Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Χωρίς Ιμπαγάσα στο ντέρμπι!



Χωρίς Ιμπαγάσα στο ντέρμπι!
Είναι πλέον κατά 99,9 %… σίγουρο πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα «κατεβάσει» τον Ολυμπιακό χωρίς τον ιθύνοντα νου της μεσαίας γραμμής του!
Ο Αργεντινός «κάπτεν» του «ερυθρόλευκου» κέντρου θεωρείται πλέον απίθανο να καταφέρει να αγωνιστεί στο ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων, ούτε καν σαν αλλαγή για λίγα λεπτά!
Απομένει μόνο η τελευταία προπόνηση στο Ρέντη, ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο Αριέλ Ιμπαγάσα δεν θα πάρει καν μέρος σε αυτή και ως εκ τούτου βγαίνει νοκ άουτ από τη μεγάλη αναμέτρηση.
Ο «ερυθρόλευκος» μέσος συμπληρώνει δέκα μέρες χωρίς να έχει καταφέρει να προπονηθεί και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βαλβέρδε δεν θα τον συμπεριλάβει ούτε στην 18άδα.
Τη θέση του Αργεντινού αναμένεται να πάρει ο Μοντέστο, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει το προβάδισμα έναντι του Ζαν Μακούν.
Για όλα τα παραπάνω, φυσικά, αρκεί να περιμένουμε και την τελευταία προπόνηση, αλλά το μόνο που απομένει είναι η ταυτοποίηση του ρεπορτάζ, καθώς οι πιθανότητες ανατροπής της τελευταίας στιγμής είναι 0,01%, μιας και ξεκινήσαμε να μιλάμε με πιθανότητες.
Ετσι, σύμφωνα με όλα τα δεδομένα η 11άδα του Ολυμπιακού που θα παραταχθεί στη σέντρα του «Καραϊσκάκη», αύριο στις 7.30μ.μ. αναμένεται να την απαρτίζουν… Μέγερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μοντέστο, Φουστέρ, Μιραλάς, Μόνχε, Τιζμπούρ.
Οι οδηγίες
Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά πλάνα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει δώσει σαφείς εντολές στους παίκτες του να μη δίνουν τη δυνατότητα στους Λέτο και Κουίνσι να κάνουν μεταξύ τους το «1-2» και να φεύγουν μπροστά, γιατί έτσι μπορούν να μπλοκάρουν την ανάπτυξη του Παναθηναϊκού.
Αυτό θεωρεί ο Ισπανός τεχνικός πως είναι το κομβικό σημείο για να αποδιοργανωθεί το περίεργο, χωρίς φορ, αλλά αποτελεσματικό σύστημα που έχει καθιερώσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Τέλος, ο Βαλβέρδε υπέδειξε στους παίκτες του να μην αφήνουν ανοιχτούς χώρους στους Λέτο και Κουίνσι ούτε καν έχουν τη μπάλα στα πόδια τους οι «ερυθρόλευκοι».
Σε ό,τι αφορά στα εισιτήρια, δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα, αφού εξαντλήθηκαν ακόμη και τα ακριβά των 185 ευρώ.
ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger