς το παρόν, δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε ποια είναι η αλήθεια.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger