Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΖΩΔΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18-11-2011



Κριός 18-11-201
        Η συνέπεια στο λόγο και στις πράξεις σας βοηθά να βρείτε απέναντι στους άλλους τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Μέσα από διεργασίες οι οποίες σχετίζονται με το χώρο εργασίας σας μπορείτε να στοχεύετε σε ένα καλύτερο αύριο χωρίς ωστόσο να παραμερίζετε το σήμερα. Η αισθηματική ζωή βρίσκεται σε ένα καλό δρόμο και περικλείει μέσα της αγάπη. Οι γεννημένοι του 1966 χρειάζεται να διευθετήσετε κάποιες εκκρεμότητες.
        Ταύρος 19-11-2011
        Η συναισθηματική ωρίμανση αλλά και η προσωπική άνοδος είναι δύο από το θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο διακρίνετε μια μεροληψία υπέρ κάποιων άλλων και αυτό σας εξαγριώνει. Ωστόσο, εσείς με τη μεθοδικότητα και την εργατικότητά σας έχετε βάλει ακλόνητες βάσεις για το μέλλον. Αισθηματικά, αυτό που ζητάτε είναι η σχέση να εξελιχθεί. Οι γεννημένοι του 1972 νιώθετε πως οι ευκαιρίες σας προσπερνούν.
        Δίδυμοι 18-11-2011
        Αισθηματικά, ανακαλύπτετε μια νέα διάσταση μιας και οι πλανήτες απέναντι από τον Τοξότη σας καλούν να δείτε τα πράγματα διαφορετικά. Ο πειρασμός δεν σας ακουμπά μιας και νιώθετε πιο σίγουροι από ποτέ για τα συναισθήματα σας. Επαγγελματικά, η βιασύνη και οι φωνές δεν ωφελούν για αυτό κρατήστε τη γνώμη σας για λίγο αργότερα. Οι γεννημένοι του 1975 μη θριαμβολογείτε προτού σιγουρευτείτε για το αποτέλεσμα.
        Καρκίνος 18-11-2011
        Βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό στάδιο μιας και σε πολλά πράγματα νιώθετε κάπως μπερδεμένοι. Από τη μία τα επαγγελματικά που δείχνουν μια παγιωμένη κατάσταση και από την άλλη επίμαχες οικογενειακές συζητήσεις σας κάνουν να νιώθετε πως ανεβαίνετε μια ολισθηρή ατραπό. Διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας, αν θέλετε να τα βελτιώσετε. Οι γεννημένοι του 1981 δραστηριοποιηθείτε στους τομείς που νομίζετε πως έχετε έφεση.
        Λέων 18-11-2011
        Η Σελήνη μέσα από το ζώδιό σας έρχεται να δώσει τη ζωντάνια και το πάθος που αναζητάτε. Νέες γνωριμίες και συναναστροφές σας βοηθούν να εξαπλωθείτε ακόμα περισσότερο αλλά κυρίως σας βοηθούν να βρείτε άτομα που μπορούν να δώσουν λύση στα ζητήματά σας. Η φιλία κάποιων ίσως έχει ερωτικό υπόβαθρο. Οι γεννημένοι του 1977 θα πρέπει να προσέξετε τα λόγια σας.
        Παρθένος 18-11-2011
        Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας προσδίδει μια τάση να θέλετε να ελέγξετε και να χειραγωγήσετε τους άλλους. Η προσπάθεια αυτή τυγχάνει βοήθειας και αποδοχής τόσο από το Δία όσο και από τον Πλούτωνα δίνοντας σας εξαιρετικά αποτελέσματα. Ωστόσο, αισθηματικά κάπου έχετε μείνει ανοιχτοί και έτσι ο ρόλος μεταξύ επαγγελματικού θύτη και συναισθηματικού θύματος εναλλάσσεται. Οι γεννημένοι του 1969 χρειάζεται να βρείτε νέους τρόπους δράσης.
        Ζυγός 18-11-2011
        Η παρουσία του Άρη στο 12ο ηλιακό οίκο κάνει τους άλλους να εποφθαλμιούν τη θέση και τη φύση σας όμως εσείς ακλόνητοι συνεχίζεται ακάθεκτοι τις δραστηριότητες σας και μάλιστα αποσπώντας ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια. Στα επαγγελματικά, η πολλαπλή ενασχόληση με παράλληλα πράγματα κουράζει αλλά συνάμα σας ευχαριστεί και δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνετε. Οι γεννημένοι του 1970 ίσως προσπαθήσετε να ξεκινήσετε κάποια δίαιτα ή πρόγραμμα διατροφής
        Σκορπιός 18-11-2011
        Η Σελήνη μέσα από τον Λέοντα σας εντάσσει στο γκρουπ των ζωδιακά αγανακτισμένων μιας και πολλά πράγματα που συμβαίνουν τριγύρω σας δεν μπορούν να εξηγηθούν λογικά. Παράλληλα, στα αισθηματικά οι προσωπικές σας κινήσεις αποφέρουν τα επιθυμητά οφέλη όμως χρειάζεται να είσαστε σίγουροι μιας και κάποια λεγόμενα ίσως είναι προϊόν Ποσειδώνα. Οι γεννημένοι του 1985 χρειάζεται να δεχτείτε τη ροή των γεγονότων.
        Τοξότης 18-11-2011
        Με τρεις πλανήτες στο ζώδιο σας και τη Σελήνη στο Λιοντάρι νιώθετε πως μπορείτε να μεγαλουργήσετε. Ο Άρης μέσα από την Παρθένο σας φέρνει ουσιαστικά την τελευταία στιγμή εμπόδια και δυσκολίες. Επαγγελματικά, κάποιες συζητήσεις ίσως τελικά οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αισθηματικά, οι πειρασμοί είναι πολλοί και αδυνατείτε να κάνετε σωστή επιλογή. Οι γεννημένοι του 1986 θα δείτε κάποιες προσδοκίες σας να πραγματοποιούνται.
        Αιγόκερως 18-11-2011
        Η παρουσία της Σελήνης στον 8ο ηλιακό οίκο σας ωθεί να ψάχνετε τα πράγματα κάτω από την επιφάνεια. Η πολυαστρία πλανητών στον Τοξότη σας αναγκάζει να σκεφτείτε κάθε κουβέντα δύο και τρεις φορές. Αισθηματικά, νιώθετε πως μέσα σας κάτι τελειώνει για να υποδεχθεί κάτι μεγαλύτερο. Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες βοηθούν να επιλυθούν κάποια ζητήματα, αρκεί να συνοδεύονται από ευγένεια. Οι γεννημένοι του 1974 ίσως νιώσετε αδικημένοι.
        Υδροχόος 18-11-2011
        Η όρεξή σας για νέα πράγματα έχει ανοίξει και βάζετε με τον εαυτό σας το επόμενο στοίχημα. Επαγγελματικά, οι επιτυχίες έχουν και την ανάλογη κούραση αλλά αυτό σας βοηθά να κάνετε καλύτερη διαχείριση της διασπασμένης ενέργειάς σας. Ο αισθηματικός τομέας αποδεικνύει πως μέσα από δικές σας πρωτοβουλίες θα βρείτε το μονοπάτι για τη ξεχωριστή αγάπη που αναζητάτε. Οι γεννημένοι του 1961 περνάτε δημιουργικά το χρόνο σας.
        Ιχθύες 18-11-2011
        Η παρουσία της Σελήνης στον 6ο ηλιακό οίκο σας αναγκάζει να ξαναδείτε τα ζητήματα της καθημερινότητας. Οι επαγγελματικές συζητήσεις μπορεί να θεωρείτε πως δεν έχουν πλάνο και είναι λόγια του αέρα αλλά χρειάζεται να θυμάστε πως κρύβουν ιδιαίτερες απολαύσεις. Ο αισθηματικός τομέας παίρνει φωτιά μιας και η συμπεριφορά σας μεταλλάσσεται ευρισκόμενοι σε μια δυαδική κατάσταση. Οι γεννημένοι του 1991 χρειάζεται να επιδείξετε τόλμη για να φτάσετε στο σκοπό σας.


psixologikosfaros.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger