Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Στην αποστολή Χολέμπας και Γέστε

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τους Χολέμπας και Γέστε να είναι στην αποστολή. Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε και ο Ιμπαγάσα
  Με μια απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Το ευχάριστο για τον Ερνέστο Βαλβέρδε είναι πως οι Χολέμπας, Γέστε και Ιμπαγάσα προπονήθηκαν κανονικά, με τους δύο πρώτους να είναι στην αποστολή του αγώνα, αλλά όχι και ο Αργεντίνος προκειμένου να είναι πανέτοιμος για τα επόμενα παιχνίδια. Από εκεί και πέρα οι Μέλμπεργκ και Φέισα ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας και ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ ο Μακούν ακολούθησε μέρος του προγράμματος της ομάδας και στη συνέχεια το ατομικό του.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μοδέστο, Ορμπαίθ, Χαβίτο, Φουστέρ, Γέστε, Μόνχε, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς και Αμπντούν.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Μακούν, Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ, Δασκαλάκης, Βαλεριάνος, Ζαραδούκας, Ποτουρίδης, θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν ή θα προπονηθούν το πρωί (10.30) της Κυριακής.





















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger