Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Πρόταση για πορνό στην Pippa









Ποσόν πέντε εκατομμυρίων δολλαρίων προσφέρει αμερικανική εταιρεία παραγωγής ταινίών πορνό στην Pippa Middleton για μία μόνο σκηνή σεξ. Ο Steve Hirsch Πρόεδρος της εταιρείας Vivid διατύπωσε την προσφορά του σε αμερικάνικη ιστοσελίδα λέγοντας ότι προσφέρει ακόμα 1 εκατομύριο δολλάρια στο αδελφό της Pippa, τον James Middleton για να γυρίσει και αυτός μία σκηνή σε διαφορετικό σκηνικό από αυτό της αδελφής του.

Τα αδέλφία της νέας πριγκίπισσας της Βρετανίας Kate Middleton μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Williams απασχολούν καθημερινώς τα ΜΜΕ, μετά την δημοσιοποίηση φωτογραφιών τους που δόθηκαν σε πρακτορεία ειδήσεων από φίλους τους έναντι αδρής αμοιβής. Την μερίδα του λέοντος της δημοσιότητας έχει η Pippa, τα οποίσθια της οποίας έγιναν γκρουπ θαυμαστών στο Facebook.
 MAX WIDTH: 480PXMAX WIDTH: 480PXMAX WIDTH: 480PX
MAX WIDTH: 480PXMAX WIDTH: 480PX



Η Pippa σε διακοπές στην Ισπανία ενώ βγάζει το πάνω μέρος τους μαγιο της και σε πάρτι, γυμνή, τυλιγμένη με χαρτί τουαλέτας. Στο τραπέζι ένα μπουκάλι ελληνικό κονιάκ Metaxa
Ενδιαφέρον προκαλούν και οι τρεις ξαδέλφες του πρίγκιπα William, κόρες του αδελφού της πριγκίπισσας Νταιάνα.

Η Kitty και οι δίδυμες Eliza και Amelia που ζουν μόνιμα στη Νότιο Αφρική από το 1995 δεν δείχνουν να ενδιαφέρονται και ιδιαιτέρως για το πρωτόκολλο. Οι φίλοι τους φρόντισαν να ανεβάσουν στο Facebook φωτογραφίες από πάρτι στο Keip Town.

MAX WIDTH: 480PXMAX WIDTH: 480PX
Οι τριες ξαδέλφες του πρίγκιπα William. Οι δίδυμες Eliza και Amelia και η μεγαλύτερη αδελφή τους Kitty

politis-news.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger