Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Τους... έδειρε όλους ο CM Punk

Τους... έδειρε όλους ο CM Punk

Αφού οι Miz και Alberto Del Rio απέκτησαν την ιδιότητα του πρώτου διεκδικητή του WWE Championship του CM Punk, οι τρεις συγκεκριμένοι Superstars κλήθηκαν να υπογράψουν το συμβόλαιο του μεταξύ τους αγώνα στο TLC (Tables, Ladders and Chairs).
Αυτό το συμβόλαιο επρόκειτο να κλείσει... ειρηνικά το εβδομαδιαίο επεισόδιο του Raw SuperShow, αλλά οι... ορέξεις του John Laurinaitis έμειναν σε αυτό το επίπεδο, αφού ο πρωταθλητής CM Punk είχε άλλες διαθέσεις. Για την στιγμή, ο «Straight Edge Superstar» απέκτησε ψυχολογικό πλεονέκτημα.
Νωρίτερα, ο Miz ευνοήθηκε από τον... Wade Barrett, για να κερδίσει τον Randy Orton, ενώ ο Del Rio επικράτησε εύκολα του Daniel Bryan. Αυτά τα ματς πρόσφεραν ευκαιρία τίτλου, την οποία κέρδισε επίσης ο John Cena, αλλά αυτός την χάρισε στον Zack Ryder.
Αρχικά, ο Cena επιβλήθηκε του φίλου του, αλλά στην συνέχεια αποφάσισε να παραχωρήσει την δική του ευκαιρία, ώστε να πάρει μία ακόμα ο Internet Champion. Τελικά, ο Ryder θα αντιμετωπίσει τον US Champion, Dolph Ziggler, αφού επικράτησε του World Heavyweight Champion, Mark Henry, με την βοήθεια του Cena.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Ο Miz κέρδισε τον Randy Orton με countout.
O Alberto Del Rio κέρδισε τον Daniel Bryan.
O John Cena κέρδισε τον Zack Ryder.
O Sheamus κέρδισε τον Dolph Ziggler.
Οι Kelly Kelly & Eve κέρδισαν τις Beth Phoenix & Natalya.
O Kevin Nash κέρδισε τον Santino Marella.
O Zack Ryder κέρδισε τον Mark Henry.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger