Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΟΦΗ-Κέρκυρα 0-0


Μένοντας άσφαιρος για δεύτερη σερί αγωνιστική, ο ΟΦΗ παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στην Κέρκυρα στο "Θόδωρος Βαρδινογιάννης". Καλύτεροι οι Κρητικοί, έχασαν ευκαιρίες για να πάρουν το τρίποντο. Σημαντικός βαθμός για τους Φαίακες.






Η εικόνα του αγώνα

Ο ΟΦΗ δεν είχε κανένα πρόβλημα να επιβάλλει τα δικά του θέλω στα ματς παίρνοντας τη μάχη του κέντρου. Εκεί που τα χαλούσαν οι Κρητικοί ήταν στην τελική πάσα και φυσικά στην τελική προσπάθεια. Η καλά οργανωμένη άμυνα της Κέρκυρας δεν άφηνε κενά και ο ΟΦΗ δυσκολευόταν να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο αν εξαιρέσει κανείς τα δύο εξαιρετικά σουτ του Σουμπίνιο στο 17' και στο 19'.

Οπως ήταν αναμενόμενο, οι γηπεδούχοι αύξησαν τα ποσοστά της πίεσής τους, πρέσαραν πιο ψηλά και έβγαλαν ενέργεια στο χόρτο με στόχο να απειλήσουν άμεσα την εστία του Γκαλίνοβιτς. Ο Νίκος Αναστόπουλος από τον πάγκο του φρόντισε να φρεσκάρει την ομάδα του (όχι πάντως ιδιαίτερα γρήγορα) οι ευκαιρίες ήρθαν αλλά ο Γκαλίνοβιτς, όποτε χρειάστηκε, φώναξε παρόν. Ειδικά στη φάση του 81' η απόκρουση του Κροάτη γκολκίπερ στο σουτ του Μάντζιου μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως η απόκρουση του αγώνα.

Η Κέρκυρα, από την πλευρά της, ενώ είχε τις ευκαιρίες να εκμεταλλευτεί τους ανοιχτούς χώρους που άφηναν στα μετόπισθεν οι του ΟΦΗ δεν τα κατάφερε με συνέπεια το μηδέν να σφραγίσει την αναμέτρηση.


Πηγή



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger