Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Χρήστος Δάντης:Για ποιόν ήταν τελικά το οργισμένο μήνυμα στο twitter;




Εξηγείται για να μην παρεξηγείται ο Χρήστος Δάντης σχετικά με την επίθεση που έκανε στη Έλενα Παπαρίζου

αμέσως μετά τη δημόσια συγγνώμη που ζήτησε η τραγουδίστρια στη Χριστίνα Παππά. Ο τραγουδιστής είχε γράψει χτες το βράδυ στο profile του στο twitter..
.... «Άραγε, η σχεδόν εγκληματική ηλιθιότητα συγχωρείται με μια «δημόσια συγγνώμη»; Δεν ξέρω…», λίγα μόλις λεπτά μετά τη δημόσια συγγνώμη της Έλενας Παπαρίζου στη Χριστίνα Παππά, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο προηγούμενο live, κατά το οποίο η Έλενα τη «μάλωσε» επειδή αναφέρθηκε δημοσίως στο ποτό που είχε πιει για να χαλαρώσει η ηθοποιός.
Τώρα όμως ο Χρήστος Δάντης, με νέα του ανάρτηση, αυτή τη φορά στο facebook, σπεύδει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με τον «αποδέκτη» του μηνύματος. «Η έκφραση μέσω των social media πολλές φορές παρεξηγείται. Δε θα «έκραζα» ποτέ έναν άνθρωπο με τον οποίο έχω «δεθεί» στο παρελθόν με μια μεγάλη επιτυχία. Το post μου στο twitter, ήταν εντελώς άσχετο απ' τα δρώμενα της στιγμής. Καλημέρα!» έγραψε ο τραγουδιστής ξεκαθαρίζοντας ότι η «επίθεση» δεν πήγαινε στη φίλη του Έλενα Παπαρίζου, όπως πολλοί έσπευσαν να πουν, αλλά σε κάποια άλλη κατάσταση.
Πηγή:http://ola-e-tipota.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger