Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Κι αν έχεις Μπέλεκ διάβαινε...

Το γκολ του Στιβ Μπέλεκ στο 76' έδωσε στην ΑΕΚ την 4η συνεχόμενη της νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στην Κέρκυρα με 1-0

Η ΑΕΚ είχε πολλές ευκαιρίες για γκολ, απέναντι στην Κέρκυρα, αλλά μόνο μία προσπάθειά της κατέληξε στα δίχτυα, αυτή του 76ου λεπτού με τον Στιβ Μπέλεκ, ύστερα από εξαιρετική ασίστ του Χοσέ Κάρλος.
Ο «δικέφαλος» πλέον έφτασε στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη του και τους 25 βαθμούς και ανέβηκε - έστω και προσωρινά στην κορυφή.
ΑΕΚ από την αρχή...
Με το ξεκίνημα της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό σκοπό να στείλουν από νωρίς το μήνυμά τους στην ομάδα του αήττητου μέχρι σήμερα Γκράθια στην ελληνική Superleague.
Η αστοχία των παικτών του Κωστένογλου, σε κάποιες φάσεις και σε κάποιες άλλες η επιμονή του Μάριο Γκαλίνοβιτς να μην θέλει να δεχθεί γκολ κρατούσαν το ματς χωρίς σκορ.
Από το 6’ μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου η μοναδική ομάδα που έκανε επιθέσεις ήταν η ΑΕΚ. Ο Μπέλεκ σε τρομερή ενέργειά του είδε το σουτ του να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ και οι προσπάθειες των Λεονάρντο, Σιαλμά δεν είχαν ευτυχή κατάληξη για το «δικέφαλο».
Έτσι, η Κέρκυρα γλίτωσε και δεν βρέθηκε πίσω στο σκορ, ενώ ο Γκράθια σίγουρα θα ήταν χαρούμενος από την κατάληξη των πραγμάτων.
... μέχρι το τέλος
Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι συνέχισαν με τον ρυθμό όπου και τελείωσαν το πρώτο μέρος.
Το σουτ του Σιαλμά όμως δεν είχε στόχο, ενώ στο 67’ ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι για την ΑΕΚ, όταν η σέντρα του Καράμπελα σταμάτησε στο χέρι του Γκουστάβο.
Μάλιστα, αφού ο Μαζνόφ δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα από θέση τετ-α-τετ, με τον Αραμπατζή να πιάνει την μπάλα, στη συνέχεια ήρθε η στιγμή της λύτρωσης για την ομάδα του Κωστένογλου.
Τελικά, το γκολ της λύτρωσης ήρθε στο 75’ όταν ο Στιβ Μπέλεκ από πανέξυπνη ασίστ του Χοσέ Κάρλος, έπιασε το σουτ στην κίνηση και άφησε ακίνητο τον Μάριο Γκαλίνοβιτς.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
ΑΕΚ (Κωστένουγλου): Αραμπατζής, Δέλλας (Μανωλάς 70'), Κάλα, Μπέλεκ, Λεονάρντο (Τσίτας 70'), Κάρλος, Σιαλμάς, Ρίκκα (Γκερέιρο 63'), Καράμπελας, Αργυρίου, Γεωργέας
Κέρκυρα (Γκραθία): Γκαλίνοβιτς, Βενζέλ, Καλατζής, Αγρίτης, Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ, Κοντοδήμος, Οσμάν, Μαζνόβ, Γκουσταβο, Ιωάννου (Γραμμόζης 64')














0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger